Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum belki çok basit gelebilir size...ama sizlerinde başlarından geçmiştir bu tip olaylar... şimdi biz 1,5 yıldır birlikteyiz ama ailelerimiz tanıştı dönüşünde söz falanda düşünüyoruz nedense o ısrarlı bu konuda... kayınvaliden yaşlı ve yanlız yaşayan çen şakrak bir bayan ben de çok seviyorum kendisini. canım gitmeden önce bana diyordu annemin yanına git arada birbirinize çok benziyorsunuz, acınızı azaltmaya zaman geçirmeye bakın die. bu gittikten sonra aradım ben kayınvalidemi ve telefonda sesi ne soğuktu ne sıcak... belki üzüntülüydü o yüzden...oda söyledi arada buraya uğra diye. canıma söyledim en kısa zamanda git dedi, ama ben kararsızım sonuçta aramızda resmi bir şey yok, tamam sevgilim burdayken giidyorduk beraber onu ziyarete ama tek gitmek...ne kadar doğru olur sizce? çok mu saçma düşünüyorum? gitmelimiyim gitmemelimiyim? karar veremedim hangisinin doğru olacağını bilmiyorum. bir de gideceksem ramazan gelmeden gitmem lazım hem dondurmayı çok seviyor giderken bir de dondurma götürürüm diyorum. lakin çok da çekiniyorum utanıyorum offf bilmiyorum... onun aramasınımı beklesem napsam ben:S gerçi canım gitmeden sen anneme bir adım yaklaş o sana 10 adım gelir demişti, birde yaşlı ve yanlz oğluda gitti belki ihtiyacı olur ben karşılayabilirim ihtiyaçlarını, en basitinden onunla alışverişe gidebilirim hastahaneye gidebilirim vs yardımcı olmak hoşuma gider ama, o yanlış anlarmıki:S bu kadar üzüntünüzün arasına bunu sokuşturduğum için çok özürdilerimmafoldumben ama sevgilim/ eşim doğru düzgün yanımda olamayacakki ben hep hanım annemle olacağım hassasım bu konudasenağlama

canlarım hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim hayırlara erdirsin... Duamızda birbirimizi de unutmayalım...Allah tüm denizcilerimizi ve ailelerini korusun...

Nesrincim Bir an önce eşine kavuşsun...AMİN:Saruboceq:

Son düzenleme:
amin amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız :Saruboceq:
isteyen herkese zamanı geldiğinde sizede veriri inşallah opuyorumnanaktan

inşşş rabbim esirgemez bebişi bizdende zamanı gelince,çok seviyorum bebişleri prensesimi:)opuyorumnanaktan

uzun saatler bekleyişin ardından gece 2 de mesaj atabildi çok çok şükür:asigim: ben bu telefonun çekmemesi olayına zor alışacağım gibi ya hayırlısı:kedi:mafoldumben
inşşşş canım en yakın zamanda sen de konuşursun iyi haberlerini alırsın... çok tuhaf bir şey onca hafta görüşemiyoruz vs vs vs sızlanıp 2 dk sesini duyunca herşeyi unutmak:asigim:
Allah sabrımızı versin:Saruboceq:

hoşgeldin gost. sen baya yeniymişsin ama maşallah hemen havaya girmişsin sonra sende dayanamıyorum demede benim gibi:içelim:

mavi boncukum beni sormuşsun teşekkür ederim... inan nasıl olduğumu bende bilmiyorum günler geçmiyor içim daralıyor... öle bişeyler işte... sen bize yazmışsında kendin nasılsın asıll???

sevgili adanuz eed deli gibi özlüyorum ama bu normal değil mi sonuçta seviyorum hem de çok seviyorum! Tıp kı burada herkes gibi ben de eşime aşığım (eşim diyebiliyorum yani çünkü ölüm dışında rabbimin izniyle hiç birşeyin bizi ayıramayacağını biliyorum) zaten yüreğimizi kavuran o koskocaman aşk, boymuzu geçen, göğsümüze sığmayan aşk olmasa nasıl ve NEDEN katlanalım bu acılara değil mi??? Seviyorum ve sevgimin sonuna kadar arkasındayım ben, dayanamıyorum diye bir şey yok, dayanmak zorundayım... sevgiyle kal...

selam herkese bende burdayımm :)

hoşgeldiiiinnn a.s.

tebrik ediyorumzemuszemus:sm_cool:

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

amin canım amin:Saruboceq: benim aşkım portekizdeydi 2 gündür iyiydi konuşuyoduk ama yola çıktılar sanırım bi kaç gün çekmeyecek :gitme:
rabbim isteyen herkese versin aratmasın :Saruboceq: sizlerede nasip etsin zamanı gelince inşallah opuyorumnanaktan
mavi boncukum evet teyze oluyosun opuyorumnanaktan
dün drdaydım inşallah haftayada kalp atışını duyacağız daha minicik bir kese 1.04 cm di bilmiyorumkismile

maşallahhh onaaaopuyorumnanaktan sabır azıcık daha annesi o minicik şey kocaman olacak tabi sizin gözünüzde hiç büyümeyecek orası ayrı konu ama opuyorumnanaktan

çabucak geçer inş canım yine konuşursunuz :Saruboceq: bizimkilerinde ihtiyaçlarını tedarik etmemiş daha şirket kumanyaları falan az kalmış ikmal gelene kadar bir kaç gün demirde kalacaklarmış:hulya:
sen kendine çok iyi bak canımcım unutma biz hep güçlüyüzguclubacismile bu arada senin bebişin ismi hazırmı denizcimmm yoksa daha erkenmi ben böle heyecan oldum:kedi:

nesrincim canım gazetede haber okudum.
kavuşuyorsun dimi eşine.
senin ağzından duymadıkça inanamadım.
inş okuduğum haber doğrudur eşin çoktan yanına gelmiştir bile canım benim

aman Allahım htcvlkn ne gsl haber verdin vallahiii havalara uçtum gözlerim yaşardıı nasıl sevindim anlatamam allah razı olsun inşşşş inşşşşş kabuslar biter hayırlısıylaaa nesrincim kavuşmuştur canınaaa:) çok saolll canım çok saolllopuyorumnanaktan

nesrinim kavuştu sonunda eşine nasıl sevindim bi bilseniz bende tv de gördüm kıyamam ben ona opuyorumnanaktan Allah bir daha yaşatmasın inş kimseye:Saruboceq:

aminnn canım Allah hepimizi korusun mükafatımızı versin inşş... Bebiş nasıl canım??? kaç aylık? onu hissetmek çok güzel, harika bir duygu olsa gerekopuyorumnanaktana.s.

bebeğim 7.ayına girdi az kaldı doğuma bende sabırdızlıkla bekliyorumbebişi hissetmek o kadar güzel bir duygu ki anlatılmaz gerçekten:ecrin_bebek: rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

bebeğim 7.ayına girdi az kaldı doğuma bende sabırdızlıkla bekliyorumbebişi hissetmek o kadar güzel bir duygu ki anlatılmaz gerçekten:ecrin_bebek: rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

maşallahh onaa kocaman olmuş opuyorumnanaktan 2 ay sonra kucağınıza alacaksınız ne güzel aman nazar değmesin bebeğimize inşş canım inşş kimse evlat hasreti çekmesin rabbim isteyenlere nasip etsin...ismi Hira'mı olacaktı ben mesajlarda birşeyler okudum ama yanlış da anlamış olabilirimboshayallersmile:1hug:

canlarım merhaba nasılsınız??? İnş hepinizin sağlığı sıhati huzuru yerindediropuyorumnanaktan

bugün noldu biliyor musunuz, canımın gemisi ikmal için demirde bekliyordu boğazda sözde ayın 3 ünde hareket edeceklerdi ama deniz işi işte vakti saati belli olmuyor gece acilen yola çıkıverdiler:gitme: yola çıkmadan önce konuştuk canımla 1 saat kadar ama saat gece yarısını geçtimişti gideceklerini haberini aldığında, annesini arayamadı gece korkutmamak için vedalaşamadı ve uzun süre telefonu çekmeyecekmiş:gitme: mesaj atmayı düşünüyordu ama sonrada telefon çekmedi büyük ihtimalle... gece onun sesyle uyudum ne ağlaya bildim ne güle bildim,sabah kalktım telefona sarıldım artık telefon çekmiyordu.sonra aklıma geldi annesi yazık kadıncağız yaşlı başlı öğle arası aramaya alışmıştı bu sefer telefonun kapalı görünce endişelenip üzülecekti hemen yapıştım telefona aradım durumu anlattım başladı ağlamaya nasıl içim parçalandı anlatamam, kızım nasık geçer zaman diyor, olsun o haber veremedi sen verdin ya diyor, bende dayanamadım başladım ağlaya,dayanamadım pamuk annemin üzülmesinesenağlama ben bi şekilde geçiriyordum zamanı ama o kadın... anaydı sonuçta, anne olanlarınız daha ii anlayacaktır...işte o gözyaşlarına dayanamdım annemin, anladımki hani yakınan sabredemeyen arkadaşlar var ya aramızda bir kez daha şaşırdım onlara, ya dedim denizci anaları napsın...nasıl dayansın...:çok üzgünüm: Allah tüm denizcilerimizi korusun, onlara ve ailelerine sabırlar versin...kendinize iyi bakın sakın morellerinizi bozmayın herzaman güçlüyüz biz...öpüyorum hepinizi hepiniz çok değerlisiniz sakın unutmayına.s.

slm kızlarr -tatlicadiarzu-
nesrin canım gözün aydın olsun hayırlısıyla kavuşmak üzeresinizdir sanırım
allah kimselere yaşatmasın böyle bir olayı :Saruboceq:

oooo kız olsaydı olabilirdi ama bebbeğim erkek ismi umut olacak inşş ama iyi takip etmişsin bravovereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…