- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.621
bizim eşlerimiz gemilerde çalışanlar mesela benim eşim kaptan sana bu konuda yardımcı olabilirim ancak başka bi fikrim yok ama bence denizde çalışmasınaklinialirimsmile
selam canlarım..
o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki kafamı kaşıyacak vakit yok desem yeridir.
ygs ye çok az kaldı dersane çok yoğun son ana kadar çalışmadılar şimdi hocam ben hiçbir şey yapamıyorum diye ağlaşıyorlar..
sonra çocukluk arkadaşımı evlendirdik pazar günü.. sürekli istanbula git gel helak oldum yollarda. cadı o da bekleyemedi yaza kadar.
nesrinsavas canım sürekli takip ediyorum haberleri. hayırlı bir haber çıksın diye. gelecek ama arkadaşım hiç sıkma diyeceğim kendini ama çok zor biliyorum..
denizk güzelim gözün aydın canım.. darısı bizlerin başına inş..
maviboncuk bitanem ahh bu işler yok mu nasıl can sıkıyor yoruyor insanı dimi.. sen de rahat olmaya çalış lütfen..
hatun_kvn senle konuştuğumuzdan beri aldığım güzel haberlere o kadar çok sevindim ki sen de sakın ufacık şeylere dertlenip moral bozma emi..
şirincek daha çok var eşinin gitmesine şimdiden onu düşünüp keyfinizi kaçırmayın hiç..
öpüyorum canlarım hepinizi.. hepiniz dikkat edin kendinize..
kızlar merhabalar hepinize bende eşimi mayısta göndericem onun sıkıntısı şimdiden başladı 2 ay hasret kalıcaz. bu arada dalamanda olan var mı? biz bu yaz dalamana geçiyoruz merak ediyorum orayı..
canlarım keyfiniz nasıl bakalım zemuszemus ben çok iyiyim bitaneme kavuştum :lepi: darısı bekleyen herkesin başına:Saruboceq:
nesrin canım takipteyim tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız inşallah :Saruboceq:
mavi boncuk geçmiş olsun canım hayat işte sıkıntılar bitmiyoki opuyorumnanaktan
hatun-kvn çok şükür kavuştuk teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ntcvlkn iş bitmezki canım benim çok yorma kendini zemuszemus evet darısı başınıza opuyorumnanaktan
şirincek daha 1 ay var birlikte olmanın tadını çıkar o yokken zaten sıkıntılanacaksın
merhaba bu topigı daha yeni keşfettim.bende sizdenım..5 aydan beri yok benim eşimafrika amerika çalışıyo canım.çok özledim....10 günümüz kaldı inş.gelecek.hamıleyım dogumuma yetısır inşallah.
Bişey sorcam size ben bazen çok pişmanlık duyuyorum onla evlendime hatta ayrılamayı bile düşünüyorum bu bekleyıs yüzünden....kaptan karısı olmak çok zormuş çokkkkkkkkkkkk.....
3 senelık evlıyım toplasan 1 sene beraber kalamamısızdır....hata ettim die düşünmüyor degilim....destek istiyorum....siz nasıl dayanıyorsunuz?
ben mi sabırsızım?
baikalarının eşlerini yanlarında mutlu görünce aglıyorum hep....yalnızım dostlarım yalnızım....
Canım inşallah eşin doğumuna yetişir. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder.
Valla ben bu uzaklığı 3,5 ay kadar yaşadım. Çok zor ya, anlatılmaz. Gittiğine üzülüyorsun, geldiğinde yine gideceğini biliyorsun. Aylarca olmayacağını biliyorsun. Herkesin eşi çoluğu çocuğu yanında. Çok zor çok. Kızlar siz bana bakmayın, ben bu aralarda pek iyi sayılmam.
htcvlkn; canım sana yazdım ama gördün mü bilmiyorum. Orada bahsetmiştim sana neden canımın sıkkın olduğunu. İkimizin de dediğimiz dedik çaldığımız düdük.
Artı bir de şöyle bir durum yaşıyorum kızlar, size de oluyor mu: Bazen bu ayrılıklara dayanırım diyorum, bazen de nasıl dayanıcam o kadar ay ayrı kalmaya diyorum. Ama zamana göre değişiyor işte. "Bir gün nasıl dayanıcam bu kadar ayrı kalmaya derken, ertesi gün dayanırım, nasılsa zamanımı değerlendirecek bişeyler bulurum, bu sayede zamanın nasıl geçtiğini anlamam, sonuçta gelmeyecek mi" diyorum. Ya bu olay sizlere de oluyor mu merak ediyorum, bir gün öyle, bir gün böyle. Yoksa bende mi var bir anormallik? Arada geliyorlar demek ki diyorum kendi kendime:)))
aaa kız hamısmısın sen ? çok sevındım Allah tamamına erdirsin,kucagına almanı nasip etsın insallah AMİN..üzülme banada oluyo aynıları bende diyorum deliriyorumherhalde sonundasempatiksalakcinni
mrb canım a.s.canım benım denızcılık konsunda hıc bı fıkrım yok o yuzden sızlere sordum
denız astsubayı olursa ıllakı denızde olacak sanırım off bilmiyorumkismile
netden bıraz arastırdım ama pek bı gıldıde yok sadece bı kac forumda ratsladım
gerıde kalan eşlerı hıc mumnun deıl hataı tek basımıza yasıyoruz falan dıyolar senağlama
üzülme banada oluyo aynıları bende diyorum deliriyorumherhalde sonundasempatiksalakcinni
normal canım normal hepımız oluyor bunlar bende oluo yane ,captanın karısındada oluomus bak..
bide soyle dusun sevgılınle arandakı problem her ne olursa olsun..her tartısma sonrasında bırbırınızın kıymetını daha iyi anlamanız onemli diye dusunuyorum.. sonucta ıkınızde bırbırnızden kopamıyorsunuz dimi..seviyorsunuz sonucta..arada kavgalar olur onlarda ilişkının tuzu bıberi tatlım..
biz suan napıyoruz bılıyomusun .. ben ona sınırlendıysem mesela sınırım yatısana kadar soylenıyorum oda benı duymamazlıga gelıo ,uyuss ..neyse sonra baska bi zaman o bana kızıo sınırı yatısıncaya kadar bende onu kaale almıyorum boylece tartısmaya gırmıyoruz ..sınırımız yatıstıktan sonra bırbırımıze sarılarak sessiz sakın bi şekılde problemın nedenini çözmeye calısıyorz.. bırbırımızı yıpratmamak için boyle bi yol bulduk işte
aaa kız hamısmısın sen ? çok sevındım Allah tamamına erdirsin,kucagına almanı nasip etsın insallah AMİN..
kaç aylık oldu sımdı?
saat gece 3'e kadar eşimin dizine yatıp ağladım..
her gidişin diğerinden daha zor oluyor diye.. saçlarımı okşadı ellerimi öptü.. arada bir iki damla gözyaşı da akıttı yüzüme.. ağlaya ağlaya uyudum heralde.. sonra birden gözümü açtım baktım aşkım yanımda yok.. uyandırmamış beni.. sabah 6.30 da çıkmış gitmiş.. ben de 15 dk sonra uyandım..
ilk defa yolculayamadım kocamı ilk defa arkasından suyunu döküp duamı okuyamadım.
hemen sarıldım telefona ağlayarak.. baktım o da ağlıyor.. yapamadım uyandıramadım seni gidemeyecektim bir damla yaşını daha görseydim dedi..
içim acıyor kızlar.. sahiden hissediyorum acıyor..
ne olur dua edin sağ salim gelsin evine gelsin geri.. Allahım bize sabır dayanma gücü versin..
Kızlar valla ben de hep ben kendim yaşıyorum diye düşünüyordum. Sanırım bende bir anormallik var diye düşünüyordum. Ya öyledir ya böyle sen manyak mısın diyorum kendime. Yüreğime su serpiyorsunuz valla. Sağolun, Allah razı olsun captaninkarisi, kizilcikli ve canımcım htcvlkn. Öpüyorum kocaman sizi. Mucks:)))
ay ağlattın kız benı(( bızı bızden baskası anlayamaz off yaa... kıyamam sana meleğim..
her gıdıslerı ınsana daha çok koyuyor gelıncede sevınemıyorsunkı yıne gıdecek diye..
Rabbim hepimize dayanma gucu versın AMİİİNNN...
kız yaramı destın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?