• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimli anneler

alevaleyna

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
11
0
16
Antalya
7 aylık bi oglum var .4 aya kadar duzenlı olan uykularımız malesef besıncı aydan sonra bozuldu gece uykularında enaz 4-5 kez uyanıyo bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

7 aylık bi oglum var .4 aya kadar duzenlı olan uykularımız malesef besıncı aydan sonra bozuldu gece uykularında enaz 4-5 kez uyanıyo bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

Uyanıp ne yapıyor ağlıyor mu gündüz sanıp oyun mu oynuyor mama icip uyumuyor mu?kalkiyor mama icip oynuyorsa yatmadan yarım saat once çorba icirip uyutmayi dene.ailede Huzur da önemli güzel bir uyku için.

diş çıkarma dönemine girmiş ondan olabilir düzensizliği ,gaz da olabilir :emir_bebek: meme ve biberon alışkanlığı varsa da açıkmasa bile uyanabiliyorlar gece beslenmesi nasıl ? ama önceliği diş çıkarmaya veriyorum 6 aylıkken bir başladık 11 aylık oğlum hala diş ve gaz sitresimiz bitmedi inşallah sizinki daha çabuk düzene girer

Son düzenleme:
aslında uyumayla uyanıklıgın arasında gozler kapalı ama sureklı saga sola donuyo kımıl kımıl oyunda degıl anlamadım bı turlu dısımız ıkı tane cıktı .onla alakalımı degılmı ınanın bılmıyorum doktoroda gıttık gaz olabılır dıyo ama hala gaz olurmu orası dusunduruyo benı

ebru hanım gazman bızımkıde sormayın gunduz hıc bısey yok ama yattıktan bı saat sonra ayaklar karna cekılıyo sureklı kıpırdanıyo sanırım gazdan uyumuyor.buyudukce duzelıcek derken sımdı daha cok duzenı bozuldu

merhabalar alevaleyna hanım ne yazık ki aynı sorun bizde de dediğim gibi hala devam oğlum 14 ocak doğumlu 1 yaşına girecek ama ısrarla gaz<bitmek bilmiyor ama kesin birşey var ki üşütüyor ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum gene dönmeleri oluyor ama fazla inlemiyor daha rahatlamış olduğunu düşünüyorum :) inşallah dahada uzamadan atlatırlar gaz sıkıntılarını allah başka sıkıntı vermesin allahım evlatlarımızı korusun sevgiler :emir_bebek::nazar:

Back