Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

teşekkür ederim canım benim eed benimde en büyük sıkıntım bu kimseye bir şey anlatamıyorum...Zamanla alışmak yok demekki:S hmmm o zaman şimdiki halimde pek fena sayılmaz:) kabullendim artık ayrılıkları napayım, inşş banada nasip olur uzun yıllar onunla birlikte olmak pes etmeye niyetim yok :lepi: dua ediyorum bol bol sağ sağlim gelsinde ne zaman gelirse gelsin diyorum...mesajlarınızı okuyorum da gerçekten harika kadınlarsınız umarım bende sizin gibi olabilirima.s.:1hug:

evet canım test yaptım çift çizgi siliktisonra
bir hafta sonrada kan testi yapıldı 1000 mg çıktı
bekliyorum çarşamba gidicem artık dr hayırlı haberlerle gelirim inşallahzemuszemus

korkma 1500 faln olunca bebek minicik nokta gibi görünüyo bende çok korkmuştum değerim yükselsin diye dua ediyodum rabbim sağ sağlim dünyaya gelmelerini nasip etsin inşş:Saruboceq:

captanın karısı sende bebek bekliyormuşsun, senide çok tebrik ediyorum inşş hayırlısıyla sağlıklı bir bebek olur, miniciğin yüüznden gülücükler hiç eksik olmaz

gost canım aramıza hoşgeldin ee denizci sevgilisi olmak zor bi süreç bizde neler neler çektik ama şimdi eşim tersanede iş buldu yanımda yakında bi bebeğimiz olacak inşş sabredersen mutlaka karşılığını alırsın

Annem hep Allah gerçekten isteyene verir derdi inşşş prens ya da prenses geliyor bizlere teyze oluyoruz:)))hihoyyyt

eşlerimizin işleri çok zor onlar denizin ortasında bizler burda sevdiklerimizin yanlarında daha anlayışlı olmak zorundayız en büyük görev bize düşüyor inşallah uzun yıllar birlikte olur hiç ayrılmazsınız fiziken ayrı olsakta ruhen birlikteyiz
artık istiyorduk 6 yılın ardından yeni bi nefes olmalıydı rabbim çok fazla bekletmeden verdi şükürler olsun isteyen herkesede versin inşallah :Saruboceq:

korkma 1500 faln olunca bebek minicik nokta gibi görünüyo bende çok korkmuştum değerim yükselsin diye dua ediyodum rabbim sağ sağlim dünyaya gelmelerini nasip etsin inşş:Saruboceq:

inşallah canım nokta bile olsa bişey görmek istiyorum gittiğimde inşallah artık büyümüştür bebeğim :Saruboceq: bende hep dua ediyorum allahım verdin ama alma diye değerler yükselsin diye inşallh herşey yolunda gider kaydirigubbakcemile3

o kadar ayrılıktan sonra yanında olması çok iyi olmuş hele bir de bebiş:) aman nazar değmesinn
sabrediyorum başka şansım yok zaten bile bile başladım bu yola ve dönmeyede niyetim hiç yok,inş hayırlısı olur hakkımızda bakalım...zaman bir şekilde geçip gidiyor öyle ya da böyle...bakalım ileriye dönük planlar yapıyorum ve o bana ayk uyduramayacağına göre ben planlarımı ona göre yapmaya çalışıyorum, okulum bitince teknik öğretmen olacağım mesleğim turizme dayalı, acaba bende belirli yerleri okuyup ilerde onunla yolcu gemilerinde iş bulabilirmiyim diyorum ama... pek umudum yok sadece hayal gibi görünüyor şimdilik kpss ye çalışıp iyi bir puan almaya çalışmakla yetinicem sanırım yakınlarda bir yer tutsa ne ala...bir de doğuya gidersem asıl ayrılığı o zaman göreceğim... nasip kısmet diyorum artık önceden hiç inanmazdım bu nasip işlerine ama... Allahım hayırlısını versin mecbur sabredicez:sm_confused: bebişiniz hep annesi ve babasıyla büyüsün inşşş, çok seviyorum çocuklarıa.s.

eed ruhen birlikteyiz:))) ve bunu pek çok eş yapamıyor bizler başarıyoruz:) eed gerçekten çok ama çok sevindimmm nokta kadar hücre büyüyor büyüyor dünyalar tatlısı bir bebeğe dönüşüyor harika birşey, çok heyecan verici, bir mucize...opuyorumnanaktan
şükürler olsun Allahımıza bekletmemiş sizi:Saruboceq:zemuszemus babacığıda nekadar sevinecekkk ay çok heyecanlandııııhihoyyyt

babası öyle çok heyecanlandıki işi gücü bırakıp gelmeye kalktı dedim dur daha çok erken ağrım sancım yok doktor görsün baksın sonra program yaparız dedim bakalım hayırlısı olur inşallah :lepi: babasının prensesimi :ecrin_bebek: yoksa annesinin prensimi çıkacak zamanla

eed heyecanlanmaz olur mu hiçç nasıl da merak ediyordur şimdi, günler geçmiyordur onun için çok şanslı bir bebiş olacak canım belli anişide babişide çok ama çok sevecek onu ve ona çok ii bakacak :)) Allahım bozmasın mutluluğunuzu...AMİNN...

denizk cım ben çıkıyorum işler bitmiyorkafamçokkarıştı canım yakınlardaymış inşş telefon çeker vardiyedan sonra bana bir mesaj olsa atar:Saruboceq: kendine çok ama çok dikkat et lütfen, ve bize durumundan haber ver gerçketen çok heyecanlandımalkisalkisalkis görüşmek üzere canım,Allaha emanet ol:))

amin amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız :Saruboceq:
isteyen herkese zamanı geldiğinde sizede veriri inşallah opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım inşallah arar yada msj atar benim aşkım seferde tlf çekmiyo bir an önce giderlerde konuşabiliriz opuyorumnanaktan

Canlarımm ben geldimmm opuyorumnanaktan

Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun ! Birbirimizi bu gece de unutmayalım,dualarımızda analım inşallah..Ne diliyorsanız,dualarınıza bir AMİN de ben ekliyorum...Tüm dualarımız kabul olur inşallah (amin)

Bir süredir yazamadım ama tüm yazılanları okudum.Şimdi yazmaya nereden başlamalı bilemiyorum bilmiyorumkismile
Nersinsavaş bitanem,yazdığın her kelime,her birimizin yüreğine bıçak gibi saplanıyor emin ol ! Hepimiz çok üzülüyoruz,Rabbim kimsenin başına vermesin ve kimseyi böyle bir olayla sınamasın (amin) keşke somut birşeyler yapabilsek,yüreğini ferahlatacak gelişmelere vesile olabilsek ama birşeyler yapamıyoruz ve bu bizi daha da çok üzüyor...Burada ki her eş,her sevgili zaten birer sabır abidesi ama SEN çok çok daha güçlüsün ! Allah'ın izniyle bu günlerde geçecek inşallah...Belki dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyoruz hepimiz ve belki de yazdığımız hiç bir kelime seni teselli edemiyor artık :çok üzgünüm: ama deyim yerindeyse artık Sözün Bittiği Yerdeyiz Bitanem ! inşallah hayırlı haberlerde gelir,bunca sabrın karşılığı emin ol Büyük mutluluklar getirecek ! Dualarımızda olduğunu bilmeni,her ne kadar somut olarak birşeyler yapamasakta,kardeşin olarak,dostun olarak her daim yüreklerimizle yanında olduğumuzu unutmamanı istiyoruz!Mevlam Kalbini Genişletsin ve Hayırlı Haberlerle Yüzlerimizi Güldürsün İnşallah...Çok öpüyorum canım !

Denizk canımın içi,sende buralardasın :1hug: Veeeee sanırım teyze oluyorum yine...Mevlaya şükürler olsun...Nasıl sevindiğimi anlatamam..Sanırım yakında Denizci eşlerinin minik yavruları için konuştuğumuz topiği açmak zorunda kalacağız..Baksanıza yeğenler çoğalıyooooorrr :dance: :dance: Rabbime binlerce kez şükürler olsun ! Öptüm canım benim opuyorumnanaktan

Captanınkarısı sen nasılsın kuzum :1hug: özledim seni,hiç denk gelemiyoruz...Herşey yolundadır inşallah...Kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Htcvlkn sen nasılsın fıstığım ? Eşinin gelişi biraz gecikmiş ama az daha sabret bitanem..Hani derler ya geç olsun,güç olmasın diye..Sağsalim gelsin Allah'ın izniyle de biraz gecikmiş olması olsun tek sorun yerimseniben Kendini üzmemeye çalış nolur ! Doğum günü demişsin,tatil demişsin,hiç birinde yanında olamadı dimi Benimde aynı,geçenlerde doğum günümdü ama o yanımda yoktu :sinifsinif: hepimiz aynı durumdayız yine,hep aynı acıları üzüntüleri yaşıyoruz ve merhem olacakta yine bizleriz...biliyorum ki sende çok üzüldün,bir sürü şey planlamışsınız ve malesef planlandığı gibi olmadı keşke olsaydı ama olsun buna da şükretmeli ! Sen Denizci Eşisin,Unuttun mu ! Bunca hasrete dayandın,bekledin,sabrettin,doğum gününe gelemedi diye kendini üzmezsin ! daha nice güzel doğum günlerini birlikte kutlayacaksınız!Hem gelsin,gör bak ne anlarınız olacak birlikte...birkaç gün bilemedin bir kaç hafta gecikmeli kutlarsınız doğum gününü ! Allah'ın izniyle gelince bir bir hepsinin acısını çıkartır,birlikte olmanın tadını doyasıya çıkarırsınız,tamam mı canım...Ama şimdi sakın üzülme olurmu?Sen yine en büyük heyecanlarınla sevdiğini bekle....Hani bir şarkı var ya,Doğum günüm bana geldiğin gündür İşte o şarkı sana gelsin yerimseniben Eşin gelince herşey o zaman olmuş olacak,doğum günü,tatil ve birlikte yaşanacak her ne varsa...Çok öpüyorum bitanem opuyorumnanaktan

Hatun_kvn sen nasılsın tatlım ? görüşemiyoruz seninlede :sinifsinif: özlüyorum her birnizi,sanki sürekli birlikteymişiz gibi hissediyorum,biraz buraya ara vermek acı veriyor...Öpüyorum seni de canımın içi...

Maviege,adanuz,ilhamperisi canlarım sizler nasılsınız ? İşyerinden yazıyorum ve fazla uzun yazdım sanırım Hakkınızı helal edin....
Yeni arkadaşımız gelmiş,hoşgeldin diyorum canım a.s.
hepinizi kocaman öpüyorum denizci eşleri/sevgilileri....Hepiniz çok değerlisiniz,bunu sakın unutmayııııınnnnnn !!! opuyorumnanaktan

mavi boncuk çok teşekkür ederim hoşbuldummopuyorumnanaktan ne gsl bir mesaj yazmışsın topiğimizin iyilik meleği:)) eed yeni geldim ama buraya hemen alışıverdim sürekli girip bakmak konuşmak bana benzeyen hatta benden daha sabırlı arkadaşlarımla beraber olmak istiyorum... ben sizlere göre çok çok yeniyim sadece bir buçuk yıllık denizci sevgilisiyim ve ilk seferimizin tadına vardık... gittiğinden beri yakınlarda oldukları için çok çok çok zorlanarak da olsa, hani 4 saatte zar zor tek bir mesajı iletebilsekte yinede haber aldım az da olsa sesini duydum, yani yeni öğrendiğim okadar çok şey var ki, mesela lumbuzumdan bakıyorum diyor lumbuz ne diyorum, 3 mil sonra telefon kesilecek diyor 3 mil kaç saat eder diyorum... bunun gibi şeyler... sanıyorum 1-2 güne hiç çekmeyecek iyice uzaklaşıyorlar... limana çıkınca ararım diyor, nasıl arayacaksın T...el başka ülkeden çeker mi ki diyorum, sen zebline baz istasyonu bağla ipinide sen tut diyor, sen nie diğer deniz eşleri gibi değilsin diyor yani bişey bilmemek gerçekten zormuş zamanla öğreneceğim ama ben öğrenene kadar.... garip bir duyguymuş denizci sevgilisi olmak, onu sefere göndermek... dua ediyorum bol bol napalım Allah bizim birlikte olmamızı istediyse sabrınıda verir diyorum:)) Allah hepimize sabır versin inşş ben de sizler gibi olabilirim...öptüm seni boncukum özletme kendini:)kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…