Hepsi Margaret'le bizim suçumuz.ahajsjsj topikte kaos yok diye diyeee kaos ayağımıza geldiNazara mı geldik yine nedir bu hal
AşkolsunPinterest güzellerinden birisin maşallah
Ama margi göremediHepsi Margaret'le bizim suçumuz.ahajsjsj topikte kaos yok diye diyeee kaos ayağımıza geldi
Sen varyaaaa sseeennnnnBende yazmasamda girip okuyorum arada gizli takipcinizim
Gelince görür artıkAma margi göremedi
Beni beni bihteriniiSeviyorum tabi ki
Ben tüm canlıları seviyorum yaradandan ötürüOnların beni sevmesi mühim değil
Ne kadar sıkıcısınız demese bariGelince görür artık
Bir daha kaos diyeni yakarım çakmaklaHepsi Margaret'le bizim suçumuz.ahajsjsj topikte kaos yok diye diyeee kaos ayağımıza geldi
Zehirli oku atıp banlanıyor bir de hanımefendiBir daha kaos diyeni yakarım çakmakla
Gelince kaos bitmiş olur şansına küssünZehirli oku atıp banlanıyor bir de hanımefendi
Bahtsız SpotifyGelince kaos bitmiş olur şansına küssün
Bu sefer uzundur banı. Her ceza da ban sayisi artıyor diye hatırlıyorum dhhdhd. Şükür ben banlanmaz oldum,darısı Margaret'e. Gerçi ona da geçen cok banlar göresin demiştim ama sjsjsjdjdjGelince kaos bitmiş olur şansına küssün
Ben pek ban almadığım için kuralları bilemeyeceğimBu sefer uzundur banı. Her ceza da ban sayisi artıyor diye hatırlıyorum dhhdhd. Şükür ben banlanmaz oldum,darısı Margaret'e. Gerçi ona da geçen cok banlar göresin demiştim ama sjsjsjdjdj
Şükür ki bende unutmaya başlamışımBen pek ban almadığım için kuralları bilemeyeceğim
Oda mi banlı yeni duydum..?Zehirli oku atıp banlanıyor bir de hanımefendi
NedenAşkolsun
Oylama başlasa da başka kaoslara yelken açsak sıkıldımEeee başka kek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?