- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.881
amin amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız :Saruboceq:
isteyen herkese zamanı geldiğinde sizede veriri inşallah opuyorumnanaktan
tamam canım benim önce doktora gideyim öyle söylerim dedim ama dayanamadım yazdım galiba bende hamileyim alkisalkisalkis allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah isteyen herkesede verir opuyorumnanaktan
Allah bozmasın inşş
selam herkese bende burdayımm :)
tebrik ediyorumzemuszemus:sm_cool:
inşşş rabbim esirgemez bebişi bizdende zamanı gelince,çok seviyorum bebişleri prensesimi:)opuyorumnanaktan
uzun saatler bekleyişin ardından gece 2 de mesaj atabildi çok çok şükür:asigim: ben bu telefonun çekmemesi olayına zor alışacağım gibi ya hayırlısı:kedi:mafoldumben
inşşşş canım en yakın zamanda sen de konuşursun iyi haberlerini alırsın... çok tuhaf bir şey onca hafta görüşemiyoruz vs vs vs sızlanıp 2 dk sesini duyunca herşeyi unutmak:asigim:
Allah sabrımızı versin:Saruboceq:
hoşgeldiiiinnn a.s.
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
amin canım amin:Saruboceq: benim aşkım portekizdeydi 2 gündür iyiydi konuşuyoduk ama yola çıktılar sanırım bi kaç gün çekmeyecek :gitme:
rabbim isteyen herkese versin aratmasın :Saruboceq: sizlerede nasip etsin zamanı gelince inşallah opuyorumnanaktan
mavi boncukum evet teyze oluyosun opuyorumnanaktan
dün drdaydım inşallah haftayada kalp atışını duyacağız daha minicik bir kese 1.04 cm di bilmiyorumkismile
aminnn canım Allah hepimizi korusun mükafatımızı versin inşş... Bebiş nasıl canım??? kaç aylık? onu hissetmek çok güzel, harika bir duygu olsa gerekopuyorumnanaktana.s.
bebeğim 7.ayına girdi az kaldı doğuma bende sabırdızlıkla bekliyorumbebişi hissetmek o kadar güzel bir duygu ki anlatılmaz gerçekten:ecrin_bebek: rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
maşallahh onaa kocaman olmuş opuyorumnanaktan 2 ay sonra kucağınıza alacaksınız ne güzel aman nazar değmesin bebeğimizeinşş canım inşş kimse evlat hasreti çekmesin rabbim isteyenlere nasip etsin...ismi Hira'mı olacaktı ben mesajlarda birşeyler okudum ama yanlış da anlamış olabilirimboshayallersmile:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?