canım benim ben el dokuma yün halıları/kilimleri çok seviyordum.bu yüzden benimkiler bergama halısı hem yatak odama hem de salonumun oturma grubuna öyle fazla büyük ebatlı olmaya halılar attım.(zaten lojmanda olursanız;malum yer döşemeleri taş oluyor;pvc kaplatırsınız)bir de salona yağcı bedir halı aldım o kadar...antre ve holüme evi görünce bambu kilimler aldım(koçtaş) hem ucuz hem de çok yakıştı.
fazla eşya alma hele evinizi görmeden hiç alma derim, o bakımdan nişanlın daha mantıklı...seni de anlıyorum ben de senin gibi hemen alınsın hemen göreyim içim rahat etsin istiyordum ama asker eşi olunca daha mantıklı hareket etmek zorundasın:)))evini görünce alış-veriş yap büyük mobilyalarda ve eşya alırkende göreceğiniz muhtemel tayinleri hep aklının bir köşesinde tut ve ıvır zıvır eşya ya fazla dalma....AZ-ÖZ: sloganın daima bu olsun:)
bence illa şimdiden bitireceğim diyorsan mutfağı bitir; çünkü mutfak bir dağ ve eve yerleşince en ufak eksik seni sakatlayacak...
oturma grubu,yolluk,halı, perde gibi konularda acele etme yani,paranızı biriktirin koyun kenara inan asıl masraf eve girince çıkıyor
(((tecrübelerimle sabittir.)
şimdi mutfak, banyo, ufak tefek süs eşyası faalan hallet...
ayrıca bak gölcük istanbula 1 saatlik mesafe ve istanbul pazarlarını sen bilmiyorsun, istanbulda bütün büyük mağazaların fabika satış mağazaları var sonra...buralardan istediğin gibi herşeyi üstelik o kadar ucuza bulabilirsin ki karın %100'den bile fazla olacaktır.
ben senin bahsettiğin o topiğe bir bakayım...benim de çok eksiğim var,konuşuruz daha:))hadi kolay gelsin:)))