How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

deneyimli anneler ve doktor ablalarim bi bakin lutfen

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
2 bucuk yasindaki kizimin gogus araliginda byle yaralar cikti resimde ekliyorum daha once boyle biseyle karsilasan varmi acaba o ortadaki buyuk yara daha once kucuk ici sulu ustu kabuksuzdu pek onemsemedim ablamin oglan bazen isiriyo soyuluyo kizim kasiyip yoluyo falan diye dusundum ama snra yara buyudu ve kenarlardada cikti
Simdi etrafi da kizardi Allahim insallah biseyi yoktur buyuklerden bi komsu bakti nazardan olmus goz goz dedi ama bilmiyorm
Edit.. bgun saglik ocagina goturdum doktor zona olabilir ama hastaneye goturun dedi yarin icin randevu aldim ama yarina kadar icim icimi yer

Evet komşu haklı nazardandir o. Tee Allahım.

Muhtemelen iltihap kapmiş. Doktor antibiyotik ya da fucidin hatta her ikisini de verir. Ilacla 3 4 güne geçer ama yarayı fark eder etmez götürseydin keşke yayılmazdı bu kadar.

Nazardan olmus nedir ya ne cahil yorum o oyle. Doktor degilim fakat zona gecirdim, zonaya benziyor anlattiginiz. Doktora goturup icinizi ferah tutun. Cunku zona cok agrili oluyor ama doktor tedavisiyle bir haftada falan geciyor. Siz ferah tutun icinizi dedigim gibi. Fakat nazardan cilt rahatsizligi olusabilecegini falan dusunmeyin nolur :(

Hic uzerinde durmadim gecer diye ahh aptal kafam simdi sabahlar olmaz artik iyice icim icimi yiyo Rabbim evlatlarimizla sinamasin insallah

Aynen yakında acil varsa gidebilirdiniz. Randevuyu beklemeseydiniz keske.

Malesef imkanim olsa zaten hemen giderdim sabaha kadar uyuyamam zaten ama malesef sabahi beklemk zorunda kaldim...

Korkma tamam sakin ol. Bu da bi deneyim olur sana. Bekle yarın doktor sana ilaç verecek ve cocuğun iyilesecek. Kaşımasına engel ol, bir şey sürme oraya. Atesine de bak arada. Onlar bizden daha cabuk atlatır bazı şeyleri. Bir dahakine daha dikkatli olursun. Hepimizin başina gelebilir böyle şeyler, bazen basiretimiz baglanıp biz de kalakalıyoruz yani.

Rabbim şifa versin kuzuna...

Korkma tamam sakin ol. Bu da bi deneyim olur sana. Bekle yarın doktor sana ilaç verecek ve cocuğun iyilesecek. Kaşımasına engel ol, bir şey sürme oraya. Atesine de bak arada. Onlar bizden daha cabuk atlatır bazı şeyleri. Bir dahakine daha dikkatli olursun. Hepimizin başina gelebilir böyle şeyler, bazen basiretimiz baglanıp biz de kalakalıyoruz yani.

Rabbim şifa versin kuzuna...
Amin cok tesekkur ederm Allah razi olsun icimi birazda olsa rahatlattiniz umarim dediginz gibi olur bi an once iyilesir

Fotoğrafı göremedim ama aklıma ilk gelen el ayak agiz hastalığı oldu. Oğlum haziran ayında geçirdi ve büyük bir salgın var. İlk günlerde isilik gibi içi su dolu kabarcıklar sonra iltihapli yaralara dönüştü ve ardından çok yüksek ateş seyretti.
Belki bu olabilir diye açıklamak istedim.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Kiziniza gecmis olsun iyilesir insallah

Nazardan olmus diyen komsu bu yasina kadar nasil yasadi acaba ? Hep merak ediyorum bu zeka seviyesiyle insanlarin nasil hayatta kaldigini :işsiz:

Amin cok tesekkur ederm Allah razi olsun icimi birazda olsa rahatlattiniz umarim dediginz gibi olur bi an once iyilesir

Havuza falan gittiniz mi yakinda. Ya da parktan da kapabilir. Bana iltihap gibi geldi. Erken acsaydin konuyu fucidin al derdim eczaneden. Hem kaşıntıyı alir hem mikroplari temizlerdi. Ben de birkac kez yasadım kizimda, yegenimde yasadı fucidin verdi doktorlar. Geçer ya uzulme.

2 bucuk yasindaki kizimin gogus araliginda byle yaralar cikti resimde ekliyorum daha once boyle biseyle karsilasan varmi acaba o ortadaki buyuk yara daha once kucuk ici sulu ustu kabuksuzdu pek onemsemedim ablamin oglan bazen isiriyo soyuluyo kizim kasiyip yoluyo falan diye dusundum ama snra yara buyudu ve kenarlardada cikti
Simdi etrafi da kizardi Allahim insallah biseyi yoktur buyuklerden bi komsu bakti nazardan olmus goz goz dedi ama bilmiyorm
Edit.. bgun saglik ocagina goturdum doktor zona olabilir ama hastaneye goturun dedi yarin icin randevu aldim ama yarina kadar icim icimi yeQUOTE]
Canm o ddign yaraya benzer bi durum bende de oldu sirtimda kolumda cikti.bize denilen bize diyorum cunki nerdeyse sulalecek gecirdik kedi yada kopek kılından bulasan biseymis bole reaksiyonla gostereebiliyomus havada ucusan bi kedi kili bile bi etkiye sebebep olabiliyo demisto doktor belki bole bisey olabilir

Fotoğrafı göremedim ama aklıma ilk gelen el ayak agiz hastalığı oldu. Oğlum haziran ayında geçirdi ve büyük bir salgın var. İlk günlerde isilik gibi içi su dolu kabarcıklar sonra iltihapli yaralara dönüştü ve ardından çok yüksek ateş seyretti.
Belki bu olabilir diye açıklamak istedim.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Fotografi yukleyemedim simdi daha kotu olmus sanki yaralr kizarmis ve daha buyumus ne olursa olsun sabahi bekleyemedim acile goturuyorum

I
Havuza falan gittiniz mi yakinda. Ya da parktan da kapabilir. Bana iltihap gibi geldi. Erken acsaydin konuyu fucidin al derdim eczaneden. Hem kaşıntıyı alir hem mikroplari temizlerdi. Ben de birkac kez yasadım kizimda, yegenimde yasadı fucidin verdi doktorlar. Geçer ya uzulme.
Insallah gecer dua edin nolur

Back