- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Tam havaları güzel gider müsait zamanı bulduğun anda yaparsın inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam havaları güzel gider müsait zamanı bulduğun anda yaparsın inşallah canım
Nanelinin diline düşeceğiz kukrim zerreye fotomu atıyorKukrim atmamışsın
Dillere düşeceğiizzz seninleee iilleee deee biizz düşeceeeeekkkkNanelinin diline düşeceğiz kukrim zerreye fotomu atıyor
Deli kızDillere düşeceğiizzz seninleee iilleee deee biizz düşeceeeeekkkk
Düşelim ne var bende sana atarım
Kizzz susss ne olduğu belli değil istediğimizi yakalayamıcazzzSürprizleri severimm
+1Vaayyy bee nevos,hiçbirimizi şöyle övmedin
Eğer çocuğum olsaydı böyle bir çocuğum olmasını çok isterdimYay burcu
Nevos gelince senide sever kuzum
Sevilmeye ihtiyacım var ama nevoştan özelNevos gelince senide sever kuzum
Kuzu orada o an konu bendim diye benden bahsetti yoksa hepiniz aşkomun bebeklerisiniz değil mi aşko Nevreste
Kv min yazlıkta var bunlardan gidince araklayayım bari ona ben başka alırım
Kız hiç güzel diiller naapıcan bunları. Sen kendine al ne alacaksanKv min yazlıkta var bunlardan gidince araklayayım bari ona ben başka alırım
İlerde daha çok para eder belkiKız hiç güzel diiller naapıcan bunları. Sen kendine al ne alacaksan
Hmmmm yatırım işleri filan diyosuuunn E sen yazlığa gidince arakla mademİlerde daha çok para eder belki
Geleceğe yatırımKız hiç güzel diiller naapıcan bunları. Sen kendine al ne alacaksan
Ona eminimmKuzu orada o an konu bendim diye benden bahsetti yoksa hepiniz aşkomun bebeklerisiniz değil mi aşko Nevreste
Hemen farkederHmmmm yatırım işleri filan diyosuuunn E sen yazlığa gidince arakla madem
Bunlardan olmayan ev yoktu bir ara halen de çok kullanan varKv min yazlıkta var bunlardan gidince araklayayım bari ona ben başka alırım