deneyelim görelim

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
kızlar bugün bir karışım hazırladım üzüm suyu salatalık suyu şeftali suyu havuç suyu ve maydonoz suyu bunların hepsinin suyunu çıkarıp roll on şişesine doldurdum hepside cilde faydalı sebze ve meyveler ilk olarak burnumda denedim yarım saat bekleteceğim ve sonucuda size bildireceğim umarım işe yarar :) ha bu arada burnumda sayısızca siyah nokta var

Son düzenleme:
ya ben bu maskeleri yapmaya cekiniyorum acikcasi besleyici olduklari icin cildi besledikleri gibi tüy köklerini cok beslediklerini duydum
görümcem bu meyve ve sebzelerden olusan maskleri cok yapar cildi gercekten mükemmel ama tüyler aldi basini gittibilmiyorumkismile

bende düşündüm bunu yani dedim cildi besliyorsa kıllarıda besler elbet diye ama napalım olmayacak yoksa ne sürcez ozmaan cildimize illaki besleyen seler sürecezki sonuc alalım o zmaan kıllanmayada razı olcaz demektir

iste ben onu göze alamiyorum cildimde biraz günes lekeleri var onlardan kurtulmak istiyorum ama cesaret edemiyorum tüylü olmak en büyük korkum acikcasi görümcem lazerle tüylerini yaktirmisti o halde yeniden cikti bu beni cok ürküttü acikcasi

siyah noktalar için buharlı bakım yapmadıkça ne sürersen sür asla çıkmazlar

bu arada maydonoz cilt lekelerine üzüm cildi temizlemeye dier salatallıgın etkilerini zaten biliyoruz diğer meyvelerde cildi nemlendirme görevini üstleniyormus arastırmalarım sonucu bu karısımı hazırladım

güneş lekelerine exipigment ii geliyor diye biliyorum canım onu dene istersen yada kimyasal peeling yap

yıkadım burnumu vee sonuc sanki yagları biraz daha yüzeye cıkardı gibi geldi bana ee ilk kullanımdan pekte bişi anlasılmaz tabi kullanmaya devam edeceğim ve her gün yazacağım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…