Ben en iyi gece vakti düşünüyorum. Bosluklari sorularla doldururum ben.Hey ne güzel konular açmışsın haberimiz yok... boşluk var içimde. Tamamlamak adına. Sade yaşam ile ilgili yazılara bakıyorum. Napmalı ki????
En iyisi uyumalı sakın kafayla düşünmeli..
Ben en iyi gece vakti düşünüyorum. Bosluklari sorularla doldururum ben.
Kendi kendini alintilayan insanin dramiAralik ayi kararlarim
Onceliklerimi belirledim. Kendimde eksik gordugum seylerden biri uykuydu. Onunla ilgili guzel gelismeler yasiyorum. Yeni topik actim. Orada omrum yettigince daha erken kalkmaya calisacagim
Bir diger odak noktasi sahip oldugum esyalarla ilgili calisiyorum. Elime gecen her esyaya soracagim.
- Senin yerin burasi mi
- Seni kullaniyor muyum
- Seni seviyor muyum
- Bana lazim misin
- Sen kaybolsan umrumda olur mu
bu hayat memat sorularini sorduktan sonra gelen cevaplara gore o esyaya yol verecegim yada evde tutacagim. Benzer sorulari yeni alacagim esyalara da sormayi dusunuyirum.
Haftada 5 günumu egzersize ayirdim. Cunku cok kilo aldim. Bunun icinde bir takima yazildim. Su kadar surede su kadar kilo vermeyi hedeflemiyorum. Sadece daha az kacamak daha cok spor yapacagim. Ne kadar giderse..
Bu ayi ev detoksuna yoneltiyorum. Evimde yukte hafif pahada agir degisiklikler yapacagim. Sonucu ocakta bildiririm.
Canim Teşekkürler. Bizim evde tv acilmaz :) cocuklar cizgifilm icin acarlar o da kisitli bir sure icin. Pc desen ona da oturmam. Telefon elimden dusmez. Onda da kk yi takip ederim ama bdv falan gibi seyleri degil kendi actigim topikteki yazilanlari ve benim takip ettigim topiklerde yazılanlariZaman yonetim ile ilgili taktik sormussun ya ordan alinti yapamadim.buraya yazayim.
Tv nin fisini cek. O kadaaaaaaaaaaaaaazr cok zamaninolacakki inanamazsin.
Resmen insani hipnoz ediyor.
Bilgisayar tlf. Da cabasi...
Zaman genislesin. Kocaman olsun istiyorum. Sinirlerim yipranmasin istiyorum. Ofkemi kontrol etmek istiyorum. Yoruyor yasadigim hayat beni.Bunlari yazacagini tahmin etmistim.
Konularini okuyorum genelde. Bu farkindaliga ulasan kisi benim onerilerimi yapiyordur zaten diye dusunerek yazdim.
Bende genelde bu tarz konulari okuyorum. Kendimi gelistirmeye calisiyorum. Sosyal medyada zaman oldurecek durumum yok. 2 cocuk,es,ev,is ...dunya kosturmacasi icinde debelenip duruyoruz hepimiz. Neyin telasini yasiyosak artik.
Şubat Ayına geldim
Her ayın 1 inde gelme ritüelini kaçırmışım bu ay. Analiz sonuçlarımı iliştireyim hemen şuracığa.
Bu ay fark ettiklerim:
sonuç:
- Davranış kalıplarımı değiştirmiyorum. Kendime körü körüne bağlıyım. Yaşadığım olaylardan ders alıp da ona göre davranış sergilemem lazım ancak yapmıyorum. sonra da neden böyle oldu yakınmaları..
- Bu konuda kendime bir rol model belirledim.
cnntrm benim sergilediğim "ergen" davranışlarını ergenlikte terk etmiş. Biraz geç olsa da yapabilirim diye düşünüyorum. - Bu hafta içinde kendi kişiliğimle taban tabana zıt ve yanlış olduğunu dusundugum cok sey yaptım. u konuda kendime dur demem gerekiyor. her insana güven duymak çok yanlış. hala 15 yaşın getirmiş olduğu bir saftirilikle davranıyorum insanlara. tamam. arkadaş çevremde bu sorun yaratmaz. ama iş yerinde 33 yaşında evli barklı ve çocuklu bir kadının sevgi pıtırcığı şeklinde gezmesi sonradan önlemini alamayacağım şeylerle karşılaşmama sebebiyet verebilir. biraz daha ağırbaşlı olmakta fayda var...
- bir diğeri plan yaparken AZ ve ÖZ başla ve SÜREKLİ yap kısmını atladım. bir şeyi yapabildiğimi görünce diğerlerini de yaparım yanılgısına düşüp maymun iştahlı oldum
- tekrar ve yeniiden denemek. kendimi inceledim. değiştiriyorum
bu dediklerini yapabilmek benm de isteğim,hedeflerin makul olsun ki zorlanma.
aşama aşama ilerle.
ya hep ya hiç değil.
evren değil de Allah sana neyi ne için gönderiyor.
kimi ne için karşına çıkarıyor,neden bazı şeylerden mahrum bırakıyor.
hikmet nazarıyla bakarsan etrafına basiret gözün açılır.
maddenin ardındaki manaya odaklan.
gördüğüne değil,göremediklerine....
iyi ki varsınchentiq yani ne yazsam bilemedim nerden başlasam.. sadece bi rahatlama hissediyorum.. aaaa benle bu kadar benzer şeyler yaşayan başkaları da varmış hissi.. bu bile öyle güzel ki tabii ardından gelen harekete geçme isteği.. o şevk motivasyon gaz adına ne denirse:) internette çevremde hep gözlemlediğim herkes herşeyi muhteşem yetiştiriyo bi ben beceriksizim hep kafamda bitmemiş işler ve ertesi sabah planlarıyla uyuyorum evet bazı olumsuz taraflarımı kabul ediyorum biraz obsesif taraflarım var fazla detaya inme mesela.. her neyse uzun lafın kısası takipteyim sizi lütfen bırakmayın keşke yüzyüze konuşabilseydik dediğim bi insan oldunuz..hedeflerimize hayırlısıyla ulaşmak dileğiyle..