deneyimli hanımlar yardımmmmm:(

h_basak_18

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
23
1
18
Antalya
merhaba bayanlar. hamilelik belirtisinde göğüsleri ağrımayıp diğer belirtileri yaşayan oldu mu acaba? belim kasıklarım,belim ağrıyor ama göğüslerde hiç ağrı yok. sizce herkeste olur mu göğüs ağrısı bilen varmı? yoksa ben diğer belirtilerle hamileyim diye kendimi mi avutuyorum?:43:

merhaba bayanlar. hamilelik belirtisinde göğüsleri ağrımayıp diğer belirtileri yaşayan oldu mu acaba? belim kasıklarım,belim ağrıyor ama göğüslerde hiç ağrı yok. sizce herkeste olur mu göğüs ağrısı bilen varmı? yoksa ben diğer belirtilerle hamileyim diye kendimi mi avutuyorum?:43:
Can8m herkeste farkli belirtiler olabiliyilo.benimde goguslerde belirti yoktu.kiminin kirpiklerinde karisiklik olurm8s oda bende yoktu benim kasik agrim vardi adetime 1 hafta kala yerlesme kanama oldu hakkinda hayirlisi canim

canım hamilelik istediğğin için vücüdundaki degişimleri bu yönede yorabilirsin.en iyisi doktora git.kendini kandırıp sonrada olumsuz sonuç duyunca cok üzülürsünn ben gibii.. ben adetime bir hafta kala hcb degerim 19 çıktı doktorr tebrik etii. 3 ğün sonra gel yukselmesine bakalım dedii .. ben ne ümitlerle gittiimm. vücüdumdaki degişiklikleri hamilile yordum.mesala hamileyimya ouzden uykum gelioo gibi.megersem hamile degilmim.makine hatalı sonuç vermişşşş..yıkıldıım o zamann
o nedenle adetin biraz geccinnn

hadi ya çok üzüldüm:( allah isteyen herkese versin insallah. benim adetim normalde 15 haziranda olması gerekiyordu ama gelmedi. bi süre daha bekleyip kan testi yada idrar testi yaptırırım artık.inşallah pozitiftir:) sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın inşallah canım.

Kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile değişiklik gösterebilir belirtiler. Ben ilk çocuğumda göğüslerime dokunamazken ikincide hiç ağrı olmadı.

Son düzenleme:
Back
X