Göz Çevresi Bakımı Deneyen, kullanan var m?

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
arkadaşlar dün bi kozmetikçiye gittim gözaltı kırışıklarını önlemek için bana bi ürün önerdi çok övdü ve testırını vardi,bende kararsızım alsam mı die,çünkü inanın gözaltlarım çok hassas ne kullandıysam buna pahalı ürünlerde dahil gözümün altındaki kırışıkları artırdılar:gitme: kozmetikçinin bana önerdiği ürün tamamiyle bitkisel bi ürünmüş adı SİSLEY Baume Efficace,yalnız bu ürünün hem göz çevresi hemde dudak için üretilmiş olması kafamı karıştırdı,yakın zamanda paraya kıyıp iyi bi ürün almak istiorum,bu ürünü kullanan var mı kızlar aranızdaa.s.

kaç yaşında olduğunuzu belirtmemişsiniz, erken yaşta anti aging etkili ürünler kullanmak, ilerleyen yaşlarda göz çevresinde normalden daha fazla kırışıklık oluşmasına sebebiyet verir. cilt tipine ve ince çizgilerin miktarına göre 28-30 yaşına kadar sadece nemlendirme özelliği bulunan göz çevresi kremleri kullanmanızı öneririm. 30-35 yaş arası Q10 içeren kremler etkilidir. eğer 35 yaşınızı geçtiyseniz, klinik deneylerle kanıtlanmış en etkili kırışıklık açıcı retinoldür. retinol içeren bir göz kremi kırışıklıklar konusunda size oldukça yardımcı olacaktır.

dediğiniz ürünü internetten inceledim, dudaklar içinde kullanılabiliyormuş, dudak konturlerini düzeltiyormuş. Bana pek güven vermedi, tam içeriğine ulaşamadım ama sanıyorum botoks etkili bir krem bu, yani kullanmayı bırakınca etkisi geçecek gibi görünüyor, üstelik fiyatıda fazla geldi bana.
birde bu tarz ürünleri alırken satış danışmanlarının önerilerine pek kulak asmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Güzellik uzmanları bu konuda daha bilgili, çünkü sadece satış yapmıyorlar, konu hakkında bilgili oluyorlar.
günümüzde ticari kaygılar, insan sağlığınında bir adım önüne geçmiş bulunmakta ne yazıkki...

verdiğin bilgiler için çok teş. ederim yaşım 24 ince çzgilerim bide gülünce oluşan hafif kırışıklarım var,bu kremi bende nette incelediğimde botoks etkili olanıda var bu benimki sadece hafif çizgiler içinmiş yani genel olarak hafif jel dokusu ve nemlendirm özelliği varmış yaşıma uygun fakat inanın sadece göz çevresi için nemlendirici kullandım ve sade nemlendirci bile gözümdeki çizgi sayısını artırdığını gördüm o yüzden aamacım ii bişiler almak o yüzden bu topiği açtım hani bu kremi kullanan arkadaşlar vardır,yada benim yaşta olup başka bi krem kullanıpta ondan memnun kalan arkadaşlar vardır diedelikafadulden

Rica ederim, aslında söyle bir şey yapabilirsin, şimdi 1-2 ay süreyle, sebamed Q10 göz çevresi kremi kullanıp, kırışıklıkları azalttıktan sonra, sadece nemlendirici özellikli bir krem kullanabilirsin. illa sebamed olcak diye bi kural yok tabii, ben onu kullandım kısa bi süre memnun kaldım etkili oldu benim için, ondan sebamed dedim. kırışıkların derinliği biraz azaldıktan sonra, sadece nemlendirici içerikli başka bir krem kullanabilirsin. neutrogena bu konuda iyidir, dermalogica çok iyidir. belki bu kremde nemlendirme açısından iyidir ama fiyatı çok fazla geldi bana. sadece nemlendirme özelliği bulunan bir göz çevresi nemlendiricisin fiyatı 185 lira olmamalı bence. ( tabii, ben bu fiyata netten baktım, hata payı olabilir)
birde ben kavonoz ambalajları sevmiyorum, tüpte olanlar daha sağlıklı, açık olanların içinde bakteri ürüyor.

evet fiyatı pahalı bi ürün anladığım kadarıyla,deddiğin gibi Q10 içerikli herhangi bi ürün yan etki yapmaz mı peki bende daha önce lancome anti rides krem kullandım yeminle daha çok artırddı,hani şu ürünü kullanan biri çıksada bana çok ii geldi dese vallahi alıcam testırnı sürdüm fena deil gibi çünkü,cvp için çok teş ederima.s.

Q10 içeren bi ürün ile, kısa süreli kullanımla, cildini alıştırmadan kırışıklıkları hafiflettikten sonra, yeni kırışıklıkların oluşmaması için nemlendirici içerikli bi kremle devam etsen, sorun çözülür gibime geliyo, ama testeri iyi geldiyse iyidir o zaman, iyi gelmicek ürün,ilk kullanımda belli ediyo kendini çünkü...

merhabalar sevinctas.
maşallah sizi göz çevresi kremleri hakkında uzman gördüm.ve yorumlarınız hoşuma gitti.
bende size birşeyler sorabilir miyim?
benim yaşım 29.
gözaltımda hafif çok ince kırşıklık başlangıcı var.
ben de arkadaşa tavsiye ettiğiniz gibi sebamed Q10 mi kullanmalıyım?
eşim 35 yaşında ama onda çok derin kırışlıklıklar var (sadece gözaltında) onun için ne tavsiye ederisniz?
yorumlarınızı dörtgözle bekliyorum.

merhaba a.s.
bence size Q10 içeren bir göz kremi uygun olacaktır, ama ince çizgileriniz çok azsa sadece nemlendirme amaçlı neutrogenada kullanabilirsiniz. eşiniz içinde retinol içeren bir göz kremi uygun olur diye düşünüyorum. eşinizde bir kaç ay retinol içeren bir göz kremi kullandıktan sonra Q10 içeren kremleri kullanabilir. önemli olan kırışıklığı açtıktan sonra yenilerinin oluşmasını engellemek...
retinol klinik araştırmalarla kanıtlanmış, en etkili kırışıklık açıcıdır. mutlaka faydasını görürsünüz. kırışıklar açıldıktan sonrada yeniden kırışıklık oluşmaması için, Q10 içerikli kremler kullanabilir.
marka olarak şunları söyleyebilirim, rosense marka göz kreminin içeriğine bakarken, retinol içerdiğini görmüştüm, ama kullanıpta memnun kalan varmı yokmu bilmiyorum, sadece içeriğinde retinol olduğunu biliyorum. Q10 içeren kremler arasındada en iyisi sebamed bence...

çoook teşekkür ederim a.s.
en kısa zamanda dediklerinizi almaya çalışacağım.
bu konuda ne zmandır araştırıyordum.kafam çok karışıktı. iyiki size rastlamışım :teytey:

sevinçtaş selam sana sorum olacak bu konuda uzmansın sanırın bana en iyi sen bilgi verebilirsin benim çene bölgemde sivilce izlerim var birde güneş lekerim bunun için soyucu bir kerem kullan diyorlar sence ne yapmam lazım ne önerirsin bana cvvaplarsan çok sevinirim .....

sivilce lekeleri için cildi soymak çok etkili bir yöntemdir. ama bu mevsimde, cildi soymak pek iyi bir fikir değildir, çünkü soyulan derinin altından gelen taze deri, güneş ışınlarına karşı çok hassas olur. o yüzden soyma işlemi güneş ışınlarının dik gelmediği kış aylarında yapılmalı ve gündüzleri dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyucu bir krem kullanılmalıdır.
konuyla ilgili ayrıntılı olarak özelden yazdım sana... sormak istediğin birşey olursa oradan ayrıntılı olarak sorabilirsin bana. sevgiler...
opuyorumnanaktan

ben kırışıklık için deracinenin ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. çevremde önerdiğim bir çok kişi var ve kimseden olumsuz bişey duymadım, mutlaka en azından denemenizi tavsiye ederim. dilerseniz web sitesini inceleyin arkadaşlar.

merhaba sevinç hanım.bu siteye arada sırada giriyordum ama üye olmam sizin sayenizde oldu :)) ben 22 yaşındayım ve göz çevrem kış aylarında acayip derecede kuruyor.buda beni olduğumdan biraz büyük gösteriyor.normal nemendiriciler kullandığımda göz çevremde yaz bezesi çıkıyor :S

geçen sene yağ bezesini dr. aldırdığımdan beri tekarlamasından korkup hiç bi ürün kullanmıyorum.buda göz çevremi iyice kuruttu.
göz makyajımı çıkarmak için sadece garnierın göz makyajı temizleyici hariç.

geçen gün kozmetikçilere baktım ve kendime uygun bi ürün bulamadım ((
ben öğrenciyim.kremlerin fiyatları çokk pahalı bu yüzden tek bi ürün almak ve güzel bi sonuça ulaşmak istiyorum.yardım ederseniz çokk sevinirim :))

birde neutrogena radiance boost göz çevresi bakım kremi uygunudur bana??

merhaba canım. opuyorumnanaktan
sıradan nemlendiricileri göz çevrene kulllanman çok sakıncalı, yağ bezesi yapar ve göz çevresi daha hassas olduğu için, çabuk kırışmasına neden olur. göz çevresine uyguladığın krem mutlaka yağsız olmalı, ( bu yüz kremide olabilir, ama üstünde mutlaka "oil free" yazmalı, neutrogenanın yağsız nemlendiricileri var mesela..., ama yinede ayrı bir göz kremi kullanmak çok daha etkili olur.)

neutrogena radiance boost, hem yaşına hem bütçene uygun olur bence. neutrogena yağ bezesi yapmaz kesinlikle, için rahat olsun... dermatolojik ve oftalmalojik bütün testleri yapılmış... yani cildini rahatlatır, kurumasını ve kırışmasını önlemeye yardımcı olur, gözünün içine kaçsada zarar vermez... piyasadaki kremleri incelediğimde bir çok göz kreminin oftalmalojik olarak test edilmediğini görüyorum ne yazıkki...
sormak istediğin başka birşey olursa, bilgim dahilindeki herşeyi seve seve yanıtlarım.
sevgiler...

çokkk teşekkür ederim alkisalkisalkis .kafam çok karışmıştı bu konuda. mağazalardaki satış elemanların bilgileri olmadığından farklı farklı şeyler söyliyorlar ve hiç yaşıma uygun olmayan ürünler tavsiye ediyorlardı.iyi oldu bu bilgileri öğrendiğim.bundan sonra daha bilinçli alışveriş yaparım sositososito

merhaba sevinc hanım
benim de bi sorum olacak.göz altındaki çöküklüğün sebebi nedir.zayıflıktan olabilir mi? ya de beslenme? henz 18 yaşındayım çok aşırı olmasa da zayfm.gözlerimin altı çöktü son zmanlarda üstelik mor çiğ patates tuttum bikaç kere işe yaramadı.lütfen yardım edin dalga konusu olmak istemiyrm eğer beslenmeden kaynaklanyrsa nasıl beslenmek gerekyr?? öyle kremler de kullanmak kulağa hoş gelmyr.doğal bildğnz yöntemler var mı ltfen yardım edin(

merhaba sevgili sevinctas yine size bir şey soracaktım..sebamedin hangi kremini almalıyım.internetten araştırınca 2 farklı krem çıktı karşıma.
size sorayım dedim almadan önce.resim ekleyemedim kusura bakmayın.
şimiden teşekkür ederim.

isimlerini veriyorum.

1-)SEBAMED Q10 LIFTING EYE CREAM (Q10 KIRIŞIKLIK GıDERıCı GÖZALTI KREMı) 15ml

2-)SEBAMED Q10 ANTI-AGEING KREM 50ML

ani kilo değişimleri, beslenme bozuklukları, düzensiz uyku saatleri, yorgunluk dönemleri ve genetik faktörler etkili olabilir.
özellikle mevsim değiştiği dönemlerde multivitamin kullanmak hem vucut hem cilt için faydalı olabilir, sorununuzu çözebilir.
Alternatif olarak, göz altlarınıza yeşil çay poşetleri ile birkaç dakika kompress yapabilirsiniz. içerdiği kafein kan dolaşımını hızlandırarak mor halkaların ve şişliklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur...
sevgiler...

merhaba, a.s.
göz altları için, "SEBAMED Q10 LIFTING EYE CREAM (Q10 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ GÖZALTI KREMİ) 15ml" kullanmalısınız.
diğer krem göz için değil, yüz ve boyun için, ayrıca yağ oranı fazla olduğu için kesinlikle göz altında kullanmamalısınız, yağ bezesi oluşumuna sebeb olur...

rica ederim canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…