Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRıGıA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim.

denizk bitanem böyle kendini bilmez kişi çok fazlasıyla var malesef...duymamaya çalış bitanem...biz elimizden geldiğince birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz...zaten yeteri kadar üzülüyorsun sen,birde böyle şeyleri kafana takıp daha da fazla üzme kendi tamam mı canım.insanlara ,konuşup derdini anlatsan,ağlasan bir türlü,susup içine atsan bir türlü en iyisi boşver bitanem,üzme kendini ki aklım sende kalmasın opuyorumnanaktan

canım kıyamam kıyamam. Allahım güç sabır versin sana.
sen kendini güçlü tutacaksın dualarınla eşini getireceksin yanına.
duyurular bölümüne yazdm. eminim şu an onlarca kişi de tıpkı bizim gibi eşin için ve diğerleri için dualar ediyorlar..
sakın bırakma koyuverme kendini.
daha önce de oldu. sağ salim döndü hepsi evlerine biliyorsun.
onların derdi personel değilki onlar sadece fidye derdindeler.. ne olur sıkma canını kader arkadaşım benim..

nesrinsavaş canım benim,ya inan şoktayım şuan ! Rabbim yardımcınız olsun canım,dualarımız elbette ki seninle...haberi okumuştum ama hiç aklımın ucundan bile geçmedi Allah'ın izniyle sağ salim yuvasına dönecek inşallah...sakın ama sakın aklına daha farklı birşey getirme olur mu canım benim...bende sürekli takip ediyor olacağım haberleri,inşallah iyi gelişmeler duyacağız hepbirlikte :) sen sadece Rabbine sığın tatlım,herşeye gücü yetecek olan odur.Bedenen yanında olamıyoruz belki ama dualarımızla sıkıntını gidermek için yanında olduğumuzu sakın unutma meleğim...Allah'ın izniyle bunuda atlatacaksınız...öpüyorum canımın içi opuyorumnanaktan

canım benim merak etme Allah ın izniyle hiç bişey olmaz üzme kendini bitanem Allah yadımcımız olsunolumunekankayizsmile

Canım ya inan ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Ama sen güçlü olmaya çalış. Allah yardımcısı olacaktır eşinin emin ol canım. Sen sadece dua et, bizler de eşin ve gemideki diğer herkes için dua ediyoruz. Rabbim onları sağ salim yuvalarına, sevdiklerine kavuştursun. Amin.

Canım napayım, buralardayım. Ama ben de pak fazla girmedim. Ben de seni napıyor acaba nasıl diye düşünüyordum. Canım iyisin di mi?

kızlar çok mutluyum aşkım sabah yanımda hayırlısıyla inşallah Şeniz
nesrin canım ya okuyunca öyle çok üzüldüm anlatamam ama rabbim büyük eminim kılına bile zarar gelmeden kavuşacaksın fidye için kaçırıyolar daha öncede olmuştu biliyosun ya rabbim tez zamanda sizi ve diğer çalışanları sevdiklerine kavuştursun :Saruboceq:

Günaydın canlarım opuyorumnanaktan

denizk canımın içi,gözün aydın !!! Ya bu sabah canım sıkkındı,valla senin güzel haberin ilaç gibi geldi inan :teytey: şuan eşin yanında olmalı,şükürler olsun yaa ,nihayet kavuşturdu Rabbim sizleri...

nesrinsavaş,sen nasılsın tatlım ? ınşallah hayırlı haberlerin vardır bizlere...

htcvlkn,sen nasıl oldun bitanem ? hatun_kvn sende durumlar nasıl fıstığım,herşey yolundadır inşallah ?

captanınkarısı canım,sen ve meleğin nasıl bakalım ?

hepinizi öpüyorum canlarım...opuyorumnanaktan

Kızlar merhabalar, nasılsınız?
nesrinsavas canım eşinden haber var mı? ınşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Aklına olumsuz hiçbirşey getirme canım.
maviboncuk canım sen nasılsın? Moralim bozuktu yazmışsın, önemli birşey değildir umarım.
captaninkarisi canım sen nasılsın? Bebiş ile birlikte iyisinizdir umarım.
denizk canım gözün aydın bak eşin geliyormuş. ınşallah ben bunları yazarken gelmiştir eşin.
htcvlkn canım sen nasılsın? Bayadır görüşemedik seninle de. Sen de iyisin di mi?

hatun_kvn ,iyiyim çok şükür canım :1hug: sen nasılsın ? moralimin bozukluğu,işlerden ve iş yerimden kaynaklanıyor canım yaz yaklaşınca,işlerde hareketlenmeye başladı.yoğun temposuna alışığım ama şu son bir haftadır aksilikler yakamı bırakmıyor herşey bu kadar mı üst üste gelir diyorum ! o kadar stres oluyorum ki,her akşam mide ağrısıyla gidiyorum eve yani kısacası tamamen işle ilgili sıkıntılar canım...işte yoğunluk bir yandan,bazı sorunlarda eklenince iyice gerici oluyor...umarım şu dönemi kazasız belasız atlatırım Allah'ın izniyle...(amin)...neyse canım benim,bunlar her işyerinde olabilecek sorunlar yerimseniben sen nasılsın asıl ? nasıl gidiyor okulda durumlar?öğrencilerin nasıl ? ve en önemlisi sevdiceğinle konuşabiliyormusun? ahh ahhh bu bizim hasretliklerimiz yok mu...boshayallersmile

selam herkese kız maviboncuk bi doktora git bu mide nolcak senin?
bebeğimde bende iyiyiz umarım hepiniz iyisinizdir nesrinden bi haber varmı? işlerim çok yoğun bu yüzden çok giremiyorum buraya hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummmmmmmolumunekankayizsmile

gittim canım gittim,gitmez olurmuyum hiç ama ne ilaç kullandıysam tam anlamıyla geçirmedi,doktorlar strese bağlı diyor. stres yapmayacakmışım,o nasıl mümkün olacaksa delikafadulden endoskopi bile yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı ama işte arada böyle ağrısını çekiyorum,napalım :sm_confused: neyse bitanem bırakalım beni de,sen nasılsın ? fazla yorma kendini... opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar hepinize bende eşimi mayısta göndericem onun sıkıntısı şimdiden başladı 2 ay hasret kalıcaz. bu arada dalamanda olan var mı? biz bu yaz dalamana geçiyoruz merak ediyorum orayı..

selam canlarım..
o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki kafamı kaşıyacak vakit yok desem yeridir.
ygs ye çok az kaldı dersane çok yoğun son ana kadar çalışmadılar şimdi hocam ben hiçbir şey yapamıyorum diye ağlaşıyorlar..
sonra çocukluk arkadaşımı evlendirdik pazar günü.. sürekli istanbula git gel helak oldum yollarda. cadı o da bekleyemedi yaza kadar.
nesrinsavas canım sürekli takip ediyorum haberleri. hayırlı bir haber çıksın diye. gelecek ama arkadaşım hiç sıkma diyeceğim kendini ama çok zor biliyorum..
denizk güzelim gözün aydın canım.. darısı bizlerin başına inş..
maviboncuk bitanem ahh bu işler yok mu nasıl can sıkıyor yoruyor insanı dimi.. sen de rahat olmaya çalış lütfen..
hatun_kvn senle konuştuğumuzdan beri aldığım güzel haberlere o kadar çok sevindim ki sen de sakın ufacık şeylere dertlenip moral bozma emi..
şirincek daha çok var eşinin gitmesine şimdiden onu düşünüp keyfinizi kaçırmayın hiç..
öpüyorum canlarım hepinizi.. hepiniz dikkat edin kendinize..

captanınkarısı canım meleğinle sen nasılsın..
annelik nasıl gidiyor yoruyor mu küçük denizci seni..
eşin daha buralarda mı. kalabildiği kadar yanında kalsa bari dimi..

canlarım keyfiniz nasıl bakalım zemuszemus ben çok iyiyim bitaneme kavuştum :lepi: darısı bekleyen herkesin başına:Saruboceq:
nesrin canım takipteyim tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız inşallah :Saruboceq:
mavi boncuk geçmiş olsun canım hayat işte sıkıntılar bitmiyoki opuyorumnanaktan
hatun-kvn çok şükür kavuştuk teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ntcvlkn iş bitmezki canım benim çok yorma kendini zemuszemus evet darısı başınıza opuyorumnanaktan
şirincek daha 1 ay var birlikte olmanın tadını çıkar o yokken zaten sıkıntılanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…