- 4 Ağustos 2015
- 7
- 3
- 32
Denemeye devam ederiz ama düşük morfoloji olanlar genelde olsada düşük oluyormuş nasıl meraklı başladık bu işe ama resmen hüsrana uğradım bir anda inşallah yarın umutlandirici bi görüşme olur.Bence Allahtan umut kesilmez siz denemeye devam edin allah hayırlısını versin
Bende şaşırdım direkt klomenle başlayınca eşime de dedim bak bize böyle boyle diyecek dedim kendi halimize bırakacak dedim ama hormon testmiden sonra yazdı yolladı uğraşmak mi iştemiyör acaba ben de anlamadımarakadaşım selam.
keşke hemen klomen e başlamasaydınız.
vücudunun standart düzenini görseydin önce ..
bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır sorunlarım var ama hiç bebek denemedik
..
doktor artık başlayın dedi ..
ve bu ay yumurta çatlatma iğnesi yapmak istedi ben kabul etmedim ..
niketim yumurta büyüdü ve kendiliğinden çatladı
ilişki olmadı ama en azından öğrendim vucudumu
bu ay sadece takip yaptırıcam
ve doktor yumurta çatlamak üzere dediğinde gün aşırı ilişki olacak
birkaç ay ilaçsız denemekte fayda
eşin içinde benim konumdaki yada başka arkadaşların konusundaki bazı takviyeleri kullanabilirsin ve sende yumurtalık rezervin için arı sütü kullanabilirsin ...
Nerden nasıl baktı rahim duvarının inceliği ne nerden anladı benimkine de baktı mi acaba diye soruyorum,bende pazartesi gittim doktora, rahim duvarımın baya ince olduğunu öğrendim , vajina için vagifem tablet , omega-3 ve folik asit verdi. adetimin 3-4- yada 5. günüde hormon tahlillerim yapılacakmış. Rahim duvarı ince olupta bunu bir şekilde aşan oldumu arkadaşlar ?
trans vajinal usg ile bakılıyor, rahim duvarının ince olup olmadığına benimkine doktor baya ince dedi bu da hamile kalmaya engel oluşturabilecek bir durummuşNerden nasıl baktı rahim duvarının inceliği ne nerden anladı benimkine de baktı mi acaba diye soruyorum,
İyide alttan yada karından usg ile hiç muayene etmedi mi bence bakması gerekirdi bir sıkıntı problem var mı diyeBenim hicbirsey bakmadan direkt dalmış ortadan olursa olur diye olta atmış belli ki olmazsa başka yollar deneyecek galiba biraz çözdüm ben benim Dr un mantigini
Ya cahilligime ver ne olur dediklerin yabancı geldi bana fakat evet baktı alttan her gittiğimde baktı yani 3 defa gittim toplamda zatenİyide alttan yada karından usg ile hiç muayene etmedi mi bence bakması gerekirdi bir sıkıntı problem var mı diye
Canim merhaba, bende cok bilgili degilim ama evlenmeden oncede evlendikten sonrada ben her sene hormon smear ve vajin muayenemi yaptiriyorum. Cocuk istedigimiz zaman ilk kontrole adet bittikten hemen sonra gittim. Genel olarak kan tahlili hormon testleri ve vajinel muayenem yapildi. Kist vs. birsey cikmadi sukur kan degerlerimdede bir sorun olmadi sadece troidlerim yavas calisiyordu benim tekrar degerler ust sinira yaklasmis. Ilac dozum arttirildi. Yani diyebilecegim tabi arkadaslar da yonlendirir tabi ama ilk adet bitiminden hemen sonra gittim. Ama troid degerlerine ve prolaktin degerlerine mutlaka baktir canim. Bunlar onemli.[/QUO
Selam kızlar. Evleneli bir sene olacak. Yaklaşık 8 aydır da bebek için korunmuyoruz. Artık endişe etmeye başladım. Hem de artık başka bişey düşünmedenşimdi haftaya muhtemelen yine adet olucam. Çünkü hamileliği dair yine birsey hissetmiyorum. Artık doktora gitme zamanı geldi bizim için. Fakat ne zaman gitmeliyim nereye gitmeliyim gidince beni ilk ne bekleyecek neye hazırlıklı olmalıyım hiç bilmiyorum. Araştırmacı yaptım aslında biraz ama genel olarak konular hastaneye gidildikten sonra açılmış. O yüzden hem biraz kendime güvenim gelsin daha emin gideyim hem de artık endişelerimi paylasamiyorum kimseyle hafiflemek istiyorum. Mesela şimdi atıyorum adetin bilmemkacinci günü mu gidilir ilk defa doktora yoksa biter bitmez direkt mi gideyim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar. Umuyorum her birimiz sağlıkla sıhhatle hayirlsiyla alırız bebeklerimızı kucagimiza allah o duyguyu isteyen herkese tattirsin güzel haberleri de burada paylasabilelim bir gün inşallah
Durum buyken her geçen gün yeni birsey öğrenmek zorunda kalıyorum.. Bu sayfayı bir nevi takvim gibi günlük gibi kullanacağım. Tabi sizlerin destekleri motivasyonlari dert ortaklığı da benim için gerekli.. Şimdiden teşekkürler. .
Selam kızlar. Evleneli bir sene olacak. Yaklaşık 8 aydır da bebek için korunmuyoruz. Artık endişe etmeye başladım. Hem de artık başka bişey düşünmedenşimdi haftaya muhtemelen yine adet olucam. Çünkü hamileliği dair yine birsey hissetmiyorum. Artık doktora gitme zamanı geldi bizim için. Fakat ne zaman gitmeliyim nereye gitmeliyim gidince beni ilk ne bekleyecek neye hazırlıklı olmalıyım hiç bilmiyorum. Araştırmacı yaptım aslında biraz ama genel olarak konular hastaneye gidildikten sonra açılmış. O yüzden hem biraz kendime güvenim gelsin daha emin gideyim hem de artık endişelerimi paylasamiyorum kimseyle hafiflemek istiyorum. Mesela şimdi atıyorum adetin bilmemkacinci günü mu gidilir ilk defa doktora yoksa biter bitmez direkt mi gideyim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar. Umuyorum her birimiz sağlıkla sıhhatle hayirlsiyla alırız bebeklerimızı kucagimiza allah o duyguyu isteyen herkese tattirsin güzel haberleri de burada paylasabilelim bir gün inşallah
Durum buyken her geçen gün yeni birsey öğrenmek zorunda kalıyorum.. Bu sayfayı bir nevi takvim gibi günlük gibi kullanacağım. Tabi sizlerin destekleri motivasyonlari dert ortaklığı da benim için gerekli.. Şimdiden teşekkürler. .