Deneyimli arkadaşlar yol gösterin lütfen. .

Bence Allahtan umut kesilmez siz denemeye devam edin allah hayırlısını versin

Bence Allahtan umut kesilmez siz denemeye devam edin allah hayırlısını versin
Denemeye devam ederiz ama düşük morfoloji olanlar genelde olsada düşük oluyormuş nasıl meraklı başladık bu işe ama resmen hüsrana uğradım bir anda inşallah yarın umutlandirici bi görüşme olur.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun dr a gittim alttan bakti kist var dedi sonra hormon testi sonuclarini bekledik hormonlarimda da siki ti cikmadi klomen verdi bana kullanip gunde 2 tablet yine gidecegim haftaya ama prospektuse bakiyorum kisti olanlara verilmemeli diyo ilk kullanim 1 tabletle baslamali diyo bizimki neden verdi bunu ben anlamadim hata yapmis olamaz dimi rahatsizdi serum taktilar az once filan dedi kafasi yerindedir dimi bana bunu verirken

Birde yüzde 4 morfoloji iyi bizim işimizi görür dedi sıkıntı yok senden yana dedi esime

Evet yine ben :) kendi kendime konusuyo gibiyim ama insallah simdi bile olmasa ileride birilerine ornek olur niyetiyle yaziyorum :) dun catlatma ignesi vurdu. 2 tane 5000 lik vurdu kalcadan. Bugun iliski olacak iste burada genelde 36 saat demisler bize 34 saat dedi dr. Bakalim artik sonrasi bi daha bekleyis umuyorum tutar cok umudum yok ilk seferde dusuk ihtimal cunku tutmasi buradan oyle okumustum bakalim hayirlisi olsun :))

bende pazartesi gittim doktora, rahim duvarımın baya ince olduğunu öğrendim , vajina için vagifem tablet , omega-3 ve folik asit verdi. adetimin 3-4- yada 5. günüde hormon tahlillerim yapılacakmış. Rahim duvarı ince olupta bunu bir şekilde aşan oldumu arkadaşlar ?

arakadaşım selam.
keşke hemen klomen e başlamasaydınız.
vücudunun standart düzenini görseydin önce ..
bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır sorunlarım var ama hiç bebek denemedik
..
doktor artık başlayın dedi ..
ve bu ay yumurta çatlatma iğnesi yapmak istedi ben kabul etmedim ..
niketim yumurta büyüdü ve kendiliğinden çatladı
ilişki olmadı ama en azından öğrendim vucudumu
bu ay sadece takip yaptırıcam
ve doktor yumurta çatlamak üzere dediğinde gün aşırı ilişki olacak
birkaç ay ilaçsız denemekte fayda

eşin içinde benim konumdaki yada başka arkadaşların konusundaki bazı takviyeleri kullanabilirsin ve sende yumurtalık rezervin için arı sütü kullanabilirsin ...

Bende şaşırdım direkt klomenle başlayınca eşime de dedim bak bize böyle boyle diyecek dedim kendi halimize bırakacak dedim ama hormon testmiden sonra yazdı yolladı uğraşmak mi iştemiyör acaba ben de anlamadım

Nerden nasıl baktı rahim duvarının inceliği ne nerden anladı benimkine de baktı mi acaba diye soruyorum,

Nerden nasıl baktı rahim duvarının inceliği ne nerden anladı benimkine de baktı mi acaba diye soruyorum,
trans vajinal usg ile bakılıyor, rahim duvarının ince olup olmadığına benimkine doktor baya ince dedi bu da hamile kalmaya engel oluşturabilecek bir durummuş

Benim hicbirsey bakmadan direkt dalmış ortadan olursa olur diye olta atmış belli ki olmazsa başka yollar deneyecek galiba biraz çözdüm ben benim Dr un mantigini

Benim hicbirsey bakmadan direkt dalmış ortadan olursa olur diye olta atmış belli ki olmazsa başka yollar deneyecek galiba biraz çözdüm ben benim Dr un mantigini
İyide alttan yada karından usg ile hiç muayene etmedi mi bence bakması gerekirdi bir sıkıntı problem var mı diye

İyide alttan yada karından usg ile hiç muayene etmedi mi bence bakması gerekirdi bir sıkıntı problem var mı diye
Ya cahilligime ver ne olur dediklerin yabancı geldi bana fakat evet baktı alttan her gittiğimde baktı yani 3 defa gittim toplamda zaten

Evet bugün tam 1 hafta oldu pregnyl iğne vurulan ama bir haftadır ne bir kaşık ağrısı ne de başka en ufak belirti bütün gün kendimi dinliyorum yok yani hiçbişeyim tutmadı büyük ihtimal adetin 2. Veya 3. Günü yine bana Dr yolları gözüktü öf. ..

merhaba öncelikle 1 sene bekleyin deniliyor zaten bir senelik evlisin reglinin 2. yada 3. günü kadın doğuma gitmelisin sana tavsiyem iyi bir doktora git yoksa sonrasında aklında hep sorular kalır varinal ya da karından ultrasonla muayene yapılır hormon testi isteyebilir fsh lh tsh prolaktin e2 ve mutlaka reglinin 21. günü progesterona baktır eğer yumurtlama ve çatlama da varsa hormanlar normalse eşinden spermiyogram isteyeceklerdir eğer eşinin sperm sonuçları normal çıkarsa senden genital kültür smear testi yaptırmanı isteyeceklerdir onlarda da sorun çıkmazsa hsg çektirmeni önereceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…