Göz Çevresi Bakımı Deneyen, kullanan var m?

ani kilo değişimleri, beslenme bozuklukları, düzensiz uyku saatleri, yorgunluk dönemleri ve genetik faktörler etkili olabilir.
özellikle mevsim değiştiği dönemlerde multivitamin kullanmak hem vucut hem cilt için faydalı olabilir, sorununuzu çözebilir.
Alternatif olarak, göz altlarınıza yeşil çay poşetleri ile birkaç dakika kompress yapabilirsiniz. içerdiği kafein kan dolaşımını hızlandırarak mor halkaların ve şişliklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur...
sevgiler...

cevabınız için çok teşekrler ablacm multivitamin derken neyi kastettğinizi anlamadım? bir de yeşil çay demişsinz normal bildğmz çay mı yoksa farklı br çay mı??

ani kilo değişimleri, beslenme bozuklukları, düzensiz uyku saatleri, yorgunluk dönemleri ve genetik faktörler etkili olabilir.
özellikle mevsim değiştiği dönemlerde multivitamin kullanmak hem vucut hem cilt için faydalı olabilir, sorununuzu çözebilir.
Alternatif olarak, göz altlarınıza yeşil çay poşetleri ile birkaç dakika kompress yapabilirsiniz. içerdiği kafein kan dolaşımını hızlandırarak mor halkaların ve şişliklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur...
sevgiler...

cevabınız için çok teşekrler ablacm multivitamin derken neyi kastettğinizi anlamadım? bir de yeşil çay demişsinz normal bildğmz çay mı yoksa farklı br çay mı??

eczanelerde var canım multivitaminler, şimdi buradan isim vermem doğru olmaz, eczacılara sor onlar verirler sana...
evet bildiğimiz yeşil çay, siyah çay değil... poşette satılanlar varya, çayını iç, sonra poşetini göz altlarına sür, ya da yeşil çaya batırılmış bir pamuğu göz altlarına kompress yap...

sevgili sevinctas verdigin faydalı bilgilerle hepimizi aydınlattın çok teşekkürler.benmde sana bi sorum olcak yaşım 24 ve yağlı karma bi cilde sahibim. bu tür cilt yapısı kuru ciltlere göre daha geç kırışırmış doktorum söylemişti. tabi bu birazda beni rahatlattı haliyledelikafadulden..göz çevremde bi kırışıklık henüz başlamadı çok şükür fakat yazılanları okudum hep benm yaş grubum acaba benimde göz çevreme bişey kullanmam gerekiyomu nemlendirici yada başka ürün..fisfisfis

sevgili sevinctas verdigin faydalı bilgilerle hepimizi aydınlattın çok teşekkürler.benmde sana bi sorum olcak yaşım 24 ve yağlı karma bi cilde sahibim. bu tür cilt yapısı kuru ciltlere göre daha geç kırışırmış doktorum söylemişti. tabi bu birazda beni rahatlattı haliyledelikafadulden..göz çevremde bi kırışıklık henüz başlamadı çok şükür fakat yazılanları okudum hep benm yaş grubum acaba benimde göz çevreme bişey kullanmam gerekiyomu nemlendirici yada başka ürün..fisfisfis

ihtiyac duyuyorsanız anti aging özelliği olmayan bir göz çevresi nemlendiricisi kullanabilirsiniz.

Sevinctas merhaba,
Benim cildim yağlı, yaşım 22 bitiyor. Göz çevremde bir problem yok ama koruma amaçlı göz kremi kullanmam gerekir mi?
Neutrogena kullansam mı dersin?

Sevinctas merhaba,
Benim cildim yağlı, yaşım 22 bitiyor. Göz çevremde bir problem yok ama koruma amaçlı göz kremi kullanmam gerekir mi?
Neutrogena kullansam mı dersin?

sen bilirsin, göz çevrende kuruluk oluyorsa kullan ama, bence acelesi yok, yaşın daha çok genç. daha bi kaç sene bekleyebilirsin. ama kullanayım diyosanda neutrogena uygun olur...

sen bilirsin, göz çevrende kuruluk oluyorsa kullan ama, bence acelesi yok, yaşın daha çok genç. daha bi kaç sene bekleyebilirsin. ama kullanayım diyosanda neutrogena uygun olur...

teşekkür ederim, cevap için.a.s.
dediğim gibi göz çevremde bir sorun yok şuan, ama cildim yağlı olduğu için temizleyci jel ve bitkisel sabunlar kullanıyorum yüzümü temizlerken.
Kuru havalarda bu cilt temizleyicileri göz çevremin kurumasına neden oluyor.
Ben de La roche posay'in yüz için güneş kremini kullanıyorum. Çok güzel bir yapısı var, hem güneşten koruyor hem de gözün kuruyan yerlerini nemlendiiryor.
Göz kremine başlamayı düşünürsem, senin tavsiyenle neutrogenaya başlayacağım.:eek:

Sevinçtaş Hanım;
Cilt ile ilgili önceki yazılarınızdan takip etmiştim sizi , hala buralarda iseniz bir konuda yardımınızı rica edeceğim , "dermaroller" denen bir alet var ben henüz almadım alıp almam konusunda da kararsızım araştırdım aklıma yattı gibi ama ev kullanımı için uygun olurmu ve yaz mevsiminde kullanılmasının sakıncası varmı sizce?
Çok teşekkür ederim şimdiden..

sevinçtaş hanım benimde size bir sorum olacak.cevaplandırırsanız memnun olurum. ben 23 yaşındayım göz kenarlrımda mimiklerden oluşan ince çizgilerim var yoğun bir şekilde:KK43: gülmek istemiyorum resmen bu ince çizgiler derinleşecek die korkuyrm daha çok gencimmmm:18:şuanda neutrogena gözaltı kullanıyorum ama göz altını ince çizgilere bir faydası yok nemlendirmesi güzel sebamed yaşım için erken gözüküyor ama bu ince çizgileri yok edip neutrogenayla devam edebilrimiyim.bana önerebileceğiniz bi ürün varmı.

size kremlerin yanında önerim. yeşil çay poşetleri. demleyip için poşetleride gözünüzde bekletin 10-15 dk. cildi dinlendiriyor.

Sevinçtaş Hanım;
Cilt ile ilgili önceki yazılarınızdan takip etmiştim sizi , hala buralarda iseniz bir konuda yardımınızı rica edeceğim , "dermaroller" denen bir alet var ben henüz almadım alıp almam konusunda da kararsızım araştırdım aklıma yattı gibi ama ev kullanımı için uygun olurmu ve yaz mevsiminde kullanılmasının sakıncası varmı sizce?
Çok teşekkür ederim şimdiden..

dermaroller hakkında bir bilgim yok. ama bana sağlıklı gelmiyor, dermatologlar ile görüşmek lazım bu konuyu. iğnelerden dolayı enfeksiyon kapanlar olduğunu biliyorum.

sevinçtaş hanım benimde size bir sorum olacak.cevaplandırırsanız memnun olurum. ben 23 yaşındayım göz kenarlrımda mimiklerden oluşan ince çizgilerim var yoğun bir şekilde:KK43: gülmek istemiyorum resmen bu ince çizgiler derinleşecek die korkuyrm daha çok gencimmmm:18:şuanda neutrogena gözaltı kullanıyorum ama göz altını ince çizgilere bir faydası yok nemlendirmesi güzel sebamed yaşım için erken gözüküyor ama bu ince çizgileri yok edip neutrogenayla devam edebilrimiyim.bana önerebileceğiniz bi ürün varmı.

sebamed yerine, arada kafeinli roll-on lardan kullanabilirsin diye düşünüyorum. Ama geçici süreli sebamed kullanmanın da zararı olmaz canım.

Sevinç Hanım merhabalar,
Umarım hala topiği okuyorsunuzdur benim de bi sorum olacaktı
28 yaşındayım gözaltlarım da kırışıklıklar var maalesef ve gülünce , mimiklerde kendini belli ediyor
Bu yaşıma kadar maalesef ki ne göz altıma ne de cildime bişey kullanmadım
Utanılacak bişey aslında :44:
Neyse 1 ay önce başladım La Roche Posay Hyraphase Yeux göz kremini kullanıyorum
Nemlendiriciymiş...benim artık antiaging ürüne mi başlamam gerekiyor o zaman ?
2 çeşidi vardı bu markanın birisi antiaging ve ben bunu tercih etmiştim.
Bi de ben gözaltlarım için kayısı yağı sürüyorum zarar verir mi?
Biraz fazla olacağım belki ama bi de E vitamini kapsül hakkında ne düşünüyorsunuz
Direkt olarak gözaltına uygulamak doğru mudur?
Cildim içinde güneş kremimi kullanıyorum 50 factor nemlendirici diye..
yoksa ayrı bi nemlendirici mi kullanmam gerekir?
Neutrogena el kremi çok övülüyor ama bi çok çesidi var yaşlanma etkilerini geciktirici,yoğun bakım vs vs ..
acaba hangisi uygundur teşekkürler

mrb bnim size bir sorum olacak. 26 yaşındımve kendimi bildimbileli gözaltlarımda morluklar var hiç bir şey işe yaramadığı gibi. şimdide göz altlarımda hafif pütürlü kabarcıkla oluşmaya başladı. sanırım göz kremim çok yağlı geliyor en son neutrogena yı kullandım. bana önerebileceğiniz uygun fyatlı bir göz kremi varmı.

X