• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Deneyimli Anneler Lutfen Yardim Edinn

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selinn26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
113
38
28
Merhaba kızlar,

11 haziranda doğum yaptım kız ve 2630 gr epidural normal doğum ile bebeğimin ilk ay aşısında ebemiz çok gazlı olduğunu söyledi ve aguline kullanirken Sab Simplex e geçtik.. Akşamları özellikle çok huysuz.. Sürekli ikiniyordu sesli kaka ve gaz yapiyordu , yaparken de ağlıyordu hatta göbek fıtığı oldu ..
Emmedide.. bende sagip veriyorum.. ilk ay 1170 gr aldı..

Daha sonra ikinmalara kusmalar eklendi ne yese kusuyor ama geceleri sutunu içiyor kusmadan uyuyor..
İkinci ayında 1100 gr aldı...

Tabi aglamalar huzursuzluklar hep devam.. ağlarken morarmasi başladı bu kez.. kaptigim gibi doktora götürdüm yine herzamanki gibi eko ekg çekildi sıkıntı yok.. nöroloji ye sevk ettiler nöroloji doktoru bişey yok ama eeg çekelim dedi şimdi eeg günü bekliyoruz..

60-90 günlük arasında aldığı kilo 700 gr.

Son on gündür aldığı kilo 100 gr.. :KK43: çok az..

Ama stum var süt artırıcı kullanıyorum.

Ama bu çocuk fazla cis yapıyor günde 4 kez kaka yapıyor ve sürekli kusuyor.. idrar kültürü ve tahlili istedi doktor ph 8 çıkmış.. ben reflu mu var acaba diyorum.. Ama idrar yolu enfeksiyonuda varsa bu kilo alamini düşürür mu ? Bana yardım edin uzun oldu hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Back