- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.116
- 548
- 25
Seni ben peeek çoook pek cok severim olacaktıÖğretmenim canım benim, canım benim seni çok çok, çok çok severim![]()
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni ben peeek çoook pek cok severim olacaktıÖğretmenim canım benim, canım benim seni çok çok, çok çok severim![]()
Ayy meşur oldu beben yazdığına çok güldümArabasında yatarken seviyordu zaten ara ara. Çişe gideyim dedim. Çocuğa bakın diye verdim bizim kızlara. Bi geldim, sahnede benim velet.![]()
Ayyy evet nevos bu sefer harfte söyleme catlayalim![]()
Kolay kategori bitti biraz zor şeyler yapalımNevoş sana bu konuda artık hiç inanmıyorum ne diyosan tersi çıkıyo![]()
Ay yok anam daha Türk mutfağını yeni öğrendim benDünya Mutfağı çekiyor onun canı![]()
Allahim çok komikti,bakanda hobbidi hobbidi ziplatiyorArabasında yatarken seviyordu zaten ara ara. Çişe gideyim dedim. Çocuğa bakın diye verdim bizim kızlara. Bi geldim, sahnede benim velet.![]()
El açması börek deme bayılırımKolay kategori bitti biraz zor şeyler yapalım![]()
İlkokul biteli çok olduSeni ben peeek çoook pek cok severim olacaktı![]()
NedenEl açması börek deme bayılırım![]()
Dedi ve banladı işte…Niye sen göz doktoru musun![]()
Ben poğaçayı daha yeni yapabildim
O zaman poğaça mı yapalım yoksa sen birkaç ay çalışacak mısınBen poğaçayı daha yeni yapabildim![]()
Annesi gibi güzel ve akıllı diyor çocuğa. Eyvallah başkanım dedim sjkdkdkdAllahim çok komikti,bakanda hobbidi hobbidi ziplatiyorbakanın yardımcısı galiba alacaktı vermedi,ahadedim bebe bakanın evine gidiyo
![]()
Niye ki
İhanet fırtına kan goz yaşı vahşetKolay kategori bitti biraz zor şeyler yapalım![]()
Her cezada gün sayısı artıyor diye hatırlıyordum.Niye ki![]()
Hahahahajhaha ayy poğaça yapakO zaman poğaça mı yapalım yoksa sen birkaç ay çalışacak mısın![]()
Bak kadın şıp diye anlamış görüyor musunAnnesi gibi güzel ve akıllı diyor çocuğa. Eyvallah başkanım dedim sjkdkdkd
Bi saat oturup geçecektim eve. Oradan da kahve içmeye gittik. İşte bu hayattaki kararlılık seviyem.Ayy meşur oldu beben yazdığına çok güldüm![]()