Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Bizde de tam tersi konu komşu akraba gezmesi hiç bitmiyor

Bizde de tam tersi konu komşu akraba gezmesi hiç bitmiyor
Ben önceden isterdim arkadaşlarımın anneleri gelsin,biz onlara gidleim falan ama hiç olmadi bu söylediğim. Şimdi de alışmışız yalnızlığa bir misafir gelecek olsa yüzüm asılıyor hemen.sjsjs

Yok bizim mahalle hep öyleydi.
Ben 10 yıl Gaziantep 'te oturdum. Arkadaş çevrem genişti. Ama bir tane komşu yoktu. Kimse adımı bile bilmiyordu. Kiracı sevmiyorlarmış
Acaba o taraflar hep öyle mi
Sonra Malatya' ya geldim. 80 dairelik bir sitede oturuyordum. Herkes birbirini tanıyıp selam veriyordu, kim kimin çocuğu ne iş yapar vs... biliniyordu. Bu önceleri garip geldi alışkın değilizBildiğin mahalle ortamı
Sonra güven duyduk. Rabbim aynı komşularımla yine aynı yerde oturmayı nasip etsin inşallah

İnşallah yerinde dönüşüm olur da kaldığınız yerden devam edersiniz

Burada da tanışmada kiracımısın sorusu geliyor hatta geçen bir komşu kiracı degilsin diye gelip gideriz diyordum dedi ben buralıyım üstelik bir sürü akrabam var kardeşlerim var

Burada da tanışmada kiracımısın sorusu geliyor hatta geçen bir komşu kiracı degilsin diye gelip gideriz diyordum dedi ben buralıyım üstelik bir sürü akrabam var kardeşlerim var
Kiracı sürekli girip çıktığı için sevmiyorlarmış ve ben aynı binada 10 yıldan fazla oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…