Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar ben geldİm?
gÖrÜŞmeyelİ nasılsınız?
bİlİyorsunuz benİm evdekİ pc servİste daha gelmedİ o yÜzden hastaneye nÖbetlere geldİĞİmde uĞrayabİlİyorum...
eŞİm eylÜlÜn 9unda tanzanya da olacak ve buraya gelmesİ de herhalde ayın 13-14.nÜ bulur. Zaman geÇmİyor ya. EĞer yerİne adam bulunsaydı eŞİm dÜn gece yanımda uyuyor olurdu:KK43:((((

denİzk senİnde eŞİn gelŞmemİŞ sanırım canım... Hayırlısı olsun... Denİzcİlİk bu yaa... GÖzÜyle geldİĞİnİ gÖrmeden İnanamıyor İnsan...

dİĞer kızlar sİzler nasılsınız? Abbacım hazırlıklar nasıl gİdİyor... Eee bİrde ramazan geldİ tabİ...

captanın karısı sen nasılsın?

iyiyim canım valla aslında iyi olmaya çalışıyorum nesrincim bizimkide çanakkalede ama gidemiyorum işte kaderrr:sinifsinif:

slm kızlar a.s. keyifler nasıl :emir_bebek: ben beklemeye devam daha bu akşam limana vardılar adam hazırmış sanırım ama gemiden indim demeden hiiçç inanmam :umursamaz: sonra hayal kırıklığı :gitme: hadi sonraki limana bekle falan çok can sıkıcı işte bilirsiniz :eek: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm canım,sen nasılsın opuyorumnanaktan
adam hazırmış demek,bu çok iyi haber :teytey:gözün aydın canım,yakında kavuşuyosunuz inşallah.tabi dediğin gibi sonradan hayal kırıklığına uğramamak için fazla umutlanmamak gerekir ama yine umutlanmıcam diye de kendini üzme sakın:1hug:sağsalim gelecek inşallah,hadi bakalım:dance:

boşver süvarinin eşini canım benim:jeyyar:gitsen bile,sonra onu orada bırakıp,ayrılıp gelmek zor gelecek.ama diğer türlü azcık daha sabredebilirsen,geldiğinde,en azından bir süre birlikte olabileceksiniz.sen iyi yönünde düşünmeye çalış tamam mı tatlımkaydirigubbakcemile5ben iyiyim çok şükür,bugün biraz yoğunluk var işte:bbo:

slmm canlarrr a.s. a.s. a.s.
denızkcım kıyamam hadi azklamıs az daha dayan bacım.. haklısın tatlım insan gozuyle gormedıkten sonra inanası gelmıyor :KK43:((
nesrincim valla kosturuyorum bu aralar 10 kılo verırım ben bu hızla :))) :p davetiyelerı bastırıyoruz sımdı haftaya elımde olucak ınsallah..
lojman çıkmadı 90 daireye 200 kişi basvurnus siz dusunun yanı .. bu sene dısarda seneye lojman çıkmayı dusunuyoruz bızde..
maviboncugum senınkısı ne zaman gelıcek bellimi?
captaninkarısı senınkısı sivil mi ben hep askeriye diye bılıyordum :uhm:
yarın golcuge gidiyorum kızlar.. ev bakmaya insallah gonlume gore bi yer bulurum :)

bu arada hayırlı cumalar dilerim.. kendınıze çok iyi bakın.. gorusmek uzere.. optumm kocaamnnn

oooo sen sanslısın ozaman ensıteyle birlıkte denızlere acılabılırsın a.s. keske bizede oyle bi tercıh hakkı olsaydı..

aynen midem ağrıyo sanki ama akşama anneme gidicem haftasonu orda kalıcam çok mutluyummmzemuszemus

midenmi ağrıyo,ayy mide ağrısı çok kötü yaa,benimde mide ağrılarım meşhurdurkaydirigubbakcemile3ama senin midenin niye ağrıdığı belli,çanakkaleye gidemiyorsun diye stres,üzüntü yaptın,o da midene vurdu tabii:çok üzgünüm:

slmm canlarrr a.s. a.s. a.s.
denızkcım kıyamam hadi azklamıs az daha dayan bacım.. haklısın tatlım insan gozuyle gormedıkten sonra inanası gelmıyor :KK43:((
nesrincim valla kosturuyorum bu aralar 10 kılo verırım ben bu hızla :))) :p davetiyelerı bastırıyoruz sımdı haftaya elımde olucak ınsallah..
lojman çıkmadı 90 daireye 200 kişi basvurnus siz dusunun yanı .. bu sene dısarda seneye lojman çıkmayı dusunuyoruz bızde..
maviboncugum senınkısı ne zaman gelıcek bellimi?
captaninkarısı senınkısı sivil mi ben hep askeriye diye bılıyordum :uhm:
yarın golcuge gidiyorum kızlar.. ev bakmaya insallah gonlume gore bi yer bulurum :)

bu arada hayırlı cumalar dilerim.. kendınıze çok iyi bakın.. gorusmek uzere.. optumm kocaamnnn

abbacım hoşgeldin canım opuyorumnanaktanlojman çıkmadı demek :KK43: e tabi o kadar kişi başvurunca,normaldir çıkmaması ama olsun hayırlısı böyledir belki yerimsenibeninşallah gönlüne göre çok güzel bir ev bulursunuzzemuszemus
benimkinin gelmesi ekimi bulacak sanırım,görev daha da uzamazsa tabi.senin dediğin gibi olmasından korkuyorum aslında.demiştin ya 1 ay diye gittiler,3 ay sonra geldiler.onlar da1 ay dediler ama nerdeyse 2 ay olacak :sinifsinif: bu arada sana da hayırlı cumalar tatlımmm :)

midenmi ağrıyo,ayy mide ağrısı çok kötü yaa,benimde mide ağrılarım meşhurdurkaydirigubbakcemile3ama senin midenin niye ağrıdığı belli,çanakkaleye gidemiyorsun diye stres,üzüntü yaptın,o da midene vurdu tabii:çok üzgünüm:

ay kız ondanmı dersin acep çok zeki hatunsun valla içimi okudunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya sen nasıl bişeysin bi insan bu kadar iyi olurmu inanamıyorum gerçi burdaki kızların hepsi çok iyi ama sanki seni özel yolladılar burayafisfisfis

çok teşekkür ederim canım :kedi:
yüreğinizin temizliği,samimiyetiniz bana da yansıyo hepsi bu yerimseniben
inan ki buraya üye olmadan önce de sürekli takip ediyorum demiştim ya,biriniz üzgün olduğunuzu yazdığınızda sanki benden bişeyler kopuyomuş gibi hissediyodum.zaten çok yakın hissettiğim içinde üye oldum.iyiki de burdayımmmmmmmm hihoyyyt

X