Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

iyiyim bende eşimi bekliyorum işi uzadı gelmedi hala bebişte iyi
valla senin durum karışık biraz çok acele pldu gibi bu evlilik yani bi anda herşeyi sen yapıcaksın bu normal bende evimi kendim düzdüm eşya meşya hep tek başıma hallettim o parayı yolladı sadecekaydirigubbakcemile3

canım ahh ben nerden bileyim böyle olacağını... eşimin ailesine gittim ne yapayım nasıl yapayım yardım edin en azından fikir verin diye ama beni umursayan olmadı... nese benim kayınvalide gelcekmiş ya evime belki o zaman inanırlar ne durumda olduğumakaydirigubbakcemile3

bebişi merak ediyorum canım nasıl bişi olacak acaba bizde göreceğiz demi yeğenimizi?opuyorumnanaktan

havaya kapılmışlar midesi kötüymüş hiç birşey yiyemiyormuş birde her yeri kabarmış alerji olmuşbilmiyorumkismile

alışmamışmı daha havalara aaaCADIARZU merak etme düzelir sen takarsan sende hasta olursun senin destek olman lazım çok bozma moraliniolumunekankayizsmile

neyse benim koca geldi öpüyorum hepinizi iyi geceler takmayın hiçbirşeyi kafanıza biz neler atlattık hepsi normal gelip geçici öpüyorum canlarım

inş görüceksiniz elbettte hayırlısıyla bi doğsunda 2 ay falan kaldı işte ya bana benzer yada babasına::kedi:

ikinize de benzesin inşşş hep sağlıklı hzuurlu olsun:Saruboceq: minik sıpamızın fotoğraflarını koy annesi doğunca bizde sevelim burdan zemuszemus

canım benim çok dikkat kendine sen herşeyden çok daha önemlisinopuyorumnanaktan

öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan

gost canım panik yapma yeniydi demi seninki normaldir denizin tutup tutmadığı fırtınada anlaşılır ama atlatır endişelenme. alerjiye gelince malum havalar sıcak gemi vardır bi 45-50 derece bünyesi zayıfsa sıcaktan olmuştur benimki de öle kabardıydı ama geçiyor 3-4 günde telaş yapma üzülme..
hadi neşelenelimm birazzzzemuszemus

teşekkür ederim captanınkarısı çok haklısın... sen de kendine çok iyi bak denizci bebeğini bende çok merak ediyorum oda barbaros torunu oluyor dimiopuyorumnanaktan havalarda sıcak dikkat et kendine canım iyiki varsın.. çok öpüyorum seniolumunekankayizsmile

adanuz canım çok teşekkür ederim, evet ilk seferi, 1 ay boyunca denizdeydi hiç bişi olmadı, ilk kez havaya kapılmışlar çok sallanınca herhalde ondan oldu...alışacak başka çaresi yok... ama alerji kafamı karıştırdı çünkü 15 gündür geçmemiş geçiyor gibi oluyormuş tekrar başlıyormuş çok kaşındığı ve yandığı için uyuyamıyormuşbilmiyorumkismile geçer inşallah rabbimin yardımlarıyla...sıcaktan olabilir mi evet gemi çok sıcak diyordubilmiyorumkismile inş sıcaktandır başka bişey olmasında... şimdi gemi çok sıcak oluyor ama kışın ne olacak? kışında bu kadar soğuk mu olacak, sordum kamaran nasıl ısınacak diye ben de bilmiyorum dedi... ne zormuş bizimkilerin işleri... Allah hepsinin yardımcıları olsun, rabbim hepsini her türlü felaketten korusun:Saruboceq:

Son düzenleme:
canlarım acil yardımıza ihtiyacım var akıl akıldan üstündür derler şaşkınım yani...
benim şaşkın kocamın banka kartının günü dolmuş yanında da başka kart götürmemiş, şimdi de parası bitmiş. yeni kartı geldi ama ona ulaştıramamki denizin adresi yok malumkaydirigubbakcemile3 napsamda para göndersem siz durumu biliyorsunuz işte deniz işi belli olmuyor a şehri derken b şehrine hatta c ülkesine gidiyorlar vakti saati belli değilkaydirigubbakcemile3 napabilirim nasıl para gönderebilirim? böle bişi geldimi başınıza??
şimdiden çok teşekkür ederim...

acentanın hesabına yatır uğrayacağı ilk limanda ulaştırsınlar o zman acentanın adresini telefonunu al şirketten başka bişey gelmiyo aklıma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…