- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.041
merhaba arkadaşlar biliyosunuz isteme olayından ve sözümden bahsetmiştim sizlere hepsi gerçekleşti en güzel şekilde oldu herşey sözlendik hayırlısıyla çok mutluyum...ama aynı zamanda da çok üzgünüm çünkü perşembe günü bitanemi denizlere gönderiyorumşirincek arkadaşımız 3 ay demiş benimkisi 4 aylığına gidiyor herkese dayanma gücü versin Rabbim ne diyeyim dün son görüşmemizi yaptık akşam zorda olsada sarılarak ayrılldıkkk çok moralim bozuk
canım yaaa allah sabır versin bizlere. senin adına çok sevindim sözlenmişsin allah tamamına erdirsin...senin sözlün askermi yoksa sivilmi aynı görevemi gidiyorlar yoksam:) bizimkide 4 ya sarkabilir diyordu ağzıma bile almak istemiyorum 4ayı..
anladım canım aynı gemideler galiba benimkide perşembe çıkıyor bu gün kocaeline gönderdim. iki bayramıda gömdük denizlere.. barbaros gemisindemi eşincanımm çok teşekkür ederim.asker benimki sivil değil.bayramın 1. günü ispanyada olacaklarmış işte diğer bayramda yokanca yılbaşında görüşürüz kısmetse...sende üzülme fazla metanetli ol biz akşam vedalaşırken çok zordu benim için dimdik durmak hiç belli etmedim çünkü biliyorum oda zor dayanıyordu
anladım canım aynı gemideler galiba benimkide perşembe çıkıyor bu gün kocaeline gönderdim. iki bayramıda gömdük denizlere.. barbaros gemisindemi eşin
benimki barbaros gemisinde olacak helocu.
aynen bendeeyvahedigeldismile
merhaba dostlar kocacığımı bu gün seyire gönderdim hemde tam tamına 3 ayyy :,,( çok zor geliyor hiç bu kadar ayrı kalmamıştık en uzun 1.5 ay olmuştu nasıl geçer bilmiyorum ne olur bana deneyimlerinizden bahsedin.biz denizci eşlerinin kaderi bu dayanmalıyız alışmalıyız ama kendimi çok dayanıklı hissedemiyorum
teşekkür canım sağselamet gelsinde dediğin gibi birde benim eşim helikopterci uçuyor devamlı aklım hep onda kızımla bekliyoruz bakalım...3 ay dediğin nedir ki gelir geçer dua edelim sağ salim gelsin, 3 ay uzun değil üzme kendini canımolumunekankayizsmile
teşekkür canım sağselamet gelsinde dediğin gibi birde benim eşim helikopterci uçuyor devamlı aklım hep onda kızımla bekliyoruz bakalım...
artık sevgilim mezun oldu tamamen bi DENİZ ASTSUBAYI..acabaa bende denizci eşi olabilicekmiyim yhaa.... :S:S:
o zaman merak etme bişeycik olmuyo bizde çok ayrı kaldık hem sevgiliyken hemde evliyken ama birbirimizi çok seviyoruz şimdide çok mutluyuzzguclubacismile
ne kadar güzel bir destekçin var sımsıkı sarılıyorsundur prensesineopuyorumnanaktan
burada herkesin ayrı bir hikayesi var ama hepsinin ortak yönü hasret, fakat burada anladımki beterin beteri var... Allah hepsini korusun tüm felaketlerden:saruboceq:
Ama anlamadım canım helikopterci nasıl oluyorbilmiyorumkismile benim eşim sivil pek bilmiyorum ben askeriyenin işlerini, nasıl yani hem denizci hem uçuyor?bilmiyorumkismile
canım denizci havacı yani helikoptere konuyorlar gemiye gemiyle birlikte yada takiple gidiyorlar...
bizim 1 ayımız geçti daha kaldı geriye 5 aymafoldumben inş 1 ay fazladan sarkmazbilmiyorumkismile
:1hug: merak etme gost sarkmaz staj olduğu için sarkmaz gerçi deniz işi de belli olmaz ama yinede rahat olopuyorumnanaktan yazdıklarını hep takip ediyorum, hele son konuşmamızda iyice emin oldum maşallah çok sabırlısın çok seviyorsun belli, inş hep birlikte paylaşırsınız bu hayatı. Senin kendinden emin halin çok hoşuma gidiyor. yaşını söylemiştin konuşurken daha çok da küçüksün ama olgunluğuna hayran kaldım. allah size gerçek ayrılık göstermesin. sohbetin çok keyifliydi birden düşmene üzüldüm umarım tekrar karşılaşa biliriz. kendine çok iyi bak.hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?