Bir etkinlik olmuş işteBi saat oturup geçecektim eve. Oradan da kahve içmeye gittik. İşte bu hayattaki kararlılık seviyem.
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir etkinlik olmuş işteBi saat oturup geçecektim eve. Oradan da kahve içmeye gittik. İşte bu hayattaki kararlılık seviyem.
He bir de şey var. Bizim okulun yaş ortalaması biraz yüksek malum. Beni görünce ONLAYNIZZ HEHEHE diyor 60 yaşında kadınlar.Bir etkinlik olmuş işteonlayn olmuşsun
![]()
Bebede yorulup uyumustur şimdi ohhh kebapBir etkinlik olmuş işteonlayn olmuşsun
![]()
Oooooo yargı dağıtıyon hacıHe bir de şey var. Bizim okulun yaş ortalaması biraz yüksek malum. Beni görünce ONLAYNIZZ HEHEHE diyor 60 yaşında kadınlar.![]()
Evde parkenin çıtırtısına uyanan bebeğin orkestra önünde uyuması şoku…Bebede yorulup uyumustur şimdi ohhh kebap![]()
Eve orkestra siparişi enterEvde parkenin çıtırtısına uyanan bebeğin orkestra önünde uyuması şoku…
Genç, dinamik, güzel kadın görsünlerHe bir de şey var. Bizim okulun yaş ortalaması biraz yüksek malum. Beni görünce ONLAYNIZZ HEHEHE diyor 60 yaşında kadınlar.![]()
Çocuklar o sesi seviyor. Konserde bile uyanmıyorlarEvde parkenin çıtırtısına uyanan bebeğin orkestra önünde uyuması şoku…
Gençlerin böyle genç dimahlara ihtiyacı varGenç, dinamik, güzel kadın görsünler![]()
Özleşmişiz valla. İyi oldu bana da.Genç, dinamik, güzel kadın görsünler![]()
Hahahahaha niye hesaplaşıyoruz kıız :) bu bildirim bana gelmedi yaBundan sonra peşin çalışacağım zaten
Zekta1 i bekledim bekledim Çırağı nın önünde hesaplaşmak için ,gelen giden olmadı
![]()
Dışarıda uyursa veya sakin olursa sende bol bol onlayn olursunÖzleşmişiz valla. İyi oldu bana da.![]()
O kadar kurşun döktü ödeme yapmadınHahahahaha niye hesaplaşıyoruz kıız :) bu bildirim bana gelmedi ya
Para istiyoHahahahaha niye hesaplaşıyoruz kıız :) bu bildirim bana gelmedi ya
Mete nerdeydiÖzleşmişiz valla. İyi oldu bana da.![]()
O da kendi okulunda PARTY HARDMete nerdeydi![]()
Ne guluyon kizO da kendi okulunda PARTY HARD![]()
Nevreste diyecek ne sarıyonuz şunu başıma hahahhahahhahajajNe guluyon kiz![]()
Yaaa demez beeNevreste diyecek ne sarıyonuz şunu başıma hahahhahahhahajaj