- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.519
Senin gönlüne hitap eden bize dört oy bile çok az geliyor, bi tane seçebiliyorsan bravo beybiTadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gönlüne hitap eden bize dört oy bile çok az geliyor, bi tane seçebiliyorsan bravo beybiTadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demi
Eltisine verecek oSenin gönlüne hitap eden bize dört oy bile çok az geliyor, bi tane seçebiliyorsan bravo beybi
Eltisi kim kiEltisine verecek o
Ben beğendim sen istersen değiştirelimYok be nevosum ben sana sordum senin fikrini merak ettim benim için farketmiyor zaten
Yok nevosum, sen beğendiysen kalpBen beğendim sen istersen değiştirelim
Oyu kime verirse eltisi odurEltisine verecek o
Hemşom hoş geldinTadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demi
Hoş bulduk hemşom canım kek börek çekti kendimi burda buldum. Fitlik düşmanısınız yeminle.Hemşom hoş geldin
İyi yapmışsın her zaman beklerizHoş bulduk hemşom canım kek börek çekti kendimi burda buldum. Fitlik düşmanısınız yeminle.
Yarışmaya katıl desene hemsonaİyi yapmışsın her zaman bekleriz
Güzel güzel keklerimiz var
Evet güzel seçmişsin eline sağlıkNane Limon Kabugu senin fotoyu istesene değişmem bunu çok beğendim
Dur yavaş yavaş korkutmayalımYarışmaya katıl desene hemsona
Birşey olmaz bir kaç dilim kektenHoş bulduk hemşom canım kek börek çekti kendimi burda buldum. Fitlik düşmanısınız yeminle.
Beni korkutuyodun amaDur yavaş yavaş korkutmayalım
Sen başkasınBeni korkutuyodun ama
Ikinci sene ye döndün nnasıl korkmaksa artıkBeni korkutuyodun ama
Yok be daha bir sene olmadı ben kadroya dahil olalı. Haayyreett ama yanlış bildin bu seferIkinci sene ye döndün nnasıl korkmaksa artık
Ben seni makarnaya oy verdiğim de gördüm buraya yazdığın zamanı demiyorumYok be daha bir sene olmadı ben kadroya dahil olalı. Haayyreett ama yanlış bildin bu sefer