- 1 Aralık 2021
- 12.801
- 43.735
- 548
- 34
Son senelerde birikim yapmak çok zor zaten herşey çok bahalıBen harcıyorum ya üstüne olsam biriktiririm de
Yok zayen ben saldım artık. Canım ne istiyorsa onu alıyorum hem de fiyatına takılmadan. Zamanında dikkat ettim de ne olduSon senelerde birikim yapmak çok zor zaten herşey çok bahalı
Şimdi fırına attım, umarım güzel olurHksu kek oldu mu?
Bir sonraki aşama kek yarışmasına katılınKüp şekerli kekin tarifini isteriz
İnşallah küp şekerli kıtır kek olmazŞimdi fırına attım, umarım güzel olur
Merak etme normal kek olur boşlukları hesap edip tepeleme bir bardak şeker bir bardak toz şeker kadardır zatenŞimdi fırına attım, umarım güzel olur
Bir bardak fazla bile oluyorMerak etme normal kek olur boşlukları hesap edip tepeleme bir bardak şeker bir bardak toz şeker kadardır zaten
Yani ben de genelde bir bardaktan az koyarım tarif de öyle yazsa bileBir bardak fazla bile oluyor
Bir de ben birkaç sayfanın tarifini birleştirip yaparımYani ben de genelde bir bardaktan az koyarım tarif de öyle yazsa bile
Yarımdan biraz fazla eklerim.Yani ben de genelde bir bardaktan az koyarım tarif de öyle yazsa bile
Hiç tarif bakmam ben ya kafama nasıl eserseBir de ben birkaç sayfanın tarifini birleştirip yaparım
Yok ben hep unuturumHiç tarif bakmam ben ya kafama nasıl eserse
Eşimin köyünde fırın, kasap, bakkal, tuhafiye, halı yıkamacı, kuaför olması şoku hahhahahahhaTabi o konuda rahatlık. Kayınvalidemlerin evde köyde değil köye yakın bir yerde bahçe içinde... Bahçede sebze, meyve oluyor ama diğerleri için merkeze ta da ilçeye gitmek gerekiyor. Yalnız sıkıcı oluyor. Ama kalabalık olunca zaman geçiyor.
Benim ailemin köyü, bahçesi yok. Merkezde doğmuş büyümüşler. Ondan evlenene kadar bende bunu pek yaşamadım.
Ama çocukluğum Erzurum 'un bir ilçesinde geçti
Ondan az çok biliyorum.
Hem köy ve öyle bahçe içinde müstakil evler daha güvenli
Yeni tarifler bulup egzotik bir kek yapsaydın ya bizeBir de ben birkaç sayfanın tarifini birleştirip yaparım
Bir tek kek yapamıyorsunYok ben hep unuturumbakmazsam ortaya bir şey çıkmaz gibi.
Ama Kıbrıs tatlısının muhallebisine laz bir şey limon rendelerim harika olur
Maşallah ne güzelEşimin köyünde fırın, kasap, bakkal, tuhafiye, halı yıkamacı, kuaför olması şoku hahhahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?