Yok köydeyim benSen merkezde misin
İlçenin de köyündeyimBenim gibi ilçe de diye biliyorum
Ulaşım olarak evet bi de sakin oluyor merkezden Ankara da yapamadım benİlçede yaşam daha mı kolay
Şehirliler çıksın litfen.İlçede yaşam daha mı kolay
Büyük şehirde yaşamak zor.Ulaşım olarak evet bi de sakin oluyor merkezden Ankara da yapamadım ben
Tabi o konuda rahatlık. Kayınvalidemlerin evde köyde değil köye yakın bir yerde bahçe içinde... Bahçede sebze, meyve oluyor ama diğerleri için merkeze ta da ilçeye gitmek gerekiyor. Yalnız sıkıcı oluyor. Ama kalabalık olunca zaman geçiyor.Şehirliler çıksın litfen.
Tabii ya. Canın bir şey çekince,eve bir şey lazım olunca hemen alabiliyorsun ama köyde yiyorsa canın bir şey çeksinbizim evin bir odası market deposu gibidir mesela. Bir şey bitince hemen alma imkanın olmadığı için her şeyden fazlaca almak zorundasın. Köyden ziyade evin bahçeli ve sakin bir yerde olmalı bence. Bizim ev öyle mesela. Ben başım açık evin önünde, arkasında,sağında solunda dolanabiliyorum, birinin görmesi pek mümkün değil. Gibi gibi
Köyün yeri de önemli merkeze yakın bir noktada iyidirŞehirliler çıksın litfen.
Tabii ya. Canın bir şey çekince,eve bir şey lazım olunca hemen alabiliyorsun ama köyde yiyorsa canın bir şey çeksinbizim evin bir odası market deposu gibidir mesela. Bir şey bitince hemen alma imkanın olmadığı için her şeyden fazlaca almak zorundasın. Köyden ziyade evin bahçeli ve sakin bir yerde olmalı bence. Bizim ev öyle mesela. Ben başım açık evin önünde, arkasında,sağında solunda dolanabiliyorum, birinin görmesi pek mümkün değil. Gibi gibi
Dolmuşla kırk beş dakika ama kendi aracınla taş çatlasın 25 dakikaKöyün yeri de önemli merkeze yakın bir noktada iyidir
Ben yalnızdım ondan dolayı da sevemedim çocuk büyütürken de küçük yerde yaşamak avantaj okula kendileri gidip geliyorBüyük şehirde yaşamak zor.
Uzak değilmişDolmuşla kırk beş dakika ama kendi aracınla taş çatlasın 25 dakika
Yalnız kolay olmuyor.Ben yalnızdım ondan dolayı da sevemedim çocuk büyütürken de küçük yerde yaşamak avantaj okula kendileri gidip geliyor
Aynen. Bizim ilçede de evimiz var ama bizimkileri taşınmaya ikna edemiyorum.Uzak değilmiş
Uzak değil aslında her zaman araç bulunmuyorsa sorun ama bakkal yok mu köy deDolmuşla kırk beş dakika ama kendi aracınla taş çatlasın 25 dakika
Kayınvalidemlerde köydeki evi daha çok seviyor.Aynen. Bizim ilçede de evimiz var ama bizimkileri taşınmaya ikna edemiyorum.Haklılar buraya yıllarca emek harcamışlar bırakılmaz ama işte
Bizim mahallede komşuculuk denen şey yok. Asssla kimse kimseye gidip bir kahve bir çay içmezYalnız kolay olmuyor.
Aynen bende o konuda Nevşehir 'i sevdim. Küçük, sakin bir şehir
Covid, deprem vs... derken insanlar birbirinden uzaklaştı.Bizim mahallede komşuculuk denen şey yok. Asssla kimse kimseye gidip bir kahve bir çay içmezbabam geçen komşuya diyor ki bu mahallede oturduğum için utanıyorum bshshs böyle komşu olmaz olsun. Yaşayıp gidiyoz işte yaa.
Konuyu açmış olması lazımKek geliyor mu ona göre çay dökeceğim
Bakkalcımız 4 sene önce vefat ettiUzak değil aslında her zaman araç bulunmuyorsa sorun ama bakkal yok mu köy de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?