Detay verdim benNevosum benim ki nasıl![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detay verdim benNevosum benim ki nasıl![]()
Tek sorun kasım 30 çekiyorBir günün lafı mı olur canım sende yani amaannn
Tamam işte ne var önceki aydan aklımda öyle kalmış.Tek sorun kasım 30 çekiyor![]()
Anlamadım nevosum uffDetay verdim ben![]()
Çoook teşekkür ederim canımCanım oy bu bölümde kullanılacak.Candy7777
Temmuz ve Ağustos hariç hiç bir ay üst üste 31 çekmezTamam işte ne var önceki aydan aklımda öyle kalmış.
Keşke 4 oyuda kendime atabilsemBu arada kendinize oy verbiliyorsunuz. Zaten anket sonuçlarını da göreceksiniz dakika dakika![]()
Tarih detayıAnlamadım nevosum uff![]()
Tamam ulan tamam tamam tamaaaammmm.Temmuz ve Ağustos hariç hiç bir ay üst üste 31 çekmez![]()
Sistem ona izin vermiyor kuzumKeşke 4 oyuda kendime atabilsem![]()
Nevos ben yarışma fotosu diyodum,ne tarihiTarih detayı![]()
Pardon canım sen seç istiyorsanNevos ben yarışma fotosu diyodum,ne tarihi![]()
Belki tahminin yanlış olacak1.yi seçip bırakıcam zirve olur 2. , 3., 4. Olmaz.![]()
Yaaa sosyal inşallah dediğin gibi olur ama rakipler dişli bakalım kim kazanacakSistem ona izin vermiyor kuzumama sen güzel oy alacaksın zaten
![]()
Yok be nevosum ben sana sordum senin fikrini merak ettimPardon canım sen seç istiyorsan![]()
Tadına bakabilseydik belki yanlış çıkabilirdi ama estetiğe, sunuma ve tahmini tadina bakıp oy veriyoruz demiBelki tahminin yanlış olacak![]()
Birinci olmazsa ikinci olur üçüncü olur canım ama olurYaaa sosyal inşallah dediğin gibi olur ama rakipler dişli bakalım kim kazanacak![]()