Sanirim eti canga reklamindaki gorille evlisiniz
bu kadar cok dagildigina gore esiniz biraz tertipsiz ve duzensiz,ikiniz de prensip edinseniz bazi seyleri ev tertemiz derli toplu kalabilir
Mesela sofradan kalkan ke di tabagini catalini bardagini alip hemen bulasik makinesine atsa, kalan yemekleri ve masayi birlikte toplasaniz
Sonra her camasir yikandiginda hemen asip kurur kurumaz hemen toplayip utulenecekleri ayirsaniz,katlanip dolaba konacaklari hemen yapsaniz sorun kalmaz
Ben gardropta ayni turdeki kiyafetleri ust uste magazalardaki gibi katlayip koyuyorum mesela kolsuz bluzlar hep ust ustedir,yarim kollular ust uste ayri bir yerdedir,askilarda etekler bir arada yan yana asilir,pantolonlar ayri,ceketler ayri durur boylece goruntu guzel olur
Ayni taktigi esimin dolabinda da uyguluyorum,kemerleri,aksesuarlari kol dugmeleri ayri bir kutudadir,saatleri de yan yana dizilidir,corap ve camasir cekmecesi de aynen zimba gibi dizerim hic dagilmaz,her dagildiginda tekrar toplarim o da hic bozmaz
Temizlik icin benim tek puf noktam lavabolar ve mutfaklarin her an temiz durmasidir, her sabah tuvaletleri iyice ovar oyle girerim.her banyoya girdigimde once banyoyu sonra kendimi temizlerim,mutfakta yemek yaparken bir yandan da temizlerim ocagi en sona birakirim,yemek piserken dolap kapaklarini ve fayanslari silerim mesela tertemiz kaliyor