• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Çok becerikli maşallah fon müzikleride çok güzel bide sesli anlatım yapsa keşke ne güzel olurdu demi çicemmm :KK200: :KK200: :KK200:
Heh bende aynı şeyi dusunuyordum ciceemm,hatta söyleyim diyordum canoya💃💃 çok güzel olur🍒😍

Ona eşim müsade etmez 😂
Valla aklımada gelmişti daha öncede sormak istemedim açıkcası,tahmin ettiğim gibi oldu.
Böyle sessiz vlog'da güzel oluyor.
Heh bende aynı şeyi dusunuyordum ciceemm,hatta söyleyim diyordum canoya💃💃 çok güzel olur🍒😍
Ben sordum çicemm haklı olarak nedenini açıkladı saygı duyarım onada.

Valla aklımada gelmişti daha öncede sormak istemedim açıkcası,tahmin ettiğim gibi oldu.
Böyle sessiz vlog'da güzel oluyor.

Ben sordum çicemm haklı olarak nedenini açıkladı saygı duyarım onada.
Aynen saygı duyuyoruz çicemmm napalim 🤷‍♀️🥰 adam kadir gecesi doğmuş haliyle kıskanıyor gül goncam 🤷‍♀🙈🤤

Şimdi karı koca arasına giremem bu konuda mavişim ne derse o kabulümdür çicemmm :KK200:
Saygımız sonsuz 🤞👍 yatip kalkip dua etsin ben nasıl bir sevap işledim de böyle bir kadın benimle evlendi diye gül goncam 😇💃

Abla bizim de evimiz yıkıldı annem baya korkuyor o yüzden o da başka şehirde. Ben de yeni atandım herkes dedi başka şehirler yaz 😅 inan bırakamadım burayı yine buraya geldim 🤣
Hayırlı olsun canım benim 🤩 ❤️
Branşın ne🤗

Back