Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
İlçede yaşam daha mı kolay
Şehirliler çıksın litfen.

Tabii ya. Canın bir şey çekince,eve bir şey lazım olunca hemen alabiliyorsun ama köyde yiyorsa canın bir şey çeksin bizim evin bir odası market deposu gibidir mesela. Bir şey bitince hemen alma imkanın olmadığı için her şeyden fazlaca almak zorundasın. Köyden ziyade evin bahçeli ve sakin bir yerde olmalı bence. Bizim ev öyle mesela. Ben başım açık evin önünde, arkasında,sağında solunda dolanabiliyorum, birinin görmesi pek mümkün değil. Gibi gibi

Tabi o konuda rahatlık. Kayınvalidemlerin evde köyde değil köye yakın bir yerde bahçe içinde... Bahçede sebze, meyve oluyor ama diğerleri için merkeze ta da ilçeye gitmek gerekiyor. Yalnız sıkıcı oluyor. Ama kalabalık olunca zaman geçiyor.
Benim ailemin köyü, bahçesi yok. Merkezde doğmuş büyümüşler. Ondan evlenene kadar bende bunu pek yaşamadım.
Ama çocukluğum Erzurum 'un bir ilçesinde geçti
Ondan az çok biliyorum.
Hem köy ve öyle bahçe içinde müstakil evler daha güvenli

Köyün yeri de önemli merkeze yakın bir noktada iyidir

Ben yalnızdım ondan dolayı da sevemedim çocuk büyütürken de küçük yerde yaşamak avantaj okula kendileri gidip geliyor
Yalnız kolay olmuyor.
Aynen bende o konuda Nevşehir 'i sevdim. Küçük, sakin bir şehir

Aynen. Bizim ilçede de evimiz var ama bizimkileri taşınmaya ikna edemiyorum. Haklılar buraya yıllarca emek harcamışlar bırakılmaz ama işte
Kayınvalidemlerde köydeki evi daha çok seviyor.
Yaş ilerleyince öyle oluyor galiba. Eşimde gece mesaiye gittiği hafta onların yanına gidiyor. Yarım saat sürmüyor.

Yalnız kolay olmuyor.
Aynen bende o konuda Nevşehir 'i sevdim. Küçük, sakin bir şehir
Bizim mahallede komşuculuk denen şey yok. Asssla kimse kimseye gidip bir kahve bir çay içmez babam geçen komşuya diyor ki bu mahallede oturduğum için utanıyorum bshshs böyle komşu olmaz olsun. Yaşayıp gidiyoz işte yaa.

Covid, deprem vs... derken insanlar birbirinden uzaklaştı.
Herkes yaşam derdine düşmüş. Ancak kendisi ve ailesi ile ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…