• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengem bozuldu yaşam tarzım işim her şey bozuldu...

ayguzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
59
0
0
İstanbul
Arkadaşlar sevgilim beni bıraktı kısca anlatacağım nişanımız olacaktı sorunlar çıktı bıraktı beni...ve kendisi karşıma çıkıp konuşarak bırakmadı..annesini arattırdı öyle bitirtdi...
Ama ben arkasından işler cevirdim çevirmek zorunda kaldım...aramızdaki olanlrı başkalarıyla paylaştım sevdigime içimi hiç acmadım...ve numu sevdiğim hiç istemezdi başkalarıyla paylaşmamı ben yaptım işde...nişan konusuda baya sıkıntılar oldu sevdiğim cocuk dedi başlarım annene annenin yüzünü görmek istemiyorum dedi...bende bunu hemen anneme söyledim annem herşeyi bitirdi...
Kafam çok akrışık çok...
Her telefon calınca omu arıyor diye bakıyorum her mail geldiginde ondanmı diye bakıyorm... Geceleri uyuyamıyorum işlerim aksadı hep... Hayat dengem bozuldu...

zor bır durum kesek aılelerı karıstırmasaymıssınız..
olan olmus sımdı gerıde durun ve bu ınsanın eksı ve artılarını olcun eger gercekten sevılmeyı hakkedecek sızın ıcın onemlı bırıyse gıdıp konusun ve ılıskınız ıcın bır sans daha ısteyın o da sızı sevıyorsa emın olun bu sansı verecketır sız mutlu olduktan ve emın adımlarla yurumeye basladıktan sonra aılelerde unutur olanları merak etmeyın.

Dengen bozulmamış dengesiz davranmışsın..
Bu şekilde olursan hiçbir zaman hayatında bazı şeyler düzgün gitmez..

Örneğin anneye sinirli anında söylediği birşey,
Bozmak isçin anneye söylersin toparlamak için durumu yatıştırırsın vs

Nişanlında senin silahınla sana cevap vermiş
Sen herşeyi annene söylersen bende annemle haber gönderirim demek istemiş.

Her neyse gidişatı kendin belirlersin bazen sen kızıştırmayı tercih etmişsin.

Şu an ne istiyorsun ??? Önce ona karar ver

Back