Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ben öğretmen değilim canım benim, keşke olsaydım 🥺 sosyoloji mezunuyum, matematik başımın belası 🥺🥴
Formasyon alıp öğretmenlikten mi hazırlanıyorsunuz peki alan felsefe grubu öğretmenliği mi oluyor? Yoksa düz memurluk kpss için mi hazırlanıyorsunuz?

Ben deprem dönemine kadar dershaneye gittim ondan sonra internetten uzem kanalları var oradan satın aldım. Genel kültür genel yetenek de YouTube benim hocam izledim sonra unutmamak için eğit akademi var orada tarih ve coğrafya hikayelendirmeleri var bi bak istersen canım baya akılda kalıcı olmuştu benim için

aynen, alanı kahve makinesi olduğu için tüm modelleri çok iyi. kötü yorum pek duymadım. bilakis tavsiye ediliyor.
tam otomatik olanı bana çok gerekli değil. bir de tabi çok fiyatlı. evde sadece ben kahve içiyorum. iş günleri zaten işyerinde içiyorum. akşam eve gelince kahve içmem. eve gelen misafirlerin çoğu ya Türk kahveci ya da nescafeci 😁 yani pek öyle filtre kahve içen yok. ee bir kendim için de otomatik makineye o kadar para vermek lüzumsuz geliyor bana. zaten ben genelde sade filtre kahve içerim. bazen de americano o kadar.
benim makineyle de ekspresso, americano, filtre kahve, latte, sıcak süt, mocha, cappicino falan hepsi yapılıyor.
makinemin reklamını iyi yaptım 😂😂😂
Tam otomatik almamana o kadar ikna oldum ki… 😁

X