BirazcıkBüyük mü konuştum yoksa![]()
![Pinching hand :pinching_hand: 🤏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f90f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BirazcıkBüyük mü konuştum yoksa![]()
KonuşmadımBirazcık![]()
Püüsana iki kere etiket ettimm gözün nerdeeeNe attıydın?
Umarım sadece baklava yapma konusunda büyük konuşmuşsundurKonuşmadım![]()
Ben anlamam sorrryyyÇok fazla bildirim olunca gözden kaçıyor,sorry
Ben de aynı duayı ettim. İnşallah ikizimizin duası da kabul olur.Umarım sadece baklava yapma konusunda büyük konuşmuşsundur![]()
3 5 seneye kalmaz baklava fotosu gelir zerre denUmarım sadece baklava yapma konusunda büyük konuşmuşsundur![]()
Ya çifter çifter iki defa gelirlerseBen de aynı duayı ettim. İnşallah ikizimizin duası da kabul olur.![]()
Sadece baklava gelir inşallah3 5 seneye kalmaz baklava fotosu gelir zerre den![]()
NasipSadece baklava gelir inşallah![]()
![]()
Ağzını hayra açar mısın litfen????Ya çifter çifter iki defa gelirlerse![]()
Ben şomağızlı değilim ama dualarım kabul olabiliyorAğzını hayra açar mısın litfen????
Bakalava>3 çocuk. Balkava yaparım ya ama çocuk3 5 seneye kalmaz baklava fotosu gelir zerre den![]()
Ağlarsam görürsün. Tövbe der misin litfenBen şomağızlı değilim ama dualarım kabul olabiliyor![]()
Bana makarna olacak gibi geliyorhavalar çok soğudu. bence bir sonraki kategori kışlık sıcak içecek olsun![]()