- 28 Haziran 2011
- 61.424
- 154.356
- 898
Senin gönlüne hitap edenTadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demi![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gönlüne hitap edenTadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demi![]()
Eltisine verecek oSenin gönlüne hitap edenbize dört oy bile çok az geliyor, bi tane seçebiliyorsan bravo beybi
![]()
Ben beğendim sen istersen değiştirelimYok be nevosum ben sana sordum senin fikrini merak ettimbenim için farketmiyor zaten
![]()
Yok nevosum, sen beğendiysen kalpBen beğendim sen istersen değiştirelim![]()
Oyu kime verirse eltisi odurEltisine verecek o
Hemşom hoş geldinTadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demi![]()
Hoş bulduk hemşom canım kek börek çekti kendimi burda buldum. Fitlik düşmanısınız yeminle.Hemşom hoş geldin![]()
![]()
İyi yapmışsın her zaman beklerizHoş bulduk hemşom canım kek börek çekti kendimi burda buldum. Fitlik düşmanısınız yeminle.![]()
Yarışmaya katıl desene hemsonaİyi yapmışsın her zaman bekleriz
Güzel güzel keklerimiz var![]()
Evet güzel seçmişsin eline sağlık
Birşey olmaz bir kaç dilim kektenHoş bulduk hemşom canım kek börek çekti kendimi burda buldum. Fitlik düşmanısınız yeminle.![]()
Beni korkutuyodun amaDur yavaş yavaş korkutmayalım![]()
![]()
Sen başkasınBeni korkutuyodun ama![]()
Ikinci sene ye döndün nnasıl korkmaksa artıkBeni korkutuyodun ama![]()
Yok be daha bir sene olmadı ben kadroya dahil olalı. Haayyreett ama yanlış bildin bu seferIkinci sene ye döndün nnasıl korkmaksa artık![]()
Ben seni makarnaya oy verdiğim de gördüm buraya yazdığın zamanı demiyorumYok be daha bir sene olmadı ben kadroya dahil olalı. Haayyreett ama yanlış bildin bu sefer![]()