Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çok teşekkür ederim evet edebiyat öğretmeniyim. sektör değiştiriyorum ama bu eğitim yılı itibariyle. danışmanlık merkezi açtım. çocuklarla, gençlerle onların hayalleri, duyguları hakkında konuşabilmeyi ; edebiyattan, öğretmenlikten daha çok sevdiğimi fark ettiğimde bu değişiklik kaçınılmaz oldu benim için.

eğer başka bir tarzda yazmayı planlasaydın asıl eğitimin yüreğinle derdim ama eleştiri için sahiden bir eğitim şart. yani ben edebiyat mezunuyum ama hadi yaz desen bir eleştiri teknik olarak çok eksik kalırım. bunun eğitimini almadım buna yoğunlaşmadım çünkü. ama bahsettiğin eğitim programı sahiden amacına fazlasıyla hizmet edecek gibi duruyor. eğer imkan dahilindeyse bence de almalısın

danışmanlık merkezi, böyle bir hayalin var mıydı? gerçekten sıkı bi hamle!!
aslında uzun uzun konuşmayı isterim seninle, özellikle bu danışmanlık merkezini çok merak ettim fakat saati epey ilerlettik, sabah erken kalkıyorum. müsaadeni istemek zorundayım.
tekrar kaldığımız yerden devam etmek isterim.
gerçekten doyurucu bir sohbetti. iyi geceler canım

aslında bir hayalim vardı ama tam olarak ne olduğunu bulamıyordum. uzun uzun konuşuruz saatin daha normal olduğu bir zamanda kaydirigubbakcemile3
keyifli bir sohbet oldu evet ben de yatayım artık iyi uykular..

sevgili htcvlkn, et çok mu var eyvah ki ne ayvah ben et nadir yerim üstüne bu benim mesleğim yedikerime çok dikkat etmeliyim. Mutfağa dalmazsam iyi kesin atarlar beni denizekaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim canım gerçekten bu bilgiler benim için yeterli oldu... sanırım sıra oturup uzun uzun düşünmekte... Tekrar çok teşekkür ediyorum.

bu arada arkadaşlar, denizci beslenmesi gerçekten çok zor. dayanıklı gıdaları kullanmak zorunda oldukları için sebze neredeyse kullanılamıyor. ben kuru baklagil ve tahıl ağırlıklıdır diye düşünüyordum et çıktıkaydirigubbakcemile3

ama gerçek şu ki eşlerimiz yeterli vitamin ve mineralleri alamıyorlar. Basitçe anlatacak olursam sebze yiyip taze vitamin alamadıkları için, tablet vitamin kullanmak zorunda kalıyorlar. Eşlerinizin yanlarına koyuyorsunuz vitamin hapları zaten. belirli aralıklarla oral olarak vitamin almalılar. fakat durum böyle olunca ince bağırsakları bu döngüye alışıyor ve sebze meyve yiyip taze olarak vitamin aldıklarında vücutlarında emilemiyor ya da çok az emilim gerçekleşiyor:1no2: bu zaten pek çoğunuz biliyorsunuzdur. ben bu duruma gerçekten üzülüyorum ve eşimle daha sevgiliyken bile düşünürdüm bir meyve yerken bunu canım yiyemicek diye... şimdi daha çok düşünmeye başladım tabiki, sebze yemeklerini üzülerek yiyiyorum artık:teselli:

slm canlarım neler olmuş neler
genel olarak herkes iyi çok sevindim
ben daha iyiyim aşkımla netten konuşmak için eve geldim:asigim:
bugün drdaydım bebişim kocaman olmuş çok mutluyum
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorummopuyorumnanaktan

maşallah ona annesi aman nazar değmesin sizea.s. bizde seni çok seviyoruzopuyorumnanaktan kocaman öptüm ikinizideolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3delikafaduldeneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kızlarrrr dua edin benimm içinnn çok heyecanlıyımmmm bu akşam geliorlarrr Allahımmmm yaaaa off off anlıyosunuz beni dimiii eyvahedigeldismile

canım burada benden büyükler var ne hasretler çekenler var fırsat bulursan geçmiş mesajlarını okumanı tavsiye ederim gerçketen öyle acılar yaşandı ki okudukça bende cesaret buluyorum kendimde...

biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ozamanlar azda olsa yakınıyordum uzağız ayda bir görüşüyoruz diye ama anladımki hiç ayrı değilmişiz telefonumuz internetimiz varmış ve hiç yoktan ayda bir görmek büyük nimetmiş... şimdi araya denizler hatta okyanuslar giriyor. o yzüden sakın kendini üzme siz ayrı değilsiniz emin ol bence. uzak yakın farketmiyor sevilmek çok güzel bir şey... Allahh yardımcınız olsun tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inş... Bolca sabır diliyorum sana

ben yeniden topikdeki arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız... sizler sayesinde hayata başka pencereden baktım uzaklar yakın oldu hepinizi çok seviyorum destekleriniz için sonsuz teşekkürler... hepiniz çok yüce kadınlarsınıza.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
yok canım ya benim sevgili eşimle atıştık biraz telefonda sinirim bozuldusenağlama nolucak halimiz bilmiyorum... Ama böle giderse pek parlak değil. herşeyi benden bekliyor kimse bana yardım etmiyor. üstelik eşim hala ailesini düşünüyor. senin ailen benim artık diyorum yok... ben adamla birlikte gitmeyi düşünüyorum herşeyden vazgeçiyorum onda çaba yok...kayınvalidem hasta bana gelecek ben bakıcakmışım benimle kalcakmış... daha doğru düzgün eşyam yok kocam yok evleneli ay olmadı olanlara baksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…