canım benim ben el dokuma yün halıları/kilimleri çok seviyordum.bu yüzden benimkiler bergama halısı hem yatak odama hem de salonumun oturma grubuna öyle fazla büyük ebatlı olmaya halılar attım.(zaten lojmanda olursanız;malum yer döşemeleri taş oluyor;pvc kaplatırsınız)bir de salona yağcı bedir halı aldım o kadar...antre ve holüme evi görünce bambu kilimler aldım(koçtaş) hem ucuz hem de çok yakıştı.
fazla eşya alma hele evinizi görmeden hiç alma derim, o bakımdan nişanlın daha mantıklı...seni de anlıyorum ben de senin gibi hemen alınsın hemen göreyim içim rahat etsin istiyordum ama asker eşi olunca daha mantıklı hareket etmek zorundasın:)))evini görünce alış-veriş yap büyük mobilyalarda ve eşya alırkende göreceğiniz muhtemel tayinleri hep aklının bir köşesinde tut ve ıvır zıvır eşya ya fazla dalma....AZ-ÖZ: sloganın daima bu olsun:)
bence illa şimdiden bitireceğim diyorsan mutfağı bitir; çünkü mutfak bir dağ ve eve yerleşince en ufak eksik seni sakatlayacak...
oturma grubu,yolluk,halı, perde gibi konularda acele etme yani,paranızı biriktirin koyun kenara inan asıl masraf eve girince çıkıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((tecrübelerimle sabittir.)
şimdi mutfak, banyo, ufak tefek süs eşyası faalan hallet...
ayrıca bak gölcük istanbula 1 saatlik mesafe ve istanbul pazarlarını sen bilmiyorsun, istanbulda bütün büyük mağazaların fabika satış mağazaları var sonra...buralardan istediğin gibi herşeyi üstelik o kadar ucuza bulabilirsin ki karın %100'den bile fazla olacaktır.
ben senin bahsettiğin o topiğe bir bakayım...benim de çok eksiğim var,konuşuruz daha:))hadi kolay gelsin:)))