- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi BaharTanricasi
-
Evet emziriyorumBebeginizi emziriyormusunuz?
Daha çok küçük bebeğiniz hala sizin kokunuzu arıyor olabilir. Benimkinin uyku düzeni 2 yaşında oturmaya başladı. Onun öncesı çok sık gece uyanırdı. Ben biraz bebek önderliğinde gittim. Onun neye ihtiyacı var diye düşünerek hareket ettim. yorucu bir süreç ama zamanla düzene oturuyor. zamana yaymayayım uyku eğitimi vereyim derseniz de bu da bir tercih.Merhabalar bebeğim ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.Oğlum 7 aylık ve gittikçe uyku düzeni bozulan bir bebek.Hep ten teması yada sarılarak uyumak istiyor.Yanımda uyutuyorum bu yüzden ama gelin görün ki kokumu aldıkça mı bilmiyorum kıpır kıpır uykusu varsa bile uyumuyor dahası çok ağlıyor.Gittim park yatak aldım belki kendi başına uyumayı öğrenirse daha huzurlu uyur diye.Gündüz bi sıkıntı yok çok rahat yatağında uyuyor.Ama gece olunca uykusu varsa bile direniyor.uyumamak için bağırıyor ve dediğim gibi ten teması ve sarılmak istiyor.Babası çok uğraştı halâ da uğraşıyor onunla uyuması için ama asla istemiyor illa benimle uyuyacak.Geceleri tam bir kabus benim için.Aylardır uykusuz ve bitkinim.Çok yoruldum bu durumdan.
Sorum şu oğluma uyku eğitimi vermek istiyorum.Ama uyku danışmanı tutacak maddi durumum yok.Sizler nasıl başa çıktınız bu durumla? bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Evet emziriyorum
Diş is cominnngggMerhabalar bebeğim ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.Oğlum 7 aylık ve gittikçe uyku düzeni bozulan bir bebek.Hep ten teması yada sarılarak uyumak istiyor.Yanımda uyutuyorum bu yüzden ama gelin görün ki kokumu aldıkça mı bilmiyorum kıpır kıpır uykusu varsa bile uyumuyor dahası çok ağlıyor.Gittim park yatak aldım belki kendi başına uyumayı öğrenirse daha huzurlu uyur diye.Gündüz bi sıkıntı yok çok rahat yatağında uyuyor.Ama gece olunca uykusu varsa bile direniyor.uyumamak için bağırıyor ve dediğim gibi ten teması ve sarılmak istiyor.Babası çok uğraştı halâ da uğraşıyor onunla uyuması için ama asla istemiyor illa benimle uyuyacak.Geceleri tam bir kabus benim için.Aylardır uykusuz ve bitkinim.Çok yoruldum bu durumdan.
Sorum şu oğluma uyku eğitimi vermek istiyorum.Ama uyku danışmanı tutacak maddi durumum yok.Sizler nasıl başa çıktınız bu durumla? bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Evet maalesef bunu kestim sayılır ama etkisi hala devam ediyorMemenizde emerken mi uyuyakaliyor?
Vay benim başıma gelenlerDiş is cominnnggg
Bebeklerimiz aynı. 7 aylık. Bugün iyice dişinin yeri belli olmuş. Sende bak. Diş geliyodur
Bu da bir deneyim.dikkate alacağım çok teşekkürlerDaha çok küçük bebeğiniz hala sizin kokunuzu arıyor olabilir. Benimkinin uyku düzeni 2 yaşında oturmaya başladı. Onun öncesı çok sık gece uyanırdı. Ben biraz bebek önderliğinde gittim. Onun neye ihtiyacı var diye düşünerek hareket ettim. yorucu bir süreç ama zamanla düzene oturuyor. zamana yaymayayım uyku eğitimi vereyim derseniz de bu da bir tercih.
Emiyorsa zor canim minik dahaMerhabalar bebeğim ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.Oğlum 7 aylık ve gittikçe uyku düzeni bozulan bir bebek.Hep ten teması yada sarılarak uyumak istiyor.Yanımda uyutuyorum bu yüzden ama gelin görün ki kokumu aldıkça mı bilmiyorum kıpır kıpır uykusu varsa bile uyumuyor dahası çok ağlıyor.Gittim park yatak aldım belki kendi başına uyumayı öğrenirse daha huzurlu uyur diye.Gündüz bi sıkıntı yok çok rahat yatağında uyuyor.Ama gece olunca uykusu varsa bile direniyor.uyumamak için bağırıyor ve dediğim gibi ten teması ve sarılmak istiyor.Babası çok uğraştı halâ da uğraşıyor onunla uyuması için ama asla istemiyor illa benimle uyuyacak.Geceleri tam bir kabus benim için.Aylardır uykusuz ve bitkinim.Çok yoruldum bu durumdan.
Evet maalesef bunu kestim sayılır ama etkisi hala devam ediyor
Evet EmiyorEmiyorsa zor canim minik daha
Yazik annesi biraz daha bekle benceEvet Emiyor
Ağla kalbimmmm ağlaaaa sen ağlaa kalbim ağlaaa sus sesin duyulmasınn içinden ağlaaaaVay benim başıma gelenlerkızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım oğlumun ki gümbür gümbür geliyor desenize
Çok teşekkür ederim sağolunGece uykusunda ana sorunu o oluyor genelde. Bende o "hatayi" yaptim. Emzirdikten sonra memeden ayirip uyutsaniz geceleri daha rahat uyur. Bebekler nasil uyiyakaliyorsa gece uyandiklarinda ayni sekilde yine uyuyakalmayi istiyor. Uyaniyor bakti meme yok aglamaya basliyor veya uyuyamiyor. Tabi karni acikinca yine uyanacak, ama aralari uzatarak. Biz o aliskanligibi tekrar degistirmeyi emzirdikten sonra, esimin uyutmasiyla bulduk. Saglikla büyütün bebeginizi
Büyüyecek diye telkin ediyorum kendimi biliyorum çok küçük ama her gün her gün aynı şeylerin olması çok yıpratıyorBu konunun çözümü bebeğinizin büyümesi. Başka bir çözümü yok. Bebeğiniz büyüdükçe bu durum azalacak. Benim oğlum da öyleydi ve şu an konuşuyor 3 yaşında; ten temasını aşırı seven bir çocuk. Sarılarak uyumaya bayılır. "Annecim sana sarılarak uyumaya bayılıyorum" diyor. Tamamen kendi yatağında uyuyor 1 yıldır. Emzirmeyle çok ilintili değil, oğlum 2 yaşından sonra kendi kendine bıraktı geceleri emmeyi mesela. 7 aylık bebek çok ufak ve bu yaşadığınız durum çok normal. Bebeğiniz doğasına uyumlu davranıyor.
Off düzelir umarımAğla kalbimmmm ağlaaaa sen ağlaa kalbim ağlaaa sus sesin duyulmasınn içinden ağlaaaa
Bnm ki 6 aylıkken böyle başladı. Huzursuz uyku düzeni mahvoldu. Normalde akşam 9 sabah 4 uyurdu gündüz 3 kez uyurdu. Şimdi 2 saat uyutmaya çalışıyorum. 20 dk uyuyor.
8. Ayda da bir atak var baya uyku gerilemesi yapıyor. Şuan zaten çok derin uykuları yok aktif uykuları var. Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyarak uyku eğitimi vermiştim sonra çok rahat ettim. Şuan 25 aylık oldu hala kadına kadına minnetle rahmet okuyorum valla. Sadece uyku değil bir çok konudan bahsediyo. Kesinlikle bir videodan siteden ogrendiklerinizle başlamayın çünkü her yerde yalan yanlış bilgiler var. Kitabı sipariş edince ben de internetten araştırıp başlamıştım kitaptaki tekniği ama tamamen yanlış bilgiler vardı sosyal medyada. Ben 7 buçuk aylıkken de hemen yanımdaki odaya koymuştum ayrıca karartma perde almanızı tavsiye ederim oğlum yürümeye başladığı zaman bile beşikte ayağa kalkmiyodu oda karanlık olduğu için. Ayrıca karanlıktan da korkmuyo buna alıştığı için. Hem ben hem o daha kaliteli uyumaya başlamıştık. Ben hatalar yapmama rağmen 4 günde vermiştim hatalar olmasa daha çabuk olurdu ama şuan 7 aylık çok erken alisabilir ama bir hafta maksimumMerhabalar bebeğim ile ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var.Oğlum 7 aylık ve gittikçe uyku düzeni bozulan bir bebek.Hep ten teması yada sarılarak uyumak istiyor.Yanımda uyutuyorum bu yüzden ama gelin görün ki kokumu aldıkça mı bilmiyorum kıpır kıpır uykusu varsa bile uyumuyor dahası çok ağlıyor.Gittim park yatak aldım belki kendi başına uyumayı öğrenirse daha huzurlu uyur diye.Gündüz bi sıkıntı yok çok rahat yatağında uyuyor.Ama gece olunca uykusu varsa bile direniyor.uyumamak için bağırıyor ve dediğim gibi ten teması ve sarılmak istiyor.Babası çok uğraştı halâ da uğraşıyor onunla uyuması için ama asla istemiyor illa benimle uyuyacak.Geceleri tam bir kabus benim için.Aylardır uykusuz ve bitkinim.Çok yoruldum bu durumdan.
Emin olun sizi çok iyi anlıyorum. 7 aylıkken oğlumun uyku düzeni aşırı bozulmuştu, tek yaptığım şey uyku saatlerine dikkat etmekti. Yani akşam uyumasa bile uyuyana kadar birlikte dururduk odasında. sürekli uyanırdı, her defasında geri uyutmaya çalışırdım. Bazı geceler uyanır 2-3 saat uyumazdı. Demem o ki hepsi çok normal. Herhangi bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz ya da bir eksiklik yok. Bunların hepsi bebekliğin doğal durumları. Kabullenmek en güzel çözüm, kabullenince daha kolay.Büyüyecek diye telkin ediyorum kendimi biliyorum çok küçük ama her gün her gün aynı şeylerin olması çok yıpratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?