dengeme destek olur musunuz …

Cevir cevir yanmasin. Sapikmisiniz nesiniz ya

Yusuf Yusuf oldu gitti yahu yapmayın gözünüzü seveyim, konu daha başında ben kocaman bir yalanım diye bağırıyor. Oğlan Cushing sendromluymus, annesi ile ilişkisi varmış ama nedense olay bir sürü önemsiz detaydan sonra alelade birşey gibi anlatılmış. Ayrıca Cushing sendromlu insan bu şekilde oluyormuş.

Eklentiler

• IMG_20220720_022326.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 69
sapik sapik fantezilerinize alet edecek baska site mi bulamadiniz, hayirdir?
ne düsündügümü kelimelere acikca dökecek olursam banlanirim. cok ucuz numaralar bunlar diyeyim kisaca.
Birde 3 kuruş etmeyecek beyinleri ile buraya yazıyorlar, iyice ayar oluyorum. Keşke gerçekten şikayet edip layigini buldursak. Ondan sonrasını bu zeki! arkadaş düşünsün.

Birde 3 kuruş etmeyecek beyinleri ile buraya yazıyorlar, iyice ayar oluyorum. Keşke gerçekten şikayet edip layigini buldursak. Ondan sonrasını bu zeki! arkadaş düşünsün.
ensest hakkinda "fikirlerimizi" ögrenip neresine monte edecek acaba?
ay bir de "burasi dert anlatma yeri degil biliyorum" diyerek giris yapmis BDV'ye, belli ki ayni yazi baska sitelerde "fikir almak" amaciyla paylasilmis daha önce, buraya kopyalayip yapistirirken düzenleme es gecilmis
keske mümkün olsaydi da annesine babasina bildirebilseydik hatta. onlarin düsüncelerini ögrenmis olurdu hem.

Acaba şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? Mesela yarın polisler sürpriz yapsa

Kafayı yediniz iyice!! Ahlaksızlık ,sapkınlık nereye gidiyor bu insanlık yeter!! İğrenç düşüncelerinizi gelip yazıyorsunuz insan olun biraz be yetti!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…