- Konu Sahibi bahardoner
avonun asagı yukarı sac bakım urunlerının coğunu kullanmısımdır.ancak bu bahsettiğim naturals bakım balsamı devamlı sacını fonle kurutan hanımlar ıcın ideal benım saclarım kuru ve ınce tellı sıcak işlemlerle yani fon ve maşa gibi haliyle cok yıpranıo.bu urunu ben banyodan sonra ıslaklığını havluyla aldığım sacıma bolca uc ve boylarına hatta kahkulume fon cektığım ıcın dıplerıme yakın bolgelerede suruyorum ve bıraz fonle kuruttuktan sonra sacımı şekillendirmeye baslıorum.sonuc fon sonunda bazı saclar tel tel kabarır yada elektriklenir ama bu uygulamadan sonra sacımda hiçbir elektriklenme söz konusu olmuyor.ben 1 yıldır kullanıyorum. cok memnunum.şimdi indirimli olduğu zamanlarda stok yapmayı dusunuyorum fıyatı 4.70 tl olucak yanlış hatırlamıyorsam..ha sunuda soylıyeyım dıyelim dustan cıktınız acıl bi yere gıdıceksınız balsamı suruyorum tarakla tarayarak guzel bi topuz yapıyorum (benım saclarım cok ınce olup koptuğu ıcın yenı cıkan saclarım dus sonrasında kururken kabarıyo ve papaz gbi her yerden bir tel cıkıo) sAclarım ilk hali gibi kalıyor elinizi sacınıza surduğunuzde sanki hair spray sıkmıssınız hıssı verıo ama bi tarak atın yada parmaklarınızla tarayın o sertlıkten eser kalmıyor yani hem sert hem yumusak bı havası var ben cok memnunum denemek isteyenlere duyurulur hatta ben ılerleyen zaman için stok yapıorum cifter cifter alıp saklıorum.zaten ambalajında ılk acan siz oluyosunuz.kapak acılmadığı surece uzun muddet saklanıo urun 250 gram kutusu avon naturals sac bakım balsamı ayrıca cokta bereketli bi kutusunu ben 6 ay kullandım..