Valla öyle. İçine 3 5 Antep fıstığı atmışlar hepsi buAaa sahiden mi, hep reklamla şisiriyorlar
DepremDeprem için mi yoksa gezmek için mi askolettam
Yazık yazık yazık, araya da fiyat farkiValla öyle. İçine 3 5 Antep fıstığı atmışlar hepsi bu
Belki hissetmez diye düşündüm canomDeprem
Fıstık ve adı için olsun o kadarYazık yazık yazık, araya da fiyat farki
O kadar reklam içinFıstık ve adı için olsun o kadar
Antep Maraş Hatay Sivas Kayseri Elazığ Urfa Diyarbakır dan hissedilmişBelki hissetmez diye düşündüm canom
Allahim beterinden korusun inş herkesi yarabbimAntep Maraş Hatay Sivas Kayseri Elazığ Urfa Diyarbakır dan hissedilmiş
Tam eve giriyordum. Dolapların çatırtısı geldi önce, adım atamadım. Geri kaçtım.Geçmiş olsun canım yaçok salladı mı
Allah korusun. Hep kışın oluyorTam eve giriyordum. Dolapların çatırtısı geldi önce, adım atamadım. Geri kaçtım.
Offf çok geçmiş olsun kuzum, rabbim korusun inşTam eve giriyordum. Dolapların çatırtısı geldi önce, adım atamadım. Geri kaçtım.
Evet dışarıdayken de sallandığımı hissettim. Herhalde bana öyle geliyor dedim ama o da depremmiş.Allah korusun. Hep kışın oluyor2 tane olmuş 3 dakika arayla
Sağol beybim.Offf çok geçmiş olsun kuzum, rabbim korusun inş
Geçmiş olsunEvet dışarıdayken de sallandığımı hissettim. Herhalde bana öyle geliyor dedim ama o da depremmiş.
Sağol kuşum.Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımSağol kuşum.
Yok çok şükürNevos sizde birsey yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?