Temiz Cooper için bütçem şeyapmıyoTemiz bir mini Cooper tercih ederdim diğeri oyuncak araba gibi geliyor bana
Ama şöyle düşün, araçla gideceğim yerlerde park sıkıntısı var. En yakın otoparka bıraksam 15 dk yürümek lazım topuklularla20 yillik arac kullanicisiyim,ne zaman buyuk arabam olduysa o zaman rahat ettim valla. Kucuk araclar trafikte iyi degil,buyuk olsun ki kimse yanina yaklasamasin ustune direksiyon kiramasin diye dusunuyorum ben. İlk arabam BMW 3.16i’ydi cok severek kullandim 8 yil.Bir ara wolkswagen caddy kullandim hayatimda kullandigim en rahat arabaydi. sonra polo aldim icine tek basima bile sigamadim. Simdi jettam var o da mukemmel. Bence kucuk arac pismanliktir.
Babamın eski aracı. Bis çok tatlı arabaydı ya. Yokuşta mercedesleri sollardı (alfa Romeo motorundan dolayı)Bama kalırsa Fiat bis al idolum çok severimama bir Micra vw bidıl da güzel erkek kardeşim de şirokko hastası valla yazımın kusuruna bakma yazımlarını bilmeyince okunuşlarını yazdım
Şöyle söyleyim ben sırf kısa mesafelerde park sorunu olan bölgelerde kullanacağım. Yani uzun uzun yolculuk yapmak için normal aracımız var zaten. Park konusu çok ilgimi çekti biraz daha anlatsanaKısa süreli smart fortwo kullandım. Arabada denge sorunu vardı. Ayrıca servo su yoktu. Direksiyonu çevirmek için kas yapmak lazım. Başka büyük araç varsa arka koltuk sıkıntı değil çünkü gerçekten her deliğe bile sığıyor oda avantajı tabii bide az yakıyor. Onun dışında bana göre değil kısa bir deneyim yaşamıştım ben yıllardır 4x4 kullanıyorum daha küçüğüne alışamam artık
Benim arabam Koleos, park sıkıntısı dışında bir problem yaşamıyorum ki usta şoför değilim yani. İstanbulda filan asla kullanamam araba. Sürüşte büyük yüksek araba gerçekten çok farkediyor. Park konusunda tabii ki küçük araç avantajlı.
Fakat sadece park için Smart fortwo almayın derimc koltuğu olmadığı için değil, Allah korusun bir kaza anında çok güvenilir olmadığı için. Küp şeker gibi araba
Bide Türkiye’de bildiğim kadarıyla çok tutulmuş bir araba değil yarın bir gün elden çıkarmak isterseniz sıkıntı yaratmasın. Bunu da mutlaka düşünmüşsünüzdür ama yine de yazmak istedim
iki park etmiş araba düşünün, düzlemesine ortalarını sığıyor yani gerçekten çok rahat o konudaŞöyle söyleyim ben sırf kısa mesafelerde park sorunu olan bölgelerde kullanacağım. Yani uzun uzun yolculuk yapmak için normal aracımız var zaten. Park konusu çok ilgimi çekti biraz daha anlatsana
Yaa çok iyi. Şimdiye kadar park yeri ararken hep arabam yarısı kadar olsa da sığsam şuracığa derdim. Sanırım bu sığmalık arabaiki park etmiş araba düşünün, düzlemesine ortalarını sığıyor yani gerçekten çok rahat o konuda
aynen. peugeout 107 ve micraya mutlaka bakin. ikisini de kullandım. her yere sigiyorlar:) ve sürmesi de cok kolay. smart hic kullanmadım ama trafikte birkaç kez gördüm. sıkıştırma, taciz biraz fazla oluyor o kadar küçük olunca bence.C3, aveo, picanto, micra, 107 gibi modelleri de değerlendirin derim, zira smart akülü araba gibi kalıyor yoğun trafikte.
Kısa süre severek smart fortwo kullandım. Yol tutuşu iyi, direksiyonu çok sert, manevra kabiliyeti kötü, saatte 90 /100 km üzerine çıkmayacaksanız sorun olmaz. Trafikte çok sıkıştıran gerizekalılar oluyor maalesef.
aynen. peugeout 107 ve micraya mutlaka bakin. ikisini de kullandım. her yere sigiyorlar:) ve sürmesi de cok kolay. smart hic kullanmadım ama trafikte birkaç kez gördüm. sıkıştırma, taciz biraz fazla oluyor o kadar küçük olunca bence.
Yakin bir arkadasim ögrencilik yillarinda Smart for two kullaniyordu, gayette memnundu. Park konusu en büyük avantaj. Ben de cok binmistim o arabaya, hic bir sıkıntı göremedim. Tamam baya kücük, ama sizin kullanma amaciniza bakinca yeter size diye düsündüm.
Yerinizde olsam benim icin en önemli 3 kriteri secip, ona göre degerlendirme yapip, arabami secerdim.
Benim arabam ford fiesta çok memnunum vişne rengi tam bir bayan arabasıBu markalarda bütçeme uygun olanları ya pert kaydı var, ya da zombi gibi yaşıyor ama ona yaşamak denirse