Deniz Akkaya hamile

E

EU2

Ziyaretçi
pp344.jpg

Deniz Akkaya 1.5 ay önce ayrıldığı sevgilisi Efe Önbilgin'den bebek bekliyor...

.5 aylık olduğunu söyleyen Deniz Akkaya 'Efe ile ayrıldık, ama bebeği doğuracağım. Çok mutluyum ve güzel bir süreç yaşıyorum' dedi. Hamilelik haberi Efe Önbilgin'i şoke etti. Efe Önbilgin 20 gün önce yeni bir ilişkiye başaldığını ama Deniz Akkaya'nın kararına saygı duyduğunu belirtti.

Çoçuk yarışına girdiler sanki...

Yeni tirend evlenmeden çoçuk yapmak oldu... Önceden hamile kalınınca en azından evleniyorlardı çoçuk doğduğunda anne babası evli oluyordu, kararına saygı duyarmış yeni bir ilişkisi varmış pehhh yaniii hale bak ne hale geldi güzelim türkiyee :kızgın: düşünsenize hamile olduğunu gazetelerden yada muhabirlerden öğreniyo ...

Siz ne diyorsunuz bu duruma??

forumda15 yasinda iliskiye girdigini yazanlari okumadikmi benmi yanlis hatirliyorum bu durumlara geldiysek magazinlerden gorduklerimizle avrupaya ozentimizle geldik...ne acidirki anne olmak bile korkutucu artik allah hayirlara vesile etsin sonumuzu....allah hayirli evlat versin ne diyim....

Aynen katılıyorum.

Amerikaya döndük iyice.

Çok normalmiş gibi gösterilmiye çalışılıyor artık nedense...

Herkes kendi yaptığından sorumludur ama bu yapılanları topluma özendirici hale getirme haklarının olmadığını düşünüyorum...

Her şeye alıştık,bunada alışırız...Böyleyiz...

Bi taraf aaa nolcak canım modernlik(!) der,diğer taraf oğluna kızını öldürtür...

Yokmudur bunun bir orta yolu!!!!!

Teşekkürler...

o çocuk 15 ne gelmeden sonra kokoin partilerinden toplar anası olacak müsvetteyle babası olak çok saygılı! adam...zaten gıcığım şöle çıkıpta namahremlerini salına salına anlatanları ayıbını kapa bari hey allam gece gece sinirlendim yine...

ben acıyorum böyle insanlara yazık diyorum..hee ne oldu sende hamile kalıcan arkadaşlarına özenicen hamileyim die karnım şiş die boy göstercen sonra doğurcan yine çekicek gazeteeler ve sonramı sonrasını bakıcı düşün değilmi ama sen doğurmakla yükümlüsün bakımını bakıc ıyüklensin sende yine boy boy gecelerde gez eğer unutursa magazin seni bebişini kullan onunla çık dışarı.. babasımı?? onu hiç sormayın zaten babasıyla ayrılmıştınız babasınında bir sevgilisi var... babası bilmiyordu hamile olduğunu ayrıldıktan sonra öğrrenmiştinizz..

YANIYORUM YANIYORUMDA GERÇEKTEN ANNE OLMAYI YÜREKTEN ıSTEYEN ÇOCUĞUNA GEREKLı SEVGıYı ÖZVERıYıı ANNE SEVGıNıSı ÖĞRETıCEK EVLAT DıE YANIP TUTUŞAN KıŞıLER ANNE OLAMIYORDA BÖYLESıNE ZIRZOP KıŞıLEER ANNE OLUYOR YAA ıŞTE ONA YANIYORUM BEN...

o bebişin yerinde olmak istemezdim, insanların çivisi çıktı artık :1no2:

ben acıyorum böyle insanlara yazık diyorum..hee ne oldu sende hamile kalıcan arkadaşlarına özenicen hamileyim die karnım şiş die boy göstercen sonra doğurcan yine çekicek gazeteeler ve sonramı sonrasını bakıcı düşün değilmi ama sen doğurmakla yükümlüsün bakımını bakıc ıyüklensin sende yine boy boy gecelerde gez eğer unutursa magazin seni bebişini kullan onunla çık dışarı.. babasımı?? onu hiç sormayın zaten babasıyla ayrılmıştınız babasınında bir sevgilisi var... babası bilmiyordu hamile olduğunu ayrıldıktan sonra öğrrenmiştinizz..

YANIYORUM YANIYORUMDA GERÇEKTEN ANNE OLMAYI YÜREKTEN İSTEYEN ÇOCUĞUNA GEREKLİ SEVGİYİ ÖZVERİYİİ ANNE SEVGİNİSİ ÖĞRETİCEK EVLAT DİE YANIP TUTUŞAN KİŞİLER ANNE OLAMIYORDA BÖYLESİNE ZIRZOP KİŞİLEER ANNE OLUYOR YAA İŞTE ONA YANIYORUM BEN...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu düşünceyi kafamdan silmek için çok uğraşıyorum...

Malesef hayat böyle bir şey...

Hamileyken onu giydi bunu giydi,şöyle seksi böyle seksi.Hatun hamileyken bile bile güzelll....
Doğum yapmasına rğmen manken gibi maşallah...

İşte hamilelik anlayışı...

Ünlüler arasında moda halini aldı iyicene...Modaya uymak için çocuk doğurmak...
Evlilik kurumunu yok saymak,toplumsal değerleri ezip geçmek ve ezip geçtirtmek...
Çocuklarımız bunlarla büyüyecek,bunları görecek,bunları izlicek...
Çocuk yetiştirmek,gerçekten bir insan yetiştirmek gittikçe zorlaşıyor...

olan çocuklara oluyo yazık herkes bi özenti peşinden kokup gidiyo modaymış tüküriyim böle modaya yahu daha güzel şeyleri örnek alsınlarda uygulasınlar angelina juli den sonra ünlüler çocuk doğurma yarışına girdi yazık nereye gidiyoruz böyle tüüüüüü

denız akkaya yıne sasırtmadı hayatı skandal kadının........kotu olan artık bız bu olayları cok sıradan kabul edıyoruz,resmen alıstık,yarın oburgun ılk hamıle fotoları nerede yayınlanacak,bebegın fotolarını satacak mı bedava mı yayınlatacak meselerını merak edecegız mıllet olarak.........yazık o dogacak cocuklara:çok üzgünüm:

kararina saygi duyuyorum herkez kendi bilir kinamakda asla istemem malesefki günümüzde iyice yayginlasi moda haline geldi ama cok üzülüyorum
ne diyim allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah

kendi egosunu tatmin etmek için dünyaya getiriyo bebeği
ona soramıyorlarki düşünsenize siz doğmamış bir bebek olsanız
bu durumda dünyaya gelmek istermiydiniz üzücü...........
herkes anne olmalı tabikide ama bu şekilde değil :KK43:

Sizce moda için mi, evlenebilmek için mi doğuruyor bebeği?
Efe Önbilgin çok başarılı ve giderek yükseliyor, evlenmeseler bile, çocuğa ve deniz akkaya'ya sahip çıkacaktır, bence.

sanki anne olmak içinmi doguruyorlar...ya reklem ya hava .........
anne olmak için farklı kriterler olması gerekiyo...........
doguruyorlar .............reklemlarda para kazanıyorlar......
hamileydik bakın kilo almadık deyip......kitap yazıyorlar.sırf reklam ...

bunların çocukları ticaret için doguyorlar............yazık çok yazık..........
dogurup bakıcılara bırakıp yine ......yapmadıkları rezillik kalmıyor.......

anne olmak her genç kızın hayalidir.her kadın bu duyguyu tatmak ister. yaratılışımız böyle fakat ben şöhretlerin doğurma sevdasına su katıldığını düşünüyorum. art niyet arıyorum. birbirlerine nispet olsun diye doğuruyorlar.kendilerine sosyal bir statü elde etmek için... yarın öbür gün evlatlarıyla övünecekler...zengin sevgililerini kendilerine bağlama çabasıda olabilir işin içinde ya da çocukla, annelikle saygınlık kazanma çabası...hollywood yıldızları doğurdu ya boy boy bizimkiler doğurmasa olur mu?!aralarında samimi olanlarda vardır elbet.her koyun kendi bacağından asılır.kimsenin kalbini okuyamam ben.
hadi öyle böyle doğurdunuz o çocukları...paraya boğdunuz...babasız yetişir mi bir evlat...anne kadar ihtiyaç...sevgiden hiç bahsetmiyorum...insan için sevgi yaşam kaynağı!!!
birde kader denen bişi var...ne diyelim...Allah hayırla doğurmayı nasip etsin deniz hanım'a...bebeğini kötülerden kötülüklerden korusun. sanki ben güçlüyüm bak tek başıma çocukta doğururum yetiştiririm de mesajı var. çok yazdım yaaa yeter :enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ne yaa insanlar nereye gidiyor varya okuduğum zaman okadar sinirlendimkikötükedihüsoçok iyi erkek arkadaşından hamileymiş ayrılmış erkek arkadaşıda duyunca saygı duyuyormuş.varya bunlar böyle yapıyolar o çocukları sırf reklam yapmak için kullanıyolar'ya o çocuklar büyüyünce onlarda yaşlanınca annelerinin babalarının yüüzüne bakmayacaklar.
benim ne deniz akkaya ne diyer ünlüler umrumda deyil.:eek:klava:
benim umrumda olan toplumumuz malesef bunları görüyor ister istemez etkileniyor vede git gide diynini,örfünü adetini deyiştiriyor ama farkına varamıyor insanlarımız.
benim korkum gençlik malesef çok büyük bir tehlikede...
sağlıklı ÜLKE sağlıklı TOPLUM sağlıklı toplum sağlıklı AİLE sağlıklı aile ise sağlıklı İNSAN demektir... bu deyerlerimize sahip çıkalım...

değerlerimiz gidiyor ona yanıyorumbenneyaptımki

böle doğucak bi çocuk ne kadar sağlıklı olabilir ve vatanına ne kadar faydalı olabilir bunlarda önemli tabiii kafamçokkarıştı

ama onlar reklam yapsın para kazansınn aaa bak hamileyken nasılda formunu korudu hala ne kadar güzel desinler onlar için önemli olan bu gerisi boşş pehhh:a015:

çok sinirlendim sabah sabah kötükedihüso

Bencillikkk....
Başka nasıl açıklanabilirki bu davranış.
Her kadın anne olmak için doğmuştur, evet.
Buna kim hayır diyebilir kİ?
Bir ayakkabı almak gibi çocuk sahibi olmaksa, içler acısı.
Bir kedi bile alsak, onun için uygun ortamı ayarlıyoruz, tatile gidemiyoruz, onu yanlız bırakmamak için.
Bir çocuğun sorumlulukları ise hiçbir şeyle karşılaştırılamaz.
Herşey verebilirsin, para, pul, mal, mülk ama bu çocuğa babasızlığı nasıl anlatabileceksin.
Boşanırsın, çocuk babasını haftada 1 de olsa görür, görmesede, onun varlığı güven verir.
Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeler gerçekten kifayetsiz kalıyor,
Allah akıl fikir versin, vicdan versin, maneviyat versin.

mankenlerın zaten civisi cıktı amann bırakın herkes kendı hayatına baksın nasılsa otekı tarafta bunların hesabı sorulacak :)

X