• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denge kaybu

melike45_56

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
18
1
1
29
İyigeceler arkadaşlar iyiki bu platform var devamlı yaziyirum tam 1 bitti derken diğeri baslayir 18 aylık oldu oğlum ama yürürken veya düşerken kendini koruyamiyor denge kaybu var gibi düşerken hiç kollariyka tutunmuyir direk yuZustu düşüyor dengesinde de sankib sıkıntı var doktora gidiyriuz hiç bişi demiuir bütün herşeyi normal geliyor sizce neden buyoe olan varmı bebisleeri

Ne zaman yürümeye başladı?

Ayni o aylar da benim oğlum da çok düşerdi, bende çok takmıştım ama normal küçükler daha , denge için bisikletler oluyor , alin kulansin hem kaslari gelişir hemde denge de durmayı öğrenir. Bisiklet dediğime bakmayın öyle bildimiz bisiklet değil, ismini bilmiyorum google den bakarsanız görürsünüz

Doktora götürdüm refleksleri normal dedi kan tahlilerine bakildi kasları biraz zayifmis bide kansizligumiz vardı 12 olması gerekirken bizim 7 lerde kansizlikta sersemlik yaparmış bide daha küçük olduğu için normal suanlik dedi kansızlığa bağladı bide kasları zayıf zamanla toparlar dedi ama bakalım başka doktora gitmesine gerek yok dedi ama.kararsizim

Back