Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

slm kızlarr yaa eger yanlıs yere falan yazıyorsam kusuruma bakmayın ne olurr .(
denız adamı lafını goruce daldım ama dogru yerdemıyım bılmyıorum
deılsem bıle en azından fıkrınız varıdr (
benım nısanlım askerde
denız astsubaylıgı sınavı acılacakmıs komutanları sende gır demısler
benım bu konuda hıc bı bılgım yok
yanı nasıldır aaaaa ewet bu sansı kacırmasın kesın bu sınava gırmelımı
yoksa
amann baska işmi yok dersınız ne olur bana fıkır verınn (

bizim eşlerimiz gemilerde çalışanlar mesela benim eşim kaptan sana bu konuda yardımcı olabilirim ancak başka bi fikrim yok ama bence denizde çalışmasınaklinialirimsmile

bizim eşlerimiz gemilerde çalışanlar mesela benim eşim kaptan sana bu konuda yardımcı olabilirim ancak başka bi fikrim yok ama bence denizde çalışmasınaklinialirimsmile

canım benım denızcılık konsunda hıc bı fıkrım yok o yuzden sızlere sordum
denız astsubayı olursa ıllakı denızde olacak sanırım off bilmiyorumkismile
netden bıraz arastırdım ama pek bı gıldıde yok sadece bı kac forumda ratsladım
gerıde kalan eşlerı hıc mumnun deıl hataı tek basımıza yasıyoruz falan dıyolar senağlama

htcvlkn haklısın canım,şuişlerin sıkıntısı bitiriyor insanı klava: zaten zor bir hayatımız var,birde işyerinde ki sıkıntılar eklenince ooof of alsanaalsanasmile anlattığına göre bu ara seninde yoğunluğun var.Öğrencilik hayatı işte,vaktinde çalışsalar derslerine ne olur sanki,illa son ana bırakacaklar dimi canım lmaz: Allah yardımcın olsun bitanem... opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar hepinize bende eşimi mayısta göndericem onun sıkıntısı şimdiden başladı 2 ay hasret kalıcaz. bu arada dalamanda olan var mı? biz bu yaz dalamana geçiyoruz merak ediyorum orayı..

merhaba canım,hoşgeldin aramıza a.s.
eşinin gitmesine daha vakit varmış canım benim,ben de kızlar gibi şuanın tadını çıkar diyorum yerimseniben şimdiden ayrılık vakitlerini düşünüpte sıkma canını...Rabbim hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin inşallah...Birde benim bildiğim kadarıyla dalaman da olan yoktu aramızda,tabii ben yanlış hatırlamıyorsam...opuyorumnanaktan

denizk canımın içi,seni keyifli görmeyi özlemiştik :dance: inşallah keyifler hep yerinde olur opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben geldım 1aydan sonra ancak geldım evdekı kacak nette yok oldu noldu bılmıyorum :) suan annemdeyım 15gun burda kalıcam ..hepinizi çok özledim yaaa..
iyisinizdir umarım herkesın keyfi yerındedir insallah..

bende kpssye gırme kararı aldım evde otur otur nere kadar ama bu yılı kacırdım ancak seneye hazırlanıcam cunku kpss A dan tercih yapmak istiyorum.bu sayede iş yerınden kk dan ve sizlerdende haberdar olucammm

unuttugumu sandıgım araba sürmeye yenıden basladım babamla pratık yaptık 1gun sonra bana tek verdi ben kullandım..bizde araba aldıgımızda sımdıden pratiğim olsun didim

b,işi sorcam bu ziyaretci defterlerine noldu acaba?yoksa tek bendemı cıkmıyor acep ??

merhaba bu topigı daha yeni keşfettim.bende sizdenım..5 aydan beri yok benim eşim afrika amerika çalışıyo canım.çok özledim....10 günümüz kaldı inş.gelecek.hamıleyım dogumuma yetısır inşallah.
Bişey sorcam size ben bazen çok pişmanlık duyuyorum onla evlendime hatta ayrılamayı bile düşünüyorum bu bekleyıs yüzünden....kaptan karısı olmak çok zormuş çokkkkkkkkkkkk.....
3 senelık evlıyım toplasan 1 sene beraber kalamamısızdır....hata ettim die düşünmüyor degilim....destek istiyorum....siz nasıl dayanıyorsunuz?
ben mi sabırsızım?
baikalarının eşlerini yanlarında mutlu görünce aglıyorum hep....yalnızım dostlarım yalnızım....

Canım inşallah eşin doğumuna yetişir. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder.
Valla ben bu uzaklığı 3,5 ay kadar yaşadım. Çok zor ya, anlatılmaz. Gittiğine üzülüyorsun, geldiğinde yine gideceğini biliyorsun. Aylarca olmayacağını biliyorsun. Herkesin eşi çoluğu çocuğu yanında. Çok zor çok. Kızlar siz bana bakmayın, ben bu aralarda pek iyi sayılmam.

canım benim. ne oldu iyi misin sen. tlfunun kapalı aradım.
bir sorun yok inşallah. :sinifsinif:

htcvlkn; canım sana yazdım ama gördün mü bilmiyorum. Orada bahsetmiştim sana neden canımın sıkkın olduğunu. ıkimizin de dediğimiz dedik çaldığımız düdük.
Artı bir de şöyle bir durum yaşıyorum kızlar, size de oluyor mu: Bazen bu ayrılıklara dayanırım diyorum, bazen de nasıl dayanıcam o kadar ay ayrı kalmaya diyorum. Ama zamana göre değişiyor işte. "Bir gün nasıl dayanıcam bu kadar ayrı kalmaya derken, ertesi gün dayanırım, nasılsa zamanımı değerlendirecek bişeyler bulurum, bu sayede zamanın nasıl geçtiğini anlamam, sonuçta gelmeyecek mi" diyorum. Ya bu olay sizlere de oluyor mu merak ediyorum, bir gün öyle, bir gün böyle. Yoksa bende mi var bir anormallik? Arada geliyorlar demek ki diyorum kendi kendime:)))

Son düzenleme:

normal canım normal hepımız oluyor bunlar bende oluo yane ,captanın karısındada oluomus bak..
bide soyle dusun sevgılınle arandakı problem her ne olursa olsun..her tartısma sonrasında bırbırınızın kıymetını daha iyi anlamanız onemli diye dusunuyorum.. sonucta ıkınızde bırbırnızden kopamıyorsunuz dimi..seviyorsunuz sonucta..arada kavgalar olur onlarda ilişkının tuzu bıberi tatlım..

biz suan napıyoruz bılıyomusun .. ben ona sınırlendıysem mesela sınırım yatısana kadar soylenıyorum oda benı duymamazlıga gelıo ,uyuss ..neyse sonra baska bi zaman o bana kızıo sınırı yatısıncaya kadar bende onu kaale almıyorum boylece tartısmaya gırmıyoruz ..sınırımız yatıstıktan sonra bırbırımıze sarılarak sessiz sakın bi şekılde problemın nedenini çözmeye calısıyorz.. bırbırımızı yıpratmamak için boyle bi yol bulduk işte

üzülme banada oluyo aynıları bende diyorum deliriyorumherhalde sonundasempatiksalakcinni
aaa kız hamısmısın sen ? çok sevındım Allah tamamına erdirsin,kucagına almanı nasip etsın insallah AMİN..
kaç aylık oldu sımdı?

mrb canım a.s.
eşim denız astsubayı benım ..
soyle bi durum var eger sevgılınız denız astlıklarından sahıl guvenlıgı secerse hiç seyırlerı olmuyor.. sahıl guvenlık onerırım..birde asla ama asla buyuk gemılerden secmesın fırkateynleden yani onların seyır suresı çok uzun oluyor..
eger seyırı az olsun dıyorsanız mumkun mertebede seyırı az olan kucuk gemılerı secsın ve donanmaya baglı değilde mesela erdektekı kucuk gemılerden secsın .
yada denızaltıcı olacaksa onlarında bıldıgım kadarıyla seyır surelei 1 ayı gecmıyor..
son olarak kucuk gemılerınde bazen 3ayıda buluyor eşim kucuk gemıyı seyrı az dıye tayın ıstemıstı (gerci buyuklere gore çok çok iyi) gecen yıl 3ay lubnan seyırlerı oldu..

hasretlık zor ..aklın sureklı onda kalıyor denız kotu dalgaymıs fırtanaymıs ve eşin gıttıgınde sen evde tek kalıcaksın (bende hırsız fobisi oldugunA geceleri uyuyamıyorum) eger sevgılınız suan için baska meslek hakkı yoksa ;denızcılık secsın derim sonucta burdakı bayanların esleri askeri veya sivil ekmek parasına gidiyorlar oyle laylayına değil yani.
son olarak eklemyı untumusum : bazen oyle çok ama öyle çok ozluyorsunkı tabı eşinde ozluyor senı ama bu anı guzel degerlendırmek yerıne telde yada msnde kavga ederek harcıyorsun ziyan ediyorsun (eşimle nişanlıyken çok yapıyorduk o durumu artık geldıkten sonra gorusme kararı almıstık yada msnde bırbırımı gorsekte ıcımız ıcımızı yesede bi -slm- dahı atmıyorduk.

Son düzenleme:
üzülme banada oluyo aynıları bende diyorum deliriyorumherhalde sonundasempatiksalakcinni

Kızlar valla ben de hep ben kendim yaşıyorum diye düşünüyordum. Sanırım bende bir anormallik var diye düşünüyordum. Ya öyledir ya böyle sen manyak mısın diyorum kendime. Yüreğime su serpiyorsunuz valla. Sağolun, Allah razı olsun captaninkarisi, kizilcikli ve canımcım htcvlkn. Öpüyorum kocaman sizi. Mucks:)))

nesrin canım çok buyuk gecmıs olun..insallah suan esinle irtibata gecebılmıssındır tatlım..
çok uzuldum yaa ,insallah saglık durumu ıyıdır

denızk,maviboncuk,htcvlkn sizlerden ne haber bakem?

ay ağlattın kız benı (( bızı bızden baskası anlayamaz off yaa... kıyamam sana meleğim..
her gıdıslerı ınsana daha çok koyuyor gelıncede sevınemıyorsunkı yıne gıdecek diye..
Rabbim hepimize dayanma gucu versın AMıııNNN...
kız yaramı destın

:)) ayy tatlısım benım opuyorumnanaktan hepimiz manyagız bosver :)))

suan oyle durumdayımkı annemlerdeyım ama sen bana sor gucluyum ımajı vermek çok zooor.. bide Allah kavustursun dedıklerınde gözlerim bugulanıyor elımde değil işte..
çok özledim aşkımı kokusunu ozledım herseyını özledim.. onada zor bılıyorum fırsat buldukca arıyor benı saolsun ama yetmıyor işte napıyım.. ((

valla güzelim ağlasak da sızlasak da takmasak da geçiyor zaman bir şekilde. bugün tam 4 hafta oldu gideli. ne kadar özledim tabi orası apayrı bir dert. ama Allahtan hep çok kısa seferleri oldu. tlfdn rahat rahat konuşabildik.
zaten mayıs sonunda izne ayrılıyorum ben. bir aksilik çıkmazsa inş gemiye gidicem. 1 ay filan kalıcaz sonra beraber dönücez eşimle. yani kavuşmamıza 2 aydan az kaldı onu düşünüp avutuyorum kendimi.
sen de hiç üzülme bakayım 15 gün dediğin ne ki 3-4 günü geçti bile heralde.. ne kadar beklediğimiz zamanlar oldu. bu işlemez bile sana..
öpüyorum canım benim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…