Aracınız varsa sorun yok.Bakkalcımız 4 sene önce vefat ettiyerine de kimse geçmedi.
Yok bizim mahalle hep öyleydi.Covid, deprem vs... derken insanlar birbirinden uzaklaştı.
Herkes yaşam derdine düşmüş. Ancak kendisi ve ailesi ile ilgileniyor.
Var çok şükür.Aracınız varsa sorun yok.
Bizde de tam tersi konu komşu akraba gezmesi hiç bitmiyorBizim mahallede komşuculuk denen şey yok. Asssla kimse kimseye gidip bir kahve bir çay içmezbabam geçen komşuya diyor ki bu mahallede oturduğum için utanıyorum bshshs böyle komşu olmaz olsun. Yaşayıp gidiyoz işte yaa.
Ben önceden isterdim arkadaşlarımın anneleri gelsin,biz onlara gidleim falan ama hiç olmadi bu söylediğim. Şimdi de alışmışız yalnızlığa bir misafir gelecek olsa yüzüm asılıyor hemen.sjsjsBizde de tam tersi konu komşu akraba gezmesi hiç bitmiyor
Ben 10 yıl Gaziantep 'te oturdum. Arkadaş çevrem genişti. Ama bir tane komşu yoktu. Kimse adımı bile bilmiyordu. Kiracı sevmiyorlarmışYok bizim mahalle hep öyleydi.
O zaman sıkıntı olmaz.Var çok şükür.
İnşallah yerinde dönüşüm olur da kaldığınız yerden devam edersinizBen 10 yıl Gaziantep 'te oturdum. Arkadaş çevrem genişti. Ama bir tane komşu yoktu. Kimse adımı bile bilmiyordu. Kiracı sevmiyorlarmış
Acaba o taraflar hep öyle mi
Sonra Malatya' ya geldim. 80 dairelik bir sitede oturuyordum. Herkes birbirini tanıyıp selam veriyordu, kim kimin çocuğu ne iş yapar vs... biliniyordu. Bu önceleri garip geldi alışkın değilizBildiğin mahalle ortamı
Sonra güven duyduk. Rabbim aynı komşularımla yine aynı yerde oturmayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım benimİnşallah yerinde dönüşüm olur da kaldığınız yerden devam edersiniz
Bizim köy'de 3 tane bakkal var ve merkeze 20 dk gibi hatta başka bir ilçeye daha yakınBakkalcımız 4 sene önce vefat ettiyerine de kimse geçmedi.
Burada da tanışmada kiracımısın sorusu geliyor hatta geçen bir komşu kiracı degilsin diye gelip gideriz diyordum dediBen 10 yıl Gaziantep 'te oturdum. Arkadaş çevrem genişti. Ama bir tane komşu yoktu. Kimse adımı bile bilmiyordu. Kiracı sevmiyorlarmış
Acaba o taraflar hep öyle mi
Sonra Malatya' ya geldim. 80 dairelik bir sitede oturuyordum. Herkes birbirini tanıyıp selam veriyordu, kim kimin çocuğu ne iş yapar vs... biliniyordu. Bu önceleri garip geldi alışkın değilizBildiğin mahalle ortamı
Sonra güven duyduk. Rabbim aynı komşularımla yine aynı yerde oturmayı nasip etsin inşallah
Adaçayı ve peteğim ile selamlar
Gidiyim ben de çay yapıyım kendimeAdaçayı ve peteğim ile selamlarEki Görüntüle 3338901
Yap yap içelim hep beraberGidiyim ben de çay yapıyım kendime
Kiracı sürekli girip çıktığı için sevmiyorlarmış ve ben aynı binada 10 yıldan fazla oturdumBurada da tanışmada kiracımısın sorusu geliyor hatta geçen bir komşu kiracı degilsin diye gelip gideriz diyordum dediben buralıyım üstelik bir sürü akrabam var kardeşlerim var
Merhaba aşkom nasılsınAdaçayı ve peteğim ile selamlarEki Görüntüle 3338901
Ulan ne saçmış,hesap vere vere bitmediKocam da aradı kızımın saçını niye kestirdin diyor yokluğundan istifade ettim dedim
Ben ilkbaharda taşınacağım zatenKiracı sürekli girip çıktığı için sevmiyorlarmış ve ben aynı binada 10 yıldan fazla oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?