- 26 Nisan 2022
- 6
- -10
- 32
-
- Konu Sahibi vaveylaaan
Maalesef öyleymiş , içimizin bulandığıyla kalıyormuşuz.
Almanya'da dahi Federal mahkemeden red gelmiş , evlenmeleri yasak ancak 2 yetişkin arasında ve karşılıklı rızaya dayalı eylem olarak ifade edilmiş.
Bulgaristan için durum nedir , bakmadım henüz.
Sabahlar olmasinda ne demek lütfen sizde bu iğrençliğe ekleme yapmayın. Umarim Fake bir konudurKorkmadi mi adama ben oğlumla yatiyorum, sabahlar olmasın demeye. Ay yazarken bile garip oldum.
Hepsi ruh hastası. Konu sahibi de arkasına bakmadan kaçarak uzaklaşmadığına göre, hala nişanlım dediğine göre o da anormal.sizin dışınızdaki bütün aile bireyleri anormal sanırım. vah vah yazık o kız çocuğuna kafalara bak pırıl pırıl.
Demin kasimda evleniyodun, ne zaman ayrıldın?Kızlar hepinizden özür diliyorum . Dertten çok aslında toplumun kanayan yarasına konuşulmayan gizli kalan ailevi mezuları açmak sizleri huzursuz ettiği gibi beni de epeydir ediyordu . Ben söz konusu insandan ayrıldım . O da ülkesine dönecek yakın zamanda . Evet rızalı birliktelik söz konusu olduğu için ve bahsi geçen insanların yaşları ileri olduğu için ne yazık ki hukukta bağzan yetersiz kalabiliyor . Sağ olun yorumlarınız için . Bundan sonrası zaten bizim değil o ailenin problemi.. sadece içimi dökmek istedim . Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim . Kız çocuğuda koruma altında zaten . Sadrce böyle bir insanla evlilik yapma konusunda ciddi tereddütlerim vardı sonunda da zaten bitti .
Ay insan böyle biseyi kocasına nasıl söylerSabahlar olmasinda ne demek lütfen sizde bu iğrençliğe ekleme yapmayın. Umarim Fake bir konudur
10 dakika içinde mi ayrıldınız?Kızlar hepinizden özür diliyorum . Dertten çok aslında toplumun kanayan yarasına konuşulmayan gizli kalan ailevi mezuları açmak sizleri huzursuz ettiği gibi beni de epeydir ediyordu . Ben söz konusu insandan ayrıldım . O da ülkesine dönecek yakın zamanda . Evet rızalı birliktelik söz konusu olduğu için ve bahsi geçen insanların yaşları ileri olduğu için ne yazık ki hukukta bağzan yetersiz kalabiliyor . Sağ olun yorumlarınız için . Bundan sonrası zaten bizim değil o ailenin problemi.. sadece içimi dökmek istedim . Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim . Kız çocuğuda koruma altında zaten . Sadrce böyle bir insanla evlilik yapma konusunda ciddi tereddütlerim vardı sonunda da zaten bitti .
Bacım kafamı buluyosun gece gece, deney mi yapiyosun ?Evet ne yazık ki . Rızalı olmasından sebep hedonistik duygular ne yazık ki birşey yapılamıyor . Zaten kız çocuğu da güvende olduğu için aile içerisinde kapanıp giden bir konu idi. Gerekli psikolojik destekleri de aldılar . Bu mevzu seneler önce gelişmişti zaten bu Arada bana anlatılan ben gözümle görmüş değilim . Yabancı ülkelerde sanıyorum bu tarz şeyler artık normalleşmiş vaziyette üzücü ..
Demin kasimda evleniyodun
Kızlar hepinizden özür diliyorum . Dertten çok aslında toplumun kanayan yarasına konuşulmayan gizli kalan ailevi mezuları açmak sizleri huzursuz ettiği gibi beni de epeydir ediyordu . Ben söz konusu insandan ayrıldım . O da ülkesine dönecek yakın zamanda . Evet rızalı birliktelik söz konusu olduğu için ve bahsi geçen insanların yaşları ileri olduğu için ne yazık ki hukukta bağzan yetersiz kalabiliyor . Sağ olun yorumlarınız için . Bundan sonrası zaten bizim değil o ailenin problemi.. sadece içimi dökmek istedim . Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim . Kız çocuğuda koruma altında zaten . Sadrce böyle bir insanla evlilik yapma konusunda ciddi tereddütlerim vardı sonunda da zaten bitti .
Allah izin verirse kasıma evleneceğiz .
Ve o evin içerisin bir kız çocuğunun olması o anne ve erkek kardeşle yaşıyor olması büyük bir tehlike arz etmiyor mu ?
Bacım kafamı buluyosun gece gece,
"Bağzan" toplumun kanayan yarası konularını acın atv müge anlının programında haftanın 5 günü izleyin. Gayette konusuyor tüm köylü birbirine atlamıs, çatır çatır da anlatıyorlar.Huzursuzluk ondan degıl yani.. sizin işin öznesi değilmiş gibi olan edalarınızdan.Kızlar hepinizden özür diliyorum . Dertten çok aslında toplumun kanayan yarasına konuşulmayan gizli kalan ailevi mezuları açmak sizleri huzursuz ettiği gibi beni de epeydir ediyordu . Ben söz konusu insandan ayrıldım . O da ülkesine dönecek yakın zamanda . Evet rızalı birliktelik söz konusu olduğu için ve bahsi geçen insanların yaşları ileri olduğu için ne yazık ki hukukta bağzan yetersiz kalabiliyor . Sağ olun yorumlarınız için . Bundan sonrası zaten bizim değil o ailenin problemi.. sadece içimi dökmek istedim . Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim . Kız çocuğuda koruma altında zaten . Sadrce böyle bir insanla evlilik yapma konusunda ciddi tereddütlerim vardı sonunda da zaten bitti .
Burdakiler nasılsa Bulgaristan'ı bilmiyor diye öyle bir salliyorsun ki... Birde yabancı ülkelerde ensest normallesmismis..aahahaa bence biz seni şikayet edelim, eski nişanlında belki burda açtığın konuyu okur. Ya da daha iyisi polise konu ile ilgili ifade verirsin?Evet ne yazık ki . Rızalı olmasından sebep hedonistik duygular ne yazık ki birşey yapılamıyor . Zaten kız çocuğu da güvende olduğu için aile içerisinde kapanıp giden bir konu idi. Gerekli psikolojik destekleri de aldılar . Bu mevzu seneler önce gelişmişti zaten bu Arada bana anlatılan ben gözümle görmüş değilim . Yabancı ülkelerde sanıyorum bu tarz şeyler artık normalleşmiş vaziyette üzücü ..
Kızlar hepinizden özür diliyorum . Dertten çok aslında toplumun kanayan yarasına konuşulmayan gizli kalan ailevi mezuları açmak sizleri huzursuz ettiği gibi beni de epeydir ediyordu . Ben söz konusu insandan ayrıldım . O da ülkesine dönecek yakın zamanda . Evet rızalı birliktelik söz konusu olduğu için ve bahsi geçen insanların yaşları ileri olduğu için ne yazık ki hukukta bağzan yetersiz kalabiliyor . Sağ olun yorumlarınız için . Bundan sonrası zaten bizim değil o ailenin problemi.. sadece içimi dökmek istedim . Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim . Kız çocuğuda koruma altında zaten . Sadrce böyle bir insanla evlilik yapma konusunda ciddi tereddütlerim vardı sonunda da zaten bitti .
Evet ne yazık ki . Rızalı olmasından sebep hedonistik duygular ne yazık ki birşey yapılamıyor . Zaten kız çocuğu da güvende olduğu için aile içerisinde kapanıp giden bir konu idi. Gerekli psikolojik destekleri de aldılar . Bu mevzu seneler önce gelişmişti zaten bu Arada bana anlatılan ben gözümle görmüş değilim . Yabancı ülkelerde sanıyorum bu tarz şeyler artık normalleşmiş vaziyette üzücü ..
Öz anne öz oğul ensestliği hakkında ki düşünceleriniz nedir ?