- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.861
tebrikkkk ederimmm bebişiniz hayırlı olsunnn darısı başımızaaa:)))opuyorumnanaktan
ne demek canım benim hoşgeldin a.s. bizi bizden başka anlayabilecek kimse yok buna emin ol kaydirigubbakcemile5 ben 6 yıllık evliyim 8 yıldırda aşkım hayatımda son 2 kontrat hariç ya ben sık sık gemiye gider kalırdım yada o buralara gelen gemilere giderdi ama ehliyeti yükseltince mecburen daha uzak kalmaya başladık :a015: zamanla alışmak diye bişey yok bunu bil sadece aramadığında aklına kötü şeyler gelsede olabilecek olumsuzlukları aklına getirebiliyosun ve zaman bi şekilde akıp gidiyo rabbim sanada bizler gibi bol sabır ve güç versin :Saruboceq: opuyorumnanaktan
ama olmazkilmaz: süpriz diyorum tahmin yok lmaz: çok az kaldı açıklayacağım opuyorumnanaktan oğluşun nasıl canım nasıl gidiyo göbiş artık büyümüştür dimi :lepi:
amin canım teşekkür ederim :sm_cool: doktorada gitseydim içim rahat edecekti ama korkumdan bekledim :1shok:
evet canım test yaptım çift çizgi siliktisonra
bir hafta sonrada kan testi yapıldı 1000 mg çıktı
bekliyorum çarşamba gidicem artık dr hayırlı haberlerle gelirim inşallahzemuszemus
teşekkür ederim canım benim eed benimde en büyük sıkıntım bu kimseye bir şey anlatamıyorum...Zamanla alışmak yok demekki:S hmmm o zaman şimdiki halimde pek fena sayılmaz:) kabullendim artık ayrılıkları napayım, inşş banada nasip olur uzun yıllar onunla birlikte olmak pes etmeye niyetim yok :lepi: dua ediyorum bol bol sağ sağlim gelsinde ne zaman gelirse gelsin diyorum...mesajlarınızı okuyorum da gerçekten harika kadınlarsınız umarım bende sizin gibi olabilirima.s.:1hug:
Annem hep Allah gerçekten isteyene verir derdi inşşş prens ya da prenses geliyor bizlere teyze oluyoruz:)))hihoyyyt
korkma 1500 faln olunca bebek minicik nokta gibi görünüyo bende çok korkmuştum değerim yükselsin diye dua ediyodum rabbim sağ sağlim dünyaya gelmelerini nasip etsin inşş:Saruboceq:
eşlerimizin işleri çok zor onlar denizin ortasında bizler burda sevdiklerimizin yanlarında daha anlayışlı olmak zorundayız en büyük görev bize düşüyor inşallah uzun yıllar birlikte olur hiç ayrılmazsınız fiziken ayrı olsakta ruhen birlikteyiz
artık istiyorduk 6 yılın ardından yeni bi nefes olmalıydı rabbim çok fazla bekletmeden verdi şükürler olsun isteyen herkesede versin inşallah :Saruboceq:
eed ruhen birlikteyiz:))) ve bunu pek çok eş yapamıyor bizler başarıyoruz:) eed gerçekten çok ama çok sevindimmm nokta kadar hücre büyüyor büyüyor dünyalar tatlısı bir bebeğe dönüşüyor harika birşey, çok heyecan verici, bir mucize...opuyorumnanaktan
şükürler olsun Allahımıza bekletmemiş sizi:Saruboceq:zemuszemus babacığıda nekadar sevinecekkk ay çok heyecanlandııııhihoyyyt
eed heyecanlanmaz olur mu hiçç nasıl da merak ediyordur şimdi, günler geçmiyordur onun içinçok şanslı bir bebiş olacak canım belli anişide babişide çok ama çok sevecek onu ve ona çok ii bakacak :)) Allahım bozmasın mutluluğunuzu...AMİNN...
denizk cım ben çıkıyorum işler bitmiyorkafamçokkarıştı canım yakınlardaymış inşş telefon çeker vardiyedan sonra bana bir mesaj olsa atar:Saruboceq: kendine çok ama çok dikkat et lütfen, ve bize durumundan haber ver gerçketen çok heyecanlandımalkisalkisalkis görüşmek üzere canım,Allaha emanet ol:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?