Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bu haberi demin okudum ve bu olay bana dinimizdeki kurallarin ne kadar gerekli oldugunu, bazi insanlara gore gereksiz gorunse de yaradan'in koydugu kurallarin mutlu ve huzurlu bireyler olmak icin, sart oldugunu bir kez daha hatirlatti
cunku o kurallara gore birincisi evlilik disi iliski yasak, ikincisi de bosanan kisi belli bir sure baskasiyla evlenemiyor bebek ihtimaline karsi...butun bunlar bizim mutlulugumuz icin, bunun disindakiler garip ve sagliksiz durumlar yumagi
dini yonunu karistirma diyeceksiniz ama direkt bunu hatirlatiyor
baba tamam diyorsa sorun nedir?
her kadın gibi deniz de anne olmak isteyebilir ve hakkıdır da...
hele baba razıysa deniz de anne olmak istiyorsa kesinlikle doğurmalı tabiki.
imam nikahları vardır belki
malum onun olup olmadığını bilmiyoruz
sorun ayrı ve nikahsız olmaları olabilir. baba kararına saygı duyarım derken bu her manaya gelebilir. örneğin doğursanda doğurmasan da umurumda değil, ilgilenmiyorum yada kararın ne olursa olsun yanındayım anlamına da gelebilir?[/QUOTE
]işte böyle düşünüyorsa kötü.
yani bana ne, babalık yapmayacağım nasıl olsaysa ,o çok kötü tabii.
yaşama hakkını almak evlilik dışı ilişki günahından çok çok önce gelir....
oyle tabi de aslinda soylemek istedigim isin gunah boyutu degil
duzgun bi hayat tarzini dinimiz bize gosteriyor
ona uyunca boyle sorunlar yasanmiyor hic
bu durumlarda ne annenin ici tam rahat olabilir ne babanin ne cocugun
oyle tabi de aslinda soylemek istedigim isin gunah boyutu degil
duzgun bi hayat tarzini dinimiz bize gosteriyor
ona uyunca boyle sorunlar yasanmiyor hic
bu durumlarda ne annenin ici tam rahat olabilir ne babanin ne cocugun
sonuna kadar haklısın hayatım....
toplumda ahlaki çöküş demek yerinde olur mu bilmiyorum fakat dinimize uymayan yaşam tarzından ötürü bu tür olaylar maalesef oluyor...
gönül isterki anne baba evli olarak normal bir aile düzeni içine doğsun bütün bebekler.