Tatları aynı olmuyorBüyük konuşmuş olmayayım ama şu hayatta yapmayacağım sayılı şeylerden biri de baklava olabilir. Yani hazır yapılmışı satılıyorken neden kırkkat yufka açayım ben haaa?!?!?!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatları aynı olmuyorBüyük konuşmuş olmayayım ama şu hayatta yapmayacağım sayılı şeylerden biri de baklava olabilir. Yani hazır yapılmışı satılıyorken neden kırkkat yufka açayım ben haaa?!?!?!
Evet,hazır alınan daha güzeldirTatları aynı olmuyor
40 kat değilde diğerlerinden yaparsınBüyük konuşmuş olmayayım ama şu hayatta yapmayacağım sayılı şeylerden biri de baklava olabilir. Yani hazır yapılmışı satılıyorken neden kırkkat yufka açayım ben haaa?!?!?!
Hiç sanmıyorumEvet,hazır alınan daha güzeldir
Aynen 40 şart değil ben üst üste açıyorum. Kolay oluyor.40 kat değilde diğerlerinden yaparsın
Oklava çekmesi, gazete baklava, gül baklava, midye baklava, ay baklava, şöbiyet bunlar kırk kat açmak istemiyor. Alternatif çokAynen 40 şart değil ben üst üste açıyorum. Kolay oluyor.
Aynen onlar daha kolay oluyor. Favorim soğuk baklavaOklava çekmesi, gazete baklava, gül baklava, midye baklava, ay baklava, şöbiyet bunlar kırk kat açmak istemiyor. Alternatif çok
Baklava yapmam için sadece evlenmek kurtarmaz en az 3 çocuk yapmış olmak lazım. Ben de iki çocuk düsündüğüme göre,varolsun baklava ustalarıAynen 40 şart değil ben üst üste açıyorum. Kolay oluyor.
Onu da bir denemek nasip olmadıAynen onlar daha kolay oluyor. Favorim soğuk baklava
elimizde bunlar var ama küçüklerOğlu 18 aylıkmış ahsjsjdn
Bu mesajı favorilere ekleyelimBaklava yapmam için sadece evlenmek kurtarmaz en az 3 çocuk yapmış olmak lazım. Ben de iki çocuk düsündüğüme göre,varolsun baklava ustaları
Mutlaka dene bir daha şerbetli yapmazsınOnu da bir denemek nasip olmadı
Bende ilk ikiden sonra asla olmaz diyordum kaza ile 3 olduyduBu mesajı favorilere ekleyelim
Bayramdan bayrama yapıyoruz anca cevizim bitti. Çarşıya inince alacağımMutlaka dene bir daha şerbetli yapmazsın
Maşallah Allah nazarlardan esirgesinEki Görüntüle 3340961 elimizde bunlar var ama küçükler
EvlatlarıımmmEki Görüntüle 3340961 elimizde bunlar var ama küçükler
İyi ki olmuşlarSağlıkla büyüsünlerBende ilk ikiden sonra asla olmaz diyordum kaza ile 3 olduydu
Büyük mü konuştum yoksaBu mesajı favorilere ekleyelim
Bende eşim bir daha gelince yapayım diyorum. Dediğin gibi bayağı oldu yapmadık.Bayramdan bayrama yapıyoruz anca cevizim bitti. Çarşıya inince alacağım
Âmin cümlesinin evlatlarınıMaşallah Allah nazarlardan esirgesin