Doğal Saç Bakım Kürleri Denenmiştir! avokado yağı ve japon kadınların formülü

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Duygu_Oner

http://www.o-bebek.com
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.375
6
selam kızlar,

saçlarım için aşağıdaki bakımı kullanıyorum, avokado yağı saç bakımı takıntılı japon kadınlarının taptığı gerçekten muhteşem bir şey!

saçlarınızın uzunluğuna göre 2 çorba kaşığı zeytin yağı, 1 çorba kaşığı badem yağı ve 1 çorba kaşığı avokado yağını karıştırıp biraz ısıtın. sonrasında da saçlarınıza bu karışımı iyice yedirin. en az 20 dk beklettikten sonra normal saçlarınızı nasıl yıkarsanız o şekilde devam edin ve haftada 1 saçınızdan bu maskeyi eksik etmeyin..

sonuç: boyalı, yıpranmış saçta ilk yapışta bile gözalıcı parlaklık, nefis yumuşacık saçlar ve saç dökülmesinin durması :KK19:

denemenizi tavsiye ederim :KK24:

Bir şey sormak istiyorum..
1- Onu nasıl ısıtıcağız benmari falan mı :S :/ ?
2- Sadece japon kadınlarının olan maskenin tarifini vermiisin yani brnde sadece badem yağı var şimdide çarşıya çıkamam.. :KK43:
Şimdiden Teşekkür Ederim. :)

saçlarım için denemediğim şey kalmadı ya barcelino yağıda çok güzel kızlar içinde kaç çeşit yağ var ben ampülde kırıyorum içine çok güzel gerçekten uçlarına falanda sürüyorum avakado yağına gelince saç için kullanıyorlarmı bilmem ama dayım işi gereği sürekli japonyaya gider gelir japon bir misafiri gelmişti yıllar önce cildine avakado yağı sürdüğünü söyledi çok güzel onların cildi ya vücüdunada sürüyormuş selülit falan yok hiç kadında :) ama içinde a vitamini var e vitamini var mutlaka saçada çok iyi geliyordur bence denemeye değer barcelino yağı aldığımda içine birde bundan katmayı düşünoyrum :)

Bir şey sormak istiyorum..
1- Onu nasıl ısıtıcağız benmari falan mı :S :/ ?
2- Sadece japon kadınlarının olan maskenin tarifini vermiisin yani brnde sadece badem yağı var şimdide çarşıya çıkamam.. :KK43:
Şimdiden Teşekkür Ederim. :)

İlk bir kaç seferinde benmari yapmıştım, sonrasında üşenip direk cezvede biraz ısıttım, o kadar... Japon kadınlar direkt ciltlerine kullanıyorlarmış, ben de ara sıra cildime sürmeye başladım, kadife gibi yapıyor, kaç kişi fondoten sürüp sürmediğimi sordu :) Ancak yanıcı bir yağ olduğundan gündüzleri kullanmayın aman, geceleri çok çok az 1-2 damla tüm yüze ve boyun dekolte bölgesine yetiyor...

Umarım yardımcı olabilmişimdir :KK8:

saçlarım için denemediğim şey kalmadı ya barcelino yağıda çok güzel kızlar içinde kaç çeşit yağ var ben ampülde kırıyorum içine çok güzel gerçekten uçlarına falanda sürüyorum avakado yağına gelince saç için kullanıyorlarmı bilmem ama dayım işi gereği sürekli japonyaya gider gelir japon bir misafiri gelmişti yıllar önce cildine avakado yağı sürdüğünü söyledi çok güzel onların cildi ya vücüdunada sürüyormuş selülit falan yok hiç kadında :) ama içinde a vitamini var e vitamini var mutlaka saçada çok iyi geliyordur bence denemeye değer barcelino yağı aldığımda içine birde bundan katmayı düşünoyrum :)

Ben de bebe yağımın içerisine kattım avocado yağını, çok daha iyi bir ürün oldu :KK24: Şu dediğin barcelino yağını hiç duymamıştım, o nedir? :KK8:

Ben de bebe yağımın içerisine kattım avocado yağını, çok daha iyi bir ürün oldu :KK24: Şu dediğin barcelino yağını hiç duymamıştım, o nedir? :KK8:
. Zeytinyağı
. Badem Yağı
. Susam Yağı
. Defne Gar Yağı
. Çörekotu Yağı
. Menekşe Yağı
. Hindistancevizi Yağı
. Ceviz Yağı
. Biberiye Yağı
. Kekik Yağı
. Çam Terebentin
. Papatya Yağı
. Mersin Yağı.. canım bunların hepsi mevcut barcelino yağında kuaförlerden çok pahalşıya alırsın ama aktarlarda var çok iyi geldi saçımaa

bende deniyeceğim alayımda avakodo yağı ....saçlarımı yine yaktımda:KK30:kestirdim kısacık ama hala yanıklar belli sağolasın bende bakım için etkili birşey arıyordum :KK71:

valla kızlar kadın yüzüne bile sürüyordum dedi su ile seyreltip sürün ama bence yada cilde iyi gelen başka bir yağ ile çilek gibi mesela selülit düşmanıymış onuda belirteyim kullandığımız bir çok kozmetik malzemesinde vardır zaten bu yağ :KK34:

valla kızlar kadın yüzüne bile sürüyordum dedi su ile seyreltip sürün ama bence yada cilde iyi gelen başka bir yağ ile çilek gibi mesela selülit düşmanıymış onuda belirteyim kullandığımız bir çok kozmetik malzemesinde vardır zaten bu yağ :KK34:

Sadece avokado yağı ve biraz gözaltı kapatıcısıyla dışarı çıktığım akşamlarda yüzüme kaç kere fondöten sürüp sürmediğimi sormuşlardı :) Bu aralar bebe yağımın içine katıyorum sadece, saçımda da problem kalmadı, ama mutlaka tekrar cildime sürmeye başlamalıyım :))

vay be direk bacağa mı sürülüy acaa selülite karşı?

vay be direk bacağa mı sürülüy acaa selülite karşı?

Direkt bacağına sürme ama mesela kullanıyorsan bebeyağının içine katabilirsin biraz...

Ben şu bebeyağına zaten tonla şey katmaya başladım. Avocado yağı, Zeytinyağı, bir de Atkestanesi yağı.. Yağlıktan çıktı artık :)

Atkestanesini gene bu forumdan öğrenmiştim canım, çatlaklar üzerinde etkili olduğunu söylüyordu bir hanım. Ben pek faydası olduğuna inanmadım ama cildi besliyor sonuçta her türlü yağ, bir de benim asıl kullanım amacım ince kılcal damar varislerinden kurtulmaktı, direkt bile sürdüm ona da etkisi olmadı. Evde fazladan 1 kutu vardı onu bitirene kadar kullanacağım.

Bebe yağının içine birer kapak atıyorum ben.. Bir çorba kaşığı da zeytinyağı.. Zeytinyağını normal düz vücut kremine de katıyorum, hangisinden aldıysam, Jhonson Baby, Dove veya Nivea Soft'un içine 1 çorba kaşığı.. Böylesinin daha faydalı olduğuna inanıyorum sonuçta E vitamini katkısı :))...

barcelino yağı mükemmel aktardan sanırım 10tl falan almıstım bikaç tane yağın karışımı ve çok işe yarıyorr:))

X