- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.641
valla güzelim ağlasak da sızlasak da takmasak da geçiyor zaman bir şekilde. bugün tam 4 hafta oldu gideli. ne kadar özledim tabi orası apayrı bir dert. ama Allahtan hep çok kısa seferleri oldu. tlfdn rahat rahat konuşabildik.
zaten mayıs sonunda izne ayrılıyorum ben. bir aksilik çıkmazsa inş gemiye gidicem. 1 ay filan kalıcaz sonra beraber dönücez eşimle. yani kavuşmamıza 2 aydan az kaldı onu düşünüp avutuyorum kendimi.
sen de hiç üzülme bakayım 15 gün dediğin ne ki 3-4 günü geçti bile heralde.. ne kadar beklediğimiz zamanlar oldu. bu işlemez bile sana..
öpüyorum canım benim dikkat et kendine
bu topiği gördüğüme öyle sevindimki inceledim saatlerce okudum paylaştıklarınızıbenim sevgilimde denizci Allah kısmet ederse bikaç ay sonra aileler tanışıcak istemeye gelicekler seneyede evlenicez Rabbimin izniyle .. yardım edin bana kafam çok bozuk okudum yazılanları dahada bi canım sıkıldı benim bitanem de gitti seyire 1 ay yok yazın 4 ay yok çok koydu bana nasıl dayanıcam bilmiyorum evlenince dahada zor olucak biliyorum şimdi ayrı ayrı yerlerdeyiz haftada bi kere görüşüyoruz ama evin içine girince ne olucak napıcam ben sesini duyamıyorum bir haftadır tel çekmiyo çünkü çok sevindim sizleri bulduğuma ayrıca
manyağa bak kadın esenekli galiba biraz..ayy kızlar aklıma ne geldı şimdi bile sınırlendım yanıiii...
gecen gun yan apartmanda bi komsumuz var (eşimle aynı gemıdeki arkadasının eşi) beni aradı telden konustuk havadan sudan sonra bana ne dese begenırsınız.. bana diyokı :
- sen eskısehırdeyken , eşin eve geldi yanında da çok samımı bi kadın vardı tabı sen g... seyırde sanıyorsun ama değildi işte ben gordum..kadınlada cokbi samımılerdi filan..
ben bu lafı duyunca bi afalladım ama dedımkı ben eşime guvenıyorum oyle seyler yapmaz ,hem ben ogun izne geldigini biliyorum bende eskısehırden gelecektım ama bilet bulamadıgım için 1gun gec geldım evime dedım..hıı bilemem artık sizde eskıdınız sonucta bırbırıbızden bıkmadınız mı daha dedi.(salakmıdır nedıryaa) yok daha neler ne bıkması kızım , biz daha yenı tadını çıkartıyoruz aşkımızın dedim.
Sen benım kocamı dıkızlecegıne kendı kocanı dıkızle dicem şimdi olmucak sabrettım sustum yanı kızlar ama bidaha o oldu ne selam ne sabah konusmadımda eşimede soyledım görüşmüyoruz suan onlarla..
hoşgeldın aramıza a.s.
hiiiçç moralın bozulmasın bakiyim.. bu tek tarflı değil sonucta onlar acısından dusun .onlar hem sevdıklerını (bizleri) hemde ailesini ozluyorlar.
tabıkı ayrılık konusu bambaska geldıne dahı sevınemıyorsun cunku yıne gıdecek( benım ilk sorum ne zaman gideceksın oluyor bazen ozmana kadar doya doya opup koklamak istiyorum sarılmak hiç durmadan konusmak konusmak.. eşim geldıgınde onu kıımseyle paylasamıyorum ne arkadaslarıyla nede ailesiyle (arada k.validemle bu konuda çoookk kapısmısızdır yani) hep benım olsun hep benımle ilgilensın yada ben hep ona hızmet edeyım ıstıyorum..baskaları olmasınkı yanında kasılmayayım (saygı cercevesınde)
moralını bozma bızım durumumuz en kutsal olanı en fedakar olanı ''denizci eşi-sevgılısı'' olmak bambaska bunu unutma..hatta nesrının imzasını okuduysan orda yazıyorki bu söz htcvlkna ait aslında : ben denizci esıyım;guzellıkle tahsılle olculurmu değerim !!
bizim bu yaptıgımıza kımse cesaret edemez ,gucluyuz sevgımız herseyden önce ..aşkımız sabretmeye yetıyor tabıkı huzunlenıyoruz aşkımız gıttıgınde en guzel yazgunu bizim için kasvetli bir kış gunune donusuyor elbet ama sabretmekten sabretmeyı ogrenıyorz burda bırbırımıze destek oluyoruz dertlesıyoruz.bırımızın eşi \ sevgılısı gelsın inan sankı benım eşim gelmıs gibi çok ama çok sevınıyorum ciddi diyorum yani.
Allah hepimize sabır , denızasırıda bulunan sevdıklerımıze selamet versın AMİN..
oyyyy kuzumm döktürdün sen yine bee...
bu adamlar bizi şair yazar yaptılar hee..
tek faydaları bunlar oldu heralde mesleklerinin kaydirigubbakcemile3
bu topiği gördüğüme öyle sevindimki inceledim saatlerce okudum paylaştıklarınızıbenim sevgilimde denizci Allah kısmet ederse bikaç ay sonra aileler tanışıcak istemeye gelicekler seneyede evlenicez Rabbimin izniyle .. yardım edin bana kafam çok bozuk okudum yazılanları dahada bi canım sıkıldı benim bitanem de gitti seyire 1 ay yok yazın 4 ay yok çok koydu bana nasıl dayanıcam bilmiyorum evlenince dahada zor olucak biliyorum şimdi ayrı ayrı yerlerdeyiz haftada bi kere görüşüyoruz ama evin içine girince ne olucak napıcam ben sesini duyamıyorum bir haftadır tel çekmiyo çünkü çok sevindim sizleri bulduğuma ayrıca
canım ya güldürdün gece gece sırnaşık şey
manyağa bak kadın esenekli galiba biraz..klava:
canım peki eşin ne dedi bir kadınla gelme muhabbettine
asker canım izmitte görev yapıyor ben istanbuldayım evlenince kısmetse oraya yerleşicemöyle hayatım ama ben güya edebiyat mezunuyum ama aşkım karşıma çıkmadan önce bana arkadaşlar derdi kız bi msj yazsana mest edeyim sevgilimi
ben bakardım yüzlerine tek kelime çıkmazdıguclubacismile
şimdi bıraksalar kitap yazıcam yani :roflol:
senin sevdiceğin asker mi sivil mi ?
ay canım sorma yaa .. ben bunu hemen eşime diyemedım tabıkı tabıkı yakıstırasmadım işte ama seytan durumu hafiften kuskular duymaya basladım(( (kendımden utanıyorum)
ben 1hafta kadar sonra ancak esımın asırı derece rahatsız olmasıyla benım hal ve hareketlerımden oylelıkle acıklayabıldım.. ben farkında olmadan soguk davranmaya baslamısım( bide eşim evde olsun balkonda olsun sıgarayı asla içirtmez mısafırlere bi arkadası sigara içmek istedı dısarı çıkacaklardı bende hemen atlamısım olmaz benı aldatırsın sımdı sen bende gelıcem bananeee filan vs.. saat olmus 23.30 belkı basbasa kalmak istedıler arkadsıyla bendekıde akıl gittim onlarla sahılde gezındık arkadası sıgarasını içti sonra eve geri geldık..(arkadası yatıya gelmsıtı)
sonra gece dedi noluo sana 1 haftadan beri neden boyle yapıp uzuyosun bnenı deyınce anlattım bende..
oda çoookk sınırlendı ve bıdaha gorusme onunla dedi. yaa dedı senı aldatcak olsam evde ne işim var gider baska yerde işimi gorurum.eşimde haklı sonucta aldatacak olanın evde ne işi var dimi? üff işte seytana uydum eşimden şüphelendım((
o komsu bozuntusunun eşide maalesefkı aldatıyor baskası var adam eve gelmıyor yanı((( ben o kadına çok uzuluyorum ama ben bı gunden bi gune kocan senı aldatıyor..vs hiç demedim acıkcası ne bılım böle seyler denırmı bılmıyorum.. hatta buyuzden araları acılmıs karı-koca arası bosanmaktan vazgecmıs vs işte kadının derdi var ama neden benım kocama camur atıyor ben onu anlamıyorumyaaaa.. şuan gorusmuyoruz canım oyle soyleyeyım ve eşim çok sınırlendı o bana değilde kendı kocasına baksın onu dıkızlesın..kendı kocasının hakkında gelmesını bılsın gibi seyler soyledi işte .
aaa böyle şakamı olurmuş yaa bi an kendimi senin yerine koydumda düşünemiyorum yaniii canım eşinde sinirlenmekte haklı azıcıkk Allah muhafaza ya kaydirigubbakcemile3ay canım sorma yaa .. ben bunu hemen eşime diyemedım tabıkı tabıkı yakıstırasmadım işte ama seytan durumu hafiften kuskular duymaya basladım(( (kendımden utanıyorum)
ben 1hafta kadar sonra ancak esımın asırı derece rahatsız olmasıyla benım hal ve hareketlerımden oylelıkle acıklayabıldım.. ben farkında olmadan soguk davranmaya baslamısım( bide eşim evde olsun balkonda olsun sıgarayı asla içirtmez mısafırlere bi arkadası sigara içmek istedı dısarı çıkacaklardı bende hemen atlamısım olmaz benı aldatırsın sımdı sen bende gelıcem bananeee filan vs.. saat olmus 23.30 belkı basbasa kalmak istedıler arkadsıyla bendekıde akıl gittim onlarla sahılde gezındık arkadası sıgarasını içti sonra eve geri geldık..(arkadası yatıya gelmsıtı)
sonra gece dedi noluo sana 1 haftadan beri neden boyle yapıp uzuyosun bnenı deyınce anlattım bende..
oda çoookk sınırlendı ve bıdaha gorusme onunla dedi. yaa dedı senı aldatcak olsam evde ne işim var gider baska yerde işimi gorurum.eşimde haklı sonucta aldatacak olanın evde ne işi var dimi? üff işte seytana uydum eşimden şüphelendım((
o komsu bozuntusunun eşide maalesefkı aldatıyor baskası var adam eve gelmıyor yanı((( ben o kadına çok uzuluyorum ama ben bı gunden bi gune kocan senı aldatıyor..vs hiç demedim acıkcası ne bılım böle seyler denırmı bılmıyorum.. hatta buyuzden araları acılmıs karı-koca arası bosanmaktan vazgecmıs vs işte kadının derdi var ama neden benım kocama camur atıyor ben onu anlamıyorumyaaaa.. şuan gorusmuyoruz canım oyle soyleyeyım ve eşim çok sınırlendı o bana değilde kendı kocasına baksın onu dıkızlesın..kendı kocasının hakkında gelmesını bılsın gibi seyler soyledi işte .
htcvlkn hoşbuldukk.dur cevap vereyim canımm hayır yok aşktan öte..ben ona söyledim nerde olursan ol nereye gidersen git nekadar ayrı kalırsak kalalım seni hep sevicem ve bekliycem dedim imkanım olursa dünyanın öbür ucuna gitsen gelicem dedim.göze aldım bunu ben..aldım ama biyanımda hep düşünceli karamsarr nolucak nasıl olucak demekten alamıyorum kendimi daha başındayız yolun daha evlilik yok birşey yok kolay şuan asıl zorluk evlenince başlayacak.diyolar ya denizcinin eşi duldur diye çok kızıyorum ben bu söze.duymak istemiyorum.. neden böyle olalım aslan gibi kocişlerimiz var (Allah söylettii .. :) tamam hasretlik çekiyoruz çekicez ama Allah başımızdan eksik etmesin yanii sanki hiç gelmeyeceklermiş gibi ne o laf öyle.haksızmıyım :)
:))) valla öleee oldu bee ..oyyyy kuzumm döktürdün sen yine bee...
bu adamlar bizi şair yazar yaptılar hee..
tek faydaları bunlar oldu heralde mesleklerinin kaydirigubbakcemile3
Allah kavustursun canım ..kızılcıklıı amin...nekadar güzel şeyler söylemişsin içinden gelenleri tüm samimiyetinle paylaşmışsın çok teşekkür ederim.ben denizci esıyım;guzellıkle tahsılle olculurmu değerim !! bu söz herşeyi anlatıyor gerçekten. pazar günü son kez gitmeden görüşelim dedik fırsat yaratıp buluştuk vedalaşırken öyle bi sarıldı ki sımsıkı bırakamıyordu hiç öyle sarılmamıştı desem yeridir ilk defa böyle ayrı kalıcaz çünküben dedim hadi git artık dedim ben gitmesem o gidemeyecekti yani şimdi gelicek sonra yine iki haftalık bi görev varmış..geliyo ama yine gidiyo yine yine..! tamam dedim dayanıcam sesini duyarım sabrederim oda yok telefonlar çekmiyorr günlerdir haber alamıyorum çok çok zormuş ya Allah hepimize sabır versin ..
senınde benden asagı kalır yanın yok canımcım :)) ayy ben bu sarkıyaa bayılıyorumyaa süperr yaa süperrrrcanım Allah kavuştursun öncelikle..
sonra aramıza hoşgeldin..
sonra umarım çok sabırlısındır denizci eşi olacaksın kolay değil :Saruboceq:
ben bekar denizci sevgililerine hep söylüyorum. sevgin ne kadar güçlü?
yılda 1 gün yanımda olması için 364 gün bekleyebilirim diyor musun?
denizci eşi olmak için kocaman bir sevgiye sabıra fedakarlık yapabilmeye ihtiyaç var çünkü..
ben dünyaya yine gelsem yine seç deseler yine eşimi seçerim.
isyan ettiğim ona neden karşıma çıktın dediğim anlar da oluyor üstelik.
ama hepsi dilde hepsi sevginin verdiği özlemle söylenmiş sözler..
işin kolay değil tatlım ama bu aralar bir şarkı var ya
benim yeni favorim o
VAR MI AŞKTAN ÖTE???
kesinliklee katılıyorum sana :) gecenlerde bi arkadaş diyor ki işte orada bulmasın birini falan bende yapıştırdım lafı balıklarla fingirdeşecek hali yok ya git işine diye sinir ediyolar bazen böyle yok her limanda sevgilisi olurmuş bilmem ne çok fenalar çok çekemiyolar bizi hayatımm :) :):dance:canım bak denizci eşi olmanın kurallarından biri her klişe lafa bir lafın olacak ki insanlar sürekli aynı muhabbeti yapmasınlar
kendimden örnekler:
- aaa anam her limanda bir tane şimdi senin de işin zor yani
ben: olur mu canım her limanda iki tane benim eşime o yakışır :roflol: (karşıdaki şok tabi yorum bile yapamaz..)
- denizci eşinin parası bol kendi dul
ben: keşke her dul benim kadar mutlu olsa ( karşıdaki arsız bu modunda düşünmeye başlar) son hamleyle
- seni aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun ki ( pis pis sırıtır buna cvp veremez diye düşünür)
ben: sen eşinin aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun adamı odaya kitlemiyorsun dimi :roflol::roflol:
böylelikle o kişi bi daha ömrü billah ne eşime mesleğine bulaşmaz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?