Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ben maviboncukla konuştum işleri yoğunmuş o yüzden giremiyor ma diğerlerini bilemiyorummmmbilmiyorumkismile

teşekkürler canım en azından maviboncukun iyi olduğunu biliyoruz geriye denizk ve nesrin savaş kaldıbilmiyorumkismile

sen nasılsın canım bebiş yaramazlık yapıyor mu?zemuszemus

niyee gost cum sadece 4 kişimi var burdaa okadar da kısı yazmıss yanı ne demek gerıyee denızk ve nesrın kaldı :) bızı hıcc saymıosun ama belkı yenıyım ondandırr heralde

yenilikten değil ben baya eskiyim beni de saymamış kaydirigubbakcemile3
kendine daha yakın bulduklarını kast etmiştir.gerçi ben boşladım baya topiği eşim yanımda olunca denizci eşi olduğumu unutuyorum galiba :roflol:

ayyy ama çok utandım şimdiii canım yaa ama olur mu öyle şey sende çok önemlisin benim için hele senden örnek aldığım o kadar çok şey var ki başta uslubuna ve anlatımına hayranım:kedi: lütfen öyle düşünme:1no2: çok üzüldüm şimdi inan... ben sizin derindenizle konuşmalarınızı okumuştum bir kaç defa üst üste sanırım o yüzden seninde uzun zamandır girmediğini farkedemedim yoksa tatlılara kadar hatırlıyorum yanlış bir izlenim verdiysem özür dilerim bir de Nesrin girmeyi o kadar çok uzun zaman oldu ki sanırım o yüzden. yoksa herkesi merak ediyorumsenağlama

niyee gost cum sadece 4 kişimi var burdaa okadar da kısı yazmıss yanı ne demek gerıyee denızk ve nesrın kaldı :) bızı hıcc saymıosun ama belkı yenıyım ondandırr heralde

klava:cadııı sen yok musun sennn zaten hergün konuşuyoruz niye sorayım seni aaa zaten biliyorum nasıl olduğunu artı topikte yeni olmana rağmen en iyi seni tanıdım yani aşk olsun kırıldım şimdi sen yarın görürsün nettelmaz:

takıldım canım sana utanma,üzülme hiç. güzel sözlerin için de tşk ederim.:kedi: burada kurulan ilişkiler o kadar farklı ki aslında. mesela hatun_kvn' la 1 saatten az bir tlf görüşmemiz olmamıştır.konuşacak konu bittiğinden kapanmaz tlf konuşacak hal kalmadığından kapanır kaydirigubbakcemile3 bulamadığım bir ilaç vardı bana nerelerden bulup da göndermişti onu bana.
yani anlatmak istediğim merak etmen çok normal, insan belli bir zamandan sonra buradaki insanları kapı komşusu gibi görüyor. eşim bayramdan sonra gidecek. o zaman daha sık uğrarım topiğe

canım önce sözünüz hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Şimdi sen o yüzüğü taktın ya parmağına bilmediğin, anlayamadığın bir güç hissedeceksin üzerinde.bu seyiri geçen seyirlerine göre daha kolay gelecek bak görürüsün. geçer hayatım ne 4 aylar geçti bu topikte. senin 4 ayında geçer. biraz üzer, biraz yorar, biraz isyan ettirir ama o 4 ay biter sevdiğini karşında görürsün sanki başkası yaşamış o 4 ayı gibi gelir sana.

adı gibi güzel bir hayatı olur inş canım. baya aaz kaldı doğuma da. ne yapacaksın annenlere mi gideceksin doğum için, onlar mı gelecek ?

valla ben gidiyorum devamlı 2.5 ay kaldı işte bi süpriz yapmazsa ufaklık bursada doğum yapıcam doktorum falan hep orda hastaneyi orda ayarladım burda olursa zor olur bizim için

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yani gost haketmişsin sendesırnaşık şey canımm ya nasıl utanmış sanırım denizin hamile olmuş olması Nesrin'in özel durumu merak ettirdi gostu:teselli: htcvlkn özletme kendini bende seni özledim ama:a015:

teşekkür ederim canım benim:kedi: evet herkese o kadar çok alıştım ki bu anlatılamaz bir şey ve başka bir yerde mümkün olamayan bir şeyopuyorumnanaktan buradaki herkesi kendim gibi görüyorum herkesi çok yakınımda hissediyorum ve sanki burada olunca vakit daha çabuk geçiyormuş gibi geliyor. benim gibi hasret dolu arkadaşlarımın varlığını hissedince daha da cesaret buluyorum kendimde, ayları değil yılları geçirir o hasreti sonuna kadar içime çekip yaşarmışım gibi geliyor. Tabii ki insan eşi yanında olunca topiğe uğramak istemez sonuçta aylarca görmemişsiniz birbizinizi ve insan ona vakit ayırıp tüm zamanını onunla geçirmek ilgilenmek ister bence bu çok tabii birşey.. Topiğe döneceğine sevindim canım ama ne yalan söyleyeyim eşinin gidecek olmasına daha çok üzüldüm. hayatta bencil olmamak lazımmış keşke eşin hep yanında olsa da bizde seni özlesek dursak... Hepimize bolca sabır diliyorum... iyi ki varsın olumunekankayizsmile

yanlız komik olacak ama hatun kvn'de görünmüyor o nerede nasıl senin bilgin var mı canım?bilmiyorumkismile

haklısın valla neleri gördük neler yaptık sabrettik ya ben sizleri çok seviyorum gerçektenn:kedi:

işte gelde bu topikte huzur bulma teselli bulma HEPİNİZİ ÇOKKKK SEVİYORUMMMM CANLARIM BENİM İYİKİ VARSINIZ sizi tanımasaydım hala nasıl geçecek 6 ay diye ağlayıp duruyor olacaktımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…