Peki bir günde bitiyor mu bunlar 2. 3. Güne sarkabiliyor mu izin almam da sıkıntılıCanim merhaba, bende cok bilgili degilim ama evlenmeden oncede evlendikten sonrada ben her sene hormon smear ve vajin muayenemi yaptiriyorum. Cocuk istedigimiz zaman ilk kontrole adet bittikten hemen sonra gittim. Genel olarak kan tahlili hormon testleri ve vajinel muayenem yapildi. Kist vs. birsey cikmadi sukur kan degerlerimdede bir sorun olmadi sadece troidlerim yavas calisiyordu benim tekrar degerler ust sinira yaklasmis. Ilac dozum arttirildi. Yani diyebilecegim tabi arkadaslar da yonlendirir tabi ama ilk adet bitiminden hemen sonra gittim. Ama troid degerlerine ve prolaktin degerlerine mutlaka baktir canim. Bunlar onemli.
Bos ver kimseye deme sıkıştırip dururlar. Ikide vir sorarlar ne oldu varmi bişey diye insan daha çok strese giriyor. Stres de etkiliyor biliyorsun.Çok teşekkür ediyorum o zaman adetin biter bitmez eşimle gidiyoruz. Acaba hiç devlet hastanesine hiç gitmesek mi. Özelde maddi olarak sıkıntıya sokacak rakamlar mi oynuyor ki en azından iyi bir dr araştırır bişey varsa da onunla devam ederiz hem dediginiz gibi şefle müdürle izin alican diye sürekli yüz göz olmam akşam is çıkışları giderim. Niye bilmiyorum biz kimseye soyleyemiyoruz denedigimizj daha erken diyoruz istemiyoruz diyoruz. Annelerin bile haberi yok
Amin inşallah isteyen herkese tez vakitte versin allah.. içten içe nasıl korkuyorum anlatamam.Bos ver kimseye deme sıkıştırip dururlar. Ikide vir sorarlar ne oldu varmi bişey diye insan daha çok strese giriyor. Stres de etkiliyor biliyorsun.
Ben de gittim doktora. Ilk olarak adetim biter bitmez gitmiştim. Vajinal ultrasondan bakıldı. Sonra smear testi için parça alındı.
Daha sonraki ay adetin 3. Günü gittim hormon testi yapıldı. Tahliller temiz çıkinca yumurta takibi yapıldı. Yumurtalarimin tembel olduğu söylendi bir dahaki ay klomenle yumurta takibi yapilacakti gitmedim incir kürü yaptim. (Incir kürünün yumurtaları geliştirdiğini öğrendim ilaçtan önce denemek istedim) hamile kaldım.
Biraz sıkıntılı bir süreç yumurta takibi. Iki gunde bir doktora gitmek insani manen de yoruyor. Insallah tez hamile kalırsın bu sıkıntıları cekmezSin
Bu arada allah hayirlsiyla kucağına almayi nasip etsin bebeğini , söylemeyi unuttum :)Amin inşallah isteyen herkese tez vakitte versin allah.. içten içe nasıl korkuyorum anlatamam.
Kesinlikle hak veriyorum bir dr yüzünden nelerle ugrasmak zorunda kalanlar olmuş burdada okuyoruz işte. .Biz 12 yıldır çocuk için uğraşıyoruz tüp bebek konusun da herkese yardımcı oluruz aklınız da bulunsun 3 doktor gezme den önemli konular da ani karar vermeyin.
Size tavsiyem Memorial hastanesine gitmeniz.Merhaba ,, günler geçti bizim gelişmeler pek iyi yönde gitmiyor. EşiM sperm testi yaptırdı. Normal morfolojisi dusuk çıktı;4. Bununla ilgili çok az da olsa araştırma yaptım moralim inanılmaz bozuldu. Herkese bu rakamla tüp bebekdemis Dr. Bizimki daha görmedi tabi adetimin 3. Günü görecek. O da aynı şeyi diyebilir benimde tahlil sonuçları tabi muamma .. ugrastiracak bizi de bu iş şu an çok endişeli ve huznluyum...
Bize uzak biz sakarya dayız . Biraz mümkün değil gibi duruyor. Normalde hastane için zor izin alıyorum. ..Size tavsiyem Memorial hastanesine gitmeniz.