- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geri görüş kamerası mı diyorlar tam adını bilmiyorum ama o olduktan sonra her yere sığıyor merak etme zaten bi ay sürekli park et kamyonu bile park edersin1-Park
2-Park
3-Park
Bir de az yaksın
Kız smartta baya yüksek fiyatlı cüssesine bakış bütçen ne ka gardaşımBu markalarda bütçeme uygun olanları ya pert kaydı var, ya da zombi gibi yaşıyor ama ona yaşamak denirse
E ozaman secimini yapmissin zaten?1-Park
2-Park
3-Park
Bir de az yaksın
O zaman test sürüşü yapmanızı veyahut birkaç gün kiralamanızı tavsiye ederim :)Yüksek hızlara çıkabileceğim bir durum olmaz sanıyorum. Bu arada 2010 dan beri aktif şoförüm ben de. Büyük araba da kullandım yine de sıkıştırıyorlar durduramıyoruz efenim...
İnan ki hic fark etmiyor. Onde arkada park sensoru olsun yeter. Merkezde park edecegin yerlerde de otopark yok mu zaten? Ben daha hicbir sehrin merkezinde para odemeden yol kenarina park etmedim de degnekci dolu memleketAma şöyle düşün, araçla gideceğim yerlerde park sıkıntısı var. En yakın otoparka bıraksam 15 dk yürümek lazım topuklularla Bu arada annemin bacakları rahatsız uzun yol yürüyemiyor. Belki onu da merkeze götürebilirim demiştim acaba
Onu bilmiyordum:)Çarpışma testlerinden başarıyla çıkmış ama. Şasesi çelik.
Konuyu açmama gerek yokmuştu eşim almış gelmiş Hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için
Mune konumu kapatır mısın
Smart. Çok beğendimne almis?
Smart. Çok beğendim
ah süper, hayirli ugurlu olsun, güle güle kullanin
Nissan Micra kullanıyorum top gibi minicik her yere giriyor misMerhaba arkadaşlar. Kenara bir miktar para atmıştık, üzerine kredi çekelim vs derken toplu bir para oldu (çokta değil) Benim bir araca ihtiyacım var ve bu işim için de gerekli (evden çalışıyorum). Şehir içinde çok fazla işim oluyor ve park yeri bulmak büyük sorun. Gözüme 2012 model Smart fortwo kestirdim. Bu arkadaşın özelliği küçük olması. Nasıl küçük, çünkü arka koltukları yok Neyse beni hızlıca A noktasından B noktasına götürsün yeter dedim ki çevreden bıdı bıdılar başladı. O kadar parayı iki koltuklu arabaya mı vereceksin diye Çok kişi binmek istersem ne yapacakmışım. Ben de alternatif olarak mini Cooper beğendim. Elimdeki para da ancak 2002 modele yetiyor. Onlar da malum dışı "ooouuvvv" içi "meh"... Yalnız şöyle bir durum var, eşimin şirket arabası, aynı sokakta oturan kardeşimin şirket arabası, babamın kendi aracı var zaten kalabalık olsak onlardan birini alırım zaten. Ki büyük araba alsam park sorunu yüzünden zaten doğru düzgün kullanamayacağım. Ama tutturdular lazım olur arka koltuk
Aktif araç kullanan veya Smart fortwo kullanan arkadaşlar varsa birşey deyin
Farklı alternatiflere de açığım ufak tefek olsun rakam 3 haneye gelmesin