- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.306
Hatırlamıyorum vallahi canımYukselenimi bbulup atmistim senin konuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlamıyorum vallahi canımYukselenimi bbulup atmistim senin konuya
Bizim öyle komşularımız yokKomşuya git
Tam üstüne bastınA ile başlayıp Ğ ile biten mi yoğusam
Ay hangi köyünden çok samimi arkadaşlarım da oralı eski flörtüm de oraliydi. İyi bilirik hemşo iyi bilirik. Fenalığının nerden geldiği belli oldu.Tam üstüne bastın
Ya babamın köken oralı dedelerimiz orada doğmuş. Yoksa bağlantımız yok. Ama işte kan çekiyor.
O yetmiyor gibi birde gidip oranın gelini oldum. Eşim tam oralı
Şifreli konuşacaksanız gidin başka yerde konuşunAy hangi köyünden çok samimi arkadaşlarım da oralı eski flörtüm de oraliydi. İyi bilirik hemşo iyi bilirik. Fenalığının nerden geldiği belli oldu.
Annem BattalgaziliAy hangi köyünden çok samimi arkadaşlarım da oralı eski flörtüm de oraliydi. İyi bilirik hemşo iyi bilirik. Fenalığının nerden geldiği belli oldu.
Biz yazın karşılıklı kahve içerken konuşacağızŞifreli konuşacaksanız gidin başka yerde konuşun
Yükselen yengeç ay burcu balıkHatırlamıyorum vallahi canım
Bana fenasın diyor sen sadece ona mı takıldınŞifreli konuşacaksanız gidin başka yerde konuşun
Yükselenimiz aynı ama ay burcu benim teraziYükselen yengeç ay burcu balık
Ya ona kalırsan bana da neler neler diyor inanmaBana fenasın diyor sen sadece ona mı takıldın
Ay burcu mu? Nöey?Yükselenimiz aynı ama ay burcu benim terazi
Sizlere layık olmaya çalışıyorum işte.Ordinary kazulet burcu.
Evet beni delilikten balık yanım alıkoyuyormuşYükselenimiz aynı ama ay burcu benim terazi
Akrep burcumusun zeki olurlarSizlere layık olmaya çalışıyorum işte.
Alçalan, yükselen ve güneşten biri bu forumda çokça varmış diyorlar Evet, maalesefordinary cidden burcun ne
Devlet sırrı mı bu kazulet burçSizlere layık olmaya çalışıyorum işte.
Maşallah maşallahEvet beni delilikten balık yanım alıkoyuyormuş
Beynim yukarıda benimA
Akrep burcumusun