Benim kızlar koç yaİkisi kızların biri de ben etti 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızlar koç yaİkisi kızların biri de ben etti 3
Benim de oğlak var öyle birini çok seviyorum birini hiçÇok ilginçtir ki en sevdiklerim de akrep ama işte en nefret ettiklerim de
Ben hep dostluk gördüm.Ondan gelecek beğenmedimin başımın üstünde yeri var
Çok ilginçtir ki en sevdiklerim de akrep ama işte en nefret ettiklerim de
Yok artık ben onları akrep diye hatırlıyorum hepBenim kızlar koç ya
Oğlanın yükselen akrepYok artık ben onları akrep diye hatırlıyorum hep
Sadece burç değil yaBenim de oğlak var öyle birini çok seviyorum birini hiç
Tabiki öyle aşkom ya takılıyoruzSadece burç değil ya
Bence genetik, karakter, aile yapısı, çevre hepsi etkiliyor
Oğlak tanıdığım yok galibaTabiki öyle aşkom ya takılıyoruz
Kesinlikle öyleSadece burç değil ya
Benimkiler karışık kuruyemişte Antep fıstığını araklayan tayfadan Hassas noktalarımdandır. İlle de eşitlik olacak. Onlara karşı tavrım;Ben hep dostluk gördüm.
Ben senin burcu hala anlamadımBenimkiler karışık kuruyemişte Antep fıstığını araklayan tayfadan Hassas noktalarımdandır. İlle de eşitlik olacak. Onlara karşı tavrım;
Eki Görüntüle 3342383
Benim de çevremde en çok oğlak ve kova varOğlak tanıdığım yok galiba
Bence bilindik karakter testlerinden birini seçip tiplerimizi belirleyelim. O testlere dadandığımdan beri kimlerden nefret ettiğimi ve kimleri sevdiğimi daha iyi anladımSadece burç değil ya
Kovalarda iyidirBenim de çevremde en çok oğlak ve kova var
Tamam yapalımBence bilindik karakter testlerinden birini seçip tiplerimizi belirleyelim. O testlere dadandığımdan beri kimlerden nefret ettiğimi ve kimleri sevdiğimi daha iyi anladım
Ben anlaşıyorum biri kocam biri kızım biri ablam biri yan komşum arkadaşımKovalarda iyidir
Ben senin burcu hala anlamadım
O zaman iyidirlerBen anlaşıyorum biri kocam biri kızım biri ablam biri yan komşum arkadaşım
Dört yanımı çevirmişler aşkoO zaman iyidirler