Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

[ı]hoşgeldin canım,nasılsın :uhm: Bu aralar pek giremiyorsun sanırım :çok üzgünüm:[/ı]

canım gece nöbetlerine geliyorum ben ve haftada 2 geceye denk geliyor. Laptopum hala tamirde gelmedi evden de giremiyorum.özlüyorum buraları

evet kızlar inşallah herkes benim kadar iyidir abbacım kolay gelsin işlerin zemuszemus nesrinim devam nöbetler sanırım seninde az kaldı şafak kaydirigubbakcemile5 maviboncuk siz ne sıklıkla görüşebiliyosunuz :eek: kaptanın karısı senin ne kadar oldu gideli hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı

denizk canım hadi kavuşmuşsun sevdiceğine sıra bende inşallah. 2 hafta sonra bizde kavuşuyoruz inşallah...

evet canım benim eşim 2.kaptan 4 ay sonra süvari olcak inşallah bekliyorum sabırsızlıkla o zaman belki karada iş bulur şimdi çok zor limanlarda iş bulmak:saruboceq:

canım benim eşim de evlendiğimiz de 2. Kaptandı. Ben 11 ekim de evlendim. Eşim 20 ekimde süvarilik sınavına girip kazandı şükürler olsun ki... Biz balayına falan gidemedik. 2.kaptanın sorumluluğu ve görevi çok gemide. Eşim çok çekti o dönemler.şimdi keyif sırası bende diyor ama yine de dayanamayıp gemicilerle birlikte çalıştığı oluyor. Emniyet ve disiplini sağlamak 2.kaptan(efendi)ın görevi... Inşallah tek seferde eşin süvari olmak şansını ele geçirir. Tek dersten kalınca telafisi oluryormuş allahtan. Hadi sen de süvari eşi olup aramıza katıl.. Bu arada benim eşim de kuru yükte şuan. Karada iş bulduk. Eğer anlaşamazsak bende gemiye çıkacağım eşimle. Miço ehliyeti ve pasaport çıkartık mı yeter diyor eşim. 20gün seyir olur dişini sıkarsın. Sonra limanda bol bol gezeriz diyor. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Ben eşimi göndermem artık. çok çektim çünkü ilk günden beri. Yani beni götürecek ya da karada iş bakacak...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar....
allah bütün seyirdeki denizcilere selamet versin...

Günaydın bayanlarrr opuyorumnanaktan
nesrinsavaş,canım laptop bir an önce tamir olur inşallah :Saruboceq: bizde özledik seni ...
2 haftacık kalmış,sonra eşinle birliktesin inşallah :dance: birde karada iş bulursa hemen, o zaman herşey daha güzel olacak inşallah :teytey:

canım gece nöbetlerine geliyorum ben ve haftada 2 geceye denk geliyor. Laptopum hala tamirde gelmedi evden de giremiyorum.özlüyorum buraları

denizk canım hadi kavuşmuşsun sevdiceğine sıra bende inşallah. 2 hafta sonra bizde kavuşuyoruz inşallah...

canım benim eşim de evlendiğimiz de 2. Kaptandı. Ben 11 ekim de evlendim. Eşim 20 ekimde süvarilik sınavına girip kazandı şükürler olsun ki... Biz balayına falan gidemedik. 2.kaptanın sorumluluğu ve görevi çok gemide. Eşim çok çekti o dönemler.şimdi keyif sırası bende diyor ama yine de dayanamayıp gemicilerle birlikte çalıştığı oluyor. Emniyet ve disiplini sağlamak 2.kaptan(efendi)ın görevi... Inşallah tek seferde eşin süvari olmak şansını ele geçirir. Tek dersten kalınca telafisi oluryormuş allahtan. Hadi sen de süvari eşi olup aramıza katıl.. Bu arada benim eşim de kuru yükte şuan. Karada iş bulduk. Eğer anlaşamazsak bende gemiye çıkacağım eşimle. Miço ehliyeti ve pasaport çıkartık mı yeter diyor eşim. 20gün seyir olur dişini sıkarsın. Sonra limanda bol bol gezeriz diyor. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Ben eşimi göndermem artık. çok çektim çünkü ilk günden beri. Yani beni götürecek ya da karada iş bakacak...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar....
allah bütün seyirdeki denizcilere selamet versin...

çok saol canım benim bakalım bizimki deli gibi ders çalışıyo ilk sınavı kazabilmek için bide 2 yıl deniz hizmeti varya onunda 4 ayı kaldı işteCADIARZU ben o 4 aylık seferde yanında gitmek istiyorum miço ehliyeti ve pasaport alıcam ama şeyi merak ediyorum miço ehliyeti için illa kursa gitmek şartmı? yoksa avantadan alabiliyormuyuz?2.kaptanlık çok zor 3 gün uykusuz kaldığı oluyor özellikle limalarda Allah hepsinin yardımcısı olsun:Saruboceq:ben bide fırtınalı havalardan korkuyorum:1shok: ama karar verdim gidicem:lepi:bakalım kısmet ama paylaşımın için teşekkürlervereliniortak

Günaydın bayanlarrr opuyorumnanaktan
nesrinsavaş,canım laptop bir an önce tamir olur inşallah :Saruboceq: bizde özledik seni ...
2 haftacık kalmış,sonra eşinle birliktesin inşallah :dance: birde karada iş bulursa hemen, o zaman herşey daha güzel olacak inşallah :teytey:

günaydın canım nasılsın bugün?süprizzzzz

evet canım yaa,sizin birde öyle bi durum var dimi CADIARZU aman bende nefes alayım dediğime bakma,paydos falan dinlemiyorlarki,dertleri hiç bitmiyo,hele paydos olunca nedense hep yapacak bişeyler çıkıyo -tatlicadiarzu-

uykun mu var ,dün benimde vardı mirmirmirmir ama bugün yok çok şükür.neyseki fazla yoğun değilmişsin,müşteri olmadığı vakitlerde,kestirirsin biraz :1rolleyes:

sıkılmaaaaaaaaaaaaa akannehir
ben burdayımmmm :lepi: yine geldi başımın belası dediğini duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3

bende çok yorulmuştum,azcık sohbet ederiz dedim sositososito heryerim ağrıyo :bbo: yorucu bir gün oldu benim için.senin nasıl geçti bakalım ?

pek fazla iş yoksa,insan boş kalınca sıkılıyor,belki ondandır seninde sıkılman.bu arada eşinle birlikte gidebilmen için hani miço ehliyetimi ne vardı,araştırdın mı onu,neler yapman gerektiğini.pasaport gibi bişeymi oluyor o ?

ya kimse bişey yazmadıki ama sanırım miço ehliyeti ve pasaport yeterli ama miço ehliyeti için eğitime gitmem gerekiyomu onu bilmiyorum onuda araştırıcam bakalım seninde aklında olsun biyerde bulursan atarsın bana mavişim olurmu?

canımmm hemen nette baktım biraz :eek:
miço kağıdını almak için kursa gidip,birde sınava girmek gerekiyormuş.kağıdın geçerlilik süreside 5 yılmış.nette yazılanlar bunlar,umarım doğru bilgilerdir.ama burdaki arkadaşlar daha bilgililerdir eminim,müsait olunca yazıp sana yardımcı olacaklardır zaten.ben ancak bu kadar bilgi toplayabildim yerimseniben

X